Várom a számlaszámot
Honlap
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
-
Pacsker
honlap
Támogatom! 13ezerért sehol nem kaptok 1 éves szerződést.
-
Pacsker
Köszönöm mégegyszer a felajánlóknak!!!
Jól esik, hogy ilyen hamar ilyen sokan visszajeleztetek. Így meg már potom összeg. Szerintem 1000Ft környékére jön majd ki.
Megrendeltem!!! Visszajeleztek! Elkezdték lefoglalni a honlapot! 17 nap múlva ha semmi nem jön közbe, akkor www.corolla-club.hu lesz a honlapcímünk.
Azon gondolkodok hogy lehetne pár ilyen hátsó szélvédő csík matricát csinálni. (persze tükrözve, hogy belülről lehessen felragasztani az eddigi kívánságoknak eleget téve)
Tehát ha jön valaki mögöttünk corollás, ne csak a logót lássa, hanem már tudjon is otthon gépelni a gugliba.
jövőhéten vagy jövőhét után találkoznunk kell a kontakt emberrel, hogy kifizessük a pénzt. Jó lenne ha sokan mennénk és akkor mindend Pesti oda tudná adni a zsetont. Lehet addig adok egy számlaszámot a vidékieknek
Aki nem jelzett vissza (autos, TRD!!! ) Szilveszter???
Jól esik, hogy ilyen hamar ilyen sokan visszajeleztetek. Így meg már potom összeg. Szerintem 1000Ft környékére jön majd ki.
Megrendeltem!!! Visszajeleztek! Elkezdték lefoglalni a honlapot! 17 nap múlva ha semmi nem jön közbe, akkor www.corolla-club.hu lesz a honlapcímünk.
Tehát ha jön valaki mögöttünk corollás, ne csak a logót lássa, hanem már tudjon is otthon gépelni a gugliba.
jövőhéten vagy jövőhét után találkoznunk kell a kontakt emberrel, hogy kifizessük a pénzt. Jó lenne ha sokan mennénk és akkor mindend Pesti oda tudná adni a zsetont. Lehet addig adok egy számlaszámot a vidékieknek
Aki nem jelzett vissza (autos, TRD!!! ) Szilveszter???
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
fogadd el az 1000 Ft-ot mindenkitől, aztán jó lesz a jövő évi honlap díjára is.Pacsker írta:Köszönöm mégegyszer a felajánlóknak!!!
küldhetnél akár egy körlevelet is, hogy ezer pénzt fizessen a honlapra, aki akar. aztán lehetne "szelektálni" - de ronda szó - a tagokat, hogy aki aktív az fizet bele, vagy pont fordítva, aki fizet bele az aktív.
szóval lehetne szűrni, hogy ki az aki csak úgy poénból regisztrált és ki az aki komolyan gondolja...
de ez csak egy ötlet
E11 facelift
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
a fórumot lehet azért nem éri el valaki, mert nincs internet lehetőségeCindR írta:Már gondolkozunk ennek a megvalósításán. Semmiképpen nem a pénzzel szeretnék függővé tenni, inkább a fórum, és/vagy találkozóra járás alapján. Pontos "algoritmus" még nem született...
egy egy találkozóról is le lehet csúszni.
1000 Ft-ot viszont szerintem be lehet fizetni.
adni rá mondjuk 1-2 hónap átfutási időt, az idő alatt akár üres üvegekből is össze lehet szedni ezt az összeget!
E11 facelift
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
a fórumot lehet azért nem éri el valaki, mert nincs internet lehetőségeCindR írta:Már gondolkozunk ennek a megvalósításán. Semmiképpen nem a pénzzel szeretnék függővé tenni, inkább a fórum, és/vagy találkozóra járás alapján. Pontos "algoritmus" még nem született...
egy egy találkozóról is le lehet csúszni.
1000 Ft-ot viszont szerintem be lehet fizetni.
adni rá mondjuk 1-2 hónap átfutási időt, az idő alatt akár üres üvegekből is össze lehet szedni ezt az összeget!
aztán idővel valahogy vissza lehetne forgatni ezt a pénzt.
mondjuk matricát kap érte mindenki vagy mittomén. vagyis levonni belőle a honlap díját és a maradékot megkapná mindenki matrica formájában...
E11 facelift
- CindR
- Gyakori látogató

A fórum és/vagy találkozóra járással arra gondoltam/gondoltunk, hogy vagy aktív fórumos, vagy évente legalább egy találkozóra el tud jönni. Azt hiszem ez nem nagy dolog, de mégis látszik, hogy nem "csak úgy beregisztrált".
A "pénz-szedésről" már azt hiszem egy másik topikban beszéltünk. Nagyon valószinű, hogy nem lesz tagdíj.
A "pénz-szedésről" már azt hiszem egy másik topikban beszéltünk. Nagyon valószinű, hogy nem lesz tagdíj.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86