Lajos az mindegy mit írnak a forgalmiba. Láttam én már 4A-GE-t 85 lóerőnk írva...
Meg enyémet is úgy hirdette a csávó, h 105
Örülni kell ha az okmányirodába minél kevesebbet írnak bele. (teljesítményadó)

924 turbo volt a lelkem, hófehér, első tulajtól (!) kevés km-el, az évjáratra nem emlékszem, ellenben az árát sosem felejtem. 1.300.000....Pacsker írta:Milyen Porsche? Hanyas évjárat? És ha nem vagyok túl indiszkrét mennyiért kínálta?
Gondolom tiszta por volt vagy netán rozsda is? Bár ha az ember egy minimális összeget ráfordít lehet megéri megvenni a GARÁZSBAN állt autókat. szílycserék, esetleg 1-2 gumiharang, olajok meg alapos külső belső mosás.
Nemtom. Bár régi Porsche nem kéne. Inkább egy 3.0turbo supra, vagy egy Mitschu 3000 GT, vagy egy Silvia...

paradoxx írta:Az egyik blacktop, amit 6 sebességes váltóval adnak, igazi csemegeAhogy olvastam, ezeket japánból importálják az Egy(b)esült Államokba, a silver topnál azt írják, hogy a motorokban átlag 50e mérföld van, ami durván 80e km-nek felel meg. Jól hangzik
Csak ahogy elnéztem ezt a három linket, mindegyiknél odaírták, hogy csak az államokba szállítanak
Kiegészítés: a club honlapján van egy remek link, ahol szintén japánból importált motorokat árulnak. Gondolom a finn-magyar rokonságra való tekintettel hajlandóak szállítani
Japan Moottorituonti
(már csak finnül kellene tudni hozzá...)

már csak 600 000 HUF-ért kínálják. Pont olyan fehér, mint a tied para!paradoxx írta:Bizony örülni kell, hogy kevesebbet írnak beleForgalmi szerint 90-en nyerítenek a motorháztető alatt
Úgyhogy ezúton szeretném megköszönni a BM adatbázisának, hogy pontatlan, ezáltal egy pár ezer forintot megspórol nekem évente