Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Köszönöm az utánajárást, de valszínûleg nem lesz a cserébõl semmi.
15 a kormány meg a lufi az már 30 és még nem bõröztettem...
Leginkább arra vagyok ráizgulva nem pedig más kormányra.
Egyenlõre fagyasztva a dolog.
Sziasztok! Most készülök vásárolni egy '98-as 1,4-es toyota corollát és kiváncsi lennék kb mennyibe kerül hozzá féktárcsa betéttel és vezérmûszíj görgökkel, ezeket tuti le kell cserélnem majd. Segítségeteket elõre is köszi!
Nekem ákcijósan 20-25 ezer körül volt az elsõ tárcsa- és a betétszett (Japanparts), a teljes vezérmûszíj szett pedig 2 éve 35 ezer körül (Gates szíjjal természetesen).
Olaj és egyebek (levegõszûrõ, pollenszûrõ, olajszûrõ, gyertyák) vannak már?
Még csak információ szinten kérdezõsködöm a nagyobb tételekrõl, ha minden jól megy a héten átvezsem az autót, csak jó tudni, hogy mibe kerül majd még utánna...
Köszönöm a válaszod, amint szükséges már a beszerzés is majd érdeklõdöm, hátha tudtok jó/olcsó helyeket.
A bal hátsó futómûnél a stabilizátor összekötõ eléggé lötyög és van valami kopogó hangja is szar úton hátulról, lehet, hogy e miatt? vagy csak az autóemelõ zörög a helyén a csomiban...
Kezdd azzal, hogy cseréltetsz stabilizátor szilenteket. Nekem attól megszûnt ez a kopogó hang...
A belsõ átmérõ fontos, mert több is létezik és nekem egyszer rosszat hoztak.