Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Elrontani egy ilyen szép autót
De legalább rózsaszín
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Neki nem volt ilyen erõs (gyári, 150 le körüli volt )de amikor eladta akkor leesett az állam... Egyik nap még arról áradozott, hogy milyen jól megy a FORD, a másik nap megjelent egy, 1.0, 5 door suzuki swiftel. Én nem tudom elképzelni, hogy bírt 1 métert is menni egy harmad olyan erõs hitvány, fapad "autóval" az RS után. Mit érezhetett a piros lámpánál amikor mellé állt egy astra GSI amit anno megevett reggelire az RS-el.
Hogy mik vannak?!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Neki nem volt ilyen erõs (gyári, 150 le körüli volt )de amikor eladta akkor leesett az állam... Egyik nap még arról áradozott, hogy milyen jól megy a FORD, a másik nap megjelent egy, 1.0, 5 door suzuki swiftel. Én nem tudom elképzelni, hogy bírt 1 métert is menni egy harmad olyan erõs hitvány, fapad "autóval" az RS után. Mit érezhetett a piros lámpánál amikor mellé állt egy astra GSI amit anno megevett reggelire az RS-el.
Hogy mik vannak?!
Ha jön a csemete/asszony/benõ az a viszkózus kutacs, akkor elõfordulhatnak ilyen nem várt események
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Hogy mik vannak?!
Ha jön a csemete/asszony/benõ az a viszkózus kutacs, akkor elõfordulhatnak ilyen nem várt események
Nem errõl volt szó...
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Nem is tudtam, hogy volt az XR2-nél ebbõl a szériából erõsebb. Gondolom a 250 Le már ilyen átalakításokkal értendõ. Egyébként nem csúnya kocsi, meg biztos méregzsák, viszont a belterét megmosolyogtam. Az üléseken kívül majdhogynem sima ezres. Kicsit többet várnék el tõle, ha már kategóriája csúcsa.
Egy-kér körre kéne? Kéne
Birtokolni kéne? Nem... Kiindulva a híres Cossworth üzemeltetésébõl.
Klubelnök
Örök darab! Régen Lyaneee-val felkutattuk az összes hozzájuk tartozó videót. Padkázásos madmax a hídon, XRGTR Turbo feliratok és hasonlók. Viszont a csajok csodásak. Félelmetes
Klubelnök
Pacsker írta:Örök darab! Régen Lyaneee-val felkutattuk az összes hozzájuk tartozó videót. Padkázásos madmax a hídon, XRGTR Turbo feliratok és hasonlók. Viszont a csajok csodásak. Félelmetes
Igen.....asszem én is veszek egy vanpontszridzsitiexturbó ladát mert negyon jönnek rá a yo húsok
Én továbbra sem tudom elhinni, hogy a romániai csajok ilyen jók!
Meg kell néznem személyesen.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE