Nos, jó képeket csinált róla csak az elsõ és hátsó lökösök újrafetételénél keletkezett hézag látszott rajtuk meg az h az elsõ lámpái nem gyáriak.
Amire költeni kellene: komplett új gumigarnitúra: olcsó Alessio alufelnin potom 11 éves "ultrabrutálgirhes" michelin-ek voltak érdekes módon a profiljuk még jó volt, tulaj elmondása szeritn a téliek ugyanolyan régiek...még jó h nem láttam õket!
Hátsó lengéscsillapítók K:O: azonnali csere, gyújtáselosztónál (?)enyhe olajfolyás, motorból vagy inkább a blokk mellõl enyhe fémes kerepelés de jól kivehetõ, tuti nem a szelepek azok teljesen rendben vannak olyan dugattyúkinyomós zajféle volt hallható, kipuf a leömlõnél kifúj tökéletes VW Bogár hangot ad gázadásnál.
Hátsó fékbetétek K.O. azonnali csere.
Alapvetõen motorikusan nem rossz kis gép, tulaj szerint két kisebb koccanása volt elõl és hátul sajna nem igazi szaki javította a lökös hátul csálé is rendesen.
Tetõn és motortetõn enyhe puklik ismeretlen eredetben (jégesõ???) a jasztni volt már rendesen fújkálva de alapvetõen jó állapotú, rozsda nem lelhetõ fel.
Jobb hátsó kerékdob szinte telejsen elrohadt, korábban cserélve volt az egész....
Belsõ korrekt vezérülés jobb combtámasza folttal megvarrva, az szakadt volt ,amúgy jók az ülések mindenhol kárpit is ok.
Tetõablak mûködik.
Összességében korához képest jó kondiban a van a gép de a képek csalókák az autóról, azért van rajta bõven sztétikailag kifogásolható hiba.
A tulaj 450 alá nem engedi az árat, ezért 4 téligumit acélfelnin és tetõcsomit ad, eredetvizsgát nem.
Én még gondolkodom rajta.....
Outlaw küldte nekem e-mailbe.
Elgondolkodtató...
Ha összejön minden, és a vérszívó bank is igent mond, akkor hétvégén be az autóba és megyek érte
Képes lennél hitelt venni fel rá?
Ha mész, mindenképp szólj! Ellátlak tanácsokkal!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
sprintike írta:Nagyon gondolkodtam(om) rajta hogy eladom az enyémet és megveszem ezt.
hát Sprinti ültem már a Te kocsidban és ez tényleg szebb.
amugy hihetetlen különbségek vannak E10eken belül.
mikor megláttam Lackó kocsiját aszittem padlót fogok..
Annyira csúnya...????
Ejnye Murray:-)Hát szabad ilyet:-)
Lacko.Az enyém nem a 6-7kilós megkíméltebb fajta.Hanem a használt itt-ott esztétikailag próblémás de megbízható igásló ami ha td lenne és 120 paci fölött mondjuk akkor a büdös életbe nem adnám el.
Ami gány benne az vezetõ ülés ami E11-é és nem illik a képbe,a mûszerfal amire egy csodaszép szemüvegtartót ragasztottak.A kasztnin pedig vannak utólag fényezgetett elemek mert a hátulja kapott.Kb ennyi
De a lényeg hogy szeretem
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nos, jó képeket csinált róla csak az elsõ és hátsó lökösök újrafetételénél keletkezett hézag látszott rajtuk meg az h az elsõ lámpái nem gyáriak.
Amire költeni kellene: komplett új gumigarnitúra: olcsó Alessio alufelnin potom 11 éves "ultrabrutálgirhes" michelin-ek voltak érdekes módon a profiljuk még jó volt, tulaj elmondása szeritn a téliek ugyanolyan régiek...még jó h nem láttam õket!
Hátsó lengéscsillapítók K:O: azonnali csere, gyújtáselosztónál (?)enyhe olajfolyás, motorból vagy inkább a blokk mellõl enyhe fémes kerepelés de jól kivehetõ, tuti nem a szelepek azok teljesen rendben vannak olyan dugattyúkinyomós zajféle volt hallható, kipuf a leömlõnél kifúj tökéletes VW Bogár hangot ad gázadásnál.
Hátsó fékbetétek K.O. azonnali csere.
Alapvetõen motorikusan nem rossz kis gép, tulaj szerint két kisebb koccanása volt elõl és hátul sajna nem igazi szaki javította a lökös hátul csálé is rendesen.
Tetõn és motortetõn enyhe puklik ismeretlen eredetben (jégesõ???) a jasztni volt már rendesen fújkálva de alapvetõen jó állapotú, rozsda nem lelhetõ fel.
Jobb hátsó kerékdob szinte telejsen elrohadt, korábban cserélve volt az egész....
Belsõ korrekt vezérülés jobb combtámasza folttal megvarrva, az szakadt volt ,amúgy jók az ülések mindenhol kárpit is ok.
Tetõablak mûködik.
Összességében korához képest jó kondiban a van a gép de a képek csalókák az autóról, azért van rajta bõven sztétikailag kifogásolható hiba.
A tulaj 450 alá nem engedi az árat, ezért 4 téligumit acélfelnin és tetõcsomit ad, eredetvizsgát nem.
Én még gondolkodom rajta.....
Outlaw küldte nekem e-mailbe.
Elgondolkodtató...
Ha összejön minden, és a vérszívó bank is igent mond, akkor hétvégén be az autóba és megyek érte
Megértem az érzésedet, én is így voltam vele amig meg nem néztem.
Ilyen idõs autóra is ad a bank hitelt?
Azért arra készülj fel h kell rá valamennyit költeni is, ahhoz is kell lé majd
Mindazonáltal sok sikert kívánok!
Vonattal max Szekszárdig lehet eljutni oda/vissza 6 óra, 5000.- (teljes áron)
+ volánbusz! Szép kihívás!
Megszakad a szívem de ki kell hagynom.
CCH vezetőségi tag
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Frool írta:Vonattal max Szekszárdig lehet eljutni oda/vissza 6 óra, 5000.- (teljes áron)
Autóval mentem volna, de sztornó.
Be kell látni, hogy jelen anyagi helyzetben 8000,- elég sok egy autó csekkolásért.Bárcsak azért mennék már, hogy vegyek egy ilyet. Aki innen a klubból ilyenre hegyez, szerintem nézze meg.Öreg papi vitte be, ezek meg gyorsan el akarják adni.Nagy fogás lehet, telefonon szimpi volt az ürge.Kereskedés, de most ez másodlagos.Olyan Sancy-AE92 GTi sztori szaga van kicsit.
Szóljon ha megy valaki megnézni
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Frool írta:Vonattal max Szekszárdig lehet eljutni oda/vissza 6 óra, 5000.- (teljes áron)
Autóval mentem volna, de sztornó.
Be kell látni, hogy jelen anyagi helyzetben 8000,- elég sok egy autó csekkolásért.Bárcsak azért mennék már, hogy vegyek egy ilyet. Aki innen a klubból ilyenre hegyez, szerintem nézze meg.Öreg papi vitte be, ezek meg gyorsan el akarják adni.Nagy fogás lehet, telefonon szimpi volt az ürge.Kereskedés, de most ez másodlagos.Olyan Sancy-AE92 GTi sztori szaga van kicsit.
Szóljon ha megy valaki megnézni
Én lehet!
Írtam neki, hogy küldjön képeket meg részletes leírást.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
RWD írta:Na, akkor majd értesíts légyszi!
Belseje koszos, azt mondta.Nem tud semmilyen komoly hibáról, persze lehet hogy csak mondta.
A kasztni gány. A lökös elöl eláll. A díszléc hullámos. Nem tudom milyen ülések vannak benne de kívülrõl sem tetszik. A felni hányás de a gumik jóknak tûnnek. Ültetés vagy rugólevágás? Olyan furán áll az eleje. Kipu, kókánynak néz ki. Ha a beltér és a motortér is ilyen, szakértõ nélkül nem indulunk el.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
RWD írta:Na, akkor majd értesíts légyszi!
Belseje koszos, azt mondta.Nem tud semmilyen komoly hibáról, persze lehet hogy csak mondta.
A kasztni gány. A lökös elöl eláll. A díszléc hullámos. Nem tudom milyen ülések vannak benne de kívülrõl sem tetszik. A felni hányás de a gumik jóknak tûnnek. Ültetés vagy rugólevágás? Olyan furán áll az eleje. Kipu, kókánynak néz ki. Ha a beltér és a motortér is ilyen, szakértõ nélkül nem indulunk el.
280ért mit vársz?Lökös lóg, ülés GT, csak huzat van rajta (szerintem, ki lehet venni az ülés vonalait).Díszléc hullámos? Na bumm.Felni se érdekes.
Itt egy AE86, 300 alatt, idõs tulajtól.Ha a motorja egészségesen szól, nincs pozdorjává rohadva a bódé, akkor szerintem nagy üzlet lenne.Ja a gátlók újak benne.Tedd mellé Lóriét, az 420.És nem szebb, sõt...ráadásul 2 ajtós.
Szerintem Én konkrétan ideggörcsöt kaptam amikor megláttam.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Gyerekek ne fájdítsátok már a szívemet!
Az ülés nem SR, tehát valószínûleg GT.
Kipu utángyártottnak tûnik.
Felni Toyota télinek jó.
Ne a hirdetés szövegébõl ítélj (Drift autó).
Ha mindene megvan és jó állapotú akkor is kell költened rá nem keveset.
Mert ha jól sejtem nem E11 lesz a pálya autó és AE86 a családi/ munkába
járós. Ha ezt tervezed hobbi autónak akkor úgysem elegendõ az a
fejlesztési tendencia amit eddig az E11 esetében eszközöltél.
CCH vezetőségi tag
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE