Sziasztok!
1 dolog bánt engemet. Corolla nélkül halni meg

Na nem, az a baj, hogy Pesten lakom életem nagyon nagy részét kiteszi az autó iránti szeretet, a bütykölgetésük... De amit lehetne élvezni az autózást. Hogy ülsz benne és élvezed a szépítgetés építgetés gyümölcsét, az kiírtódik belőlem a rohadt reggeli 2 és fél órás dugók miatt, hogy 10 méteren 32x benyomom a kuplungot, az idegesség, a botrány utak stb. És nem akarom, h végképp megutáljam a vezetést.
Emiatt van bennem egy ilyen kattanás, hogy elhatározom, elindulok valamerre legyen este vagy reggel és megyek is.
Pl este 8kor irány Miskolc. Hazaértem 3-ra. Aztán du 2kor irány magastátra, hazaértem másnap hajnal 6-ra. Ilyenkor szólok barátoknak eülünk összedobjuk a benyát, végigröhögjük az utat, tele leszünk élménnyel. Halálfélelem, kifogy a benya, volt, hoogy kigyulladt több 100 négyzetkióméternyi erdő, eltereltek stb.
De a corolla sose hagyott cserben
Következőre gondoltam. Ahogy van rá igény. vagy most hétvégén vagy jövőhétvégén, ha jönnétek páran kimennék megint. Benne van a bugi a lábamban. Nagyon jó utak vannak. élvezetes jó kint vezetni. Technikás. Múltkor csak 1600-800 méter környékére jutottunk fel. Most magasabbra szeretnék. Na ki van benne? De töltsünk meg minden egyes autót. Úgy olcsó a benya.
Tehát semmi tervezés. Egy sima kis térkép, aztán arra megyünk amerre jól esik. Jó buli higyjétek el. Akár egy autóval akár kettővel akár többel. Na ki szeretne jönni?
Hajnalban indulás és hajnalban érkezés. Vagy ahogy kijön. Mondjuk szombat.
Végre egy ki s kikapcsolódás a hétköznapok undormányából. Olcsó a pizza
Nem erőltetem, ha nem jön össze, akkor nem.
Ízelítőnek 1-2 kép: