Lehet ismerjük a hirdetõt?
ELADÓ COROLLA
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nem ír a fórumra. Egyszer engem megkeresett e-mailbe, de még egyelõre anonymus. Ha jól emlékszem.birka007 írta:Lehet ismerjük a hirdetõt?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nem szeretem az ilyen hozzáállást.
Miért ne lehetne egy jól felszerelt, megkímélt, szép állapotú 93-as E10 Gli drágább, mint egy leharcolt 99-es E11 1.3?
(nem konkrét autókról beszélek)
Inkább venném azt az E10-et, ha tényleg nem rohad akár 100 ezerrel drágábban is...
Miért ne lehetne egy jól felszerelt, megkímélt, szép állapotú 93-as E10 Gli drágább, mint egy leharcolt 99-es E11 1.3?
(nem konkrét autókról beszélek)
Inkább venném azt az E10-et, ha tényleg nem rohad akár 100 ezerrel drágábban is...
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Azért a 6 év különbség az nem kevés. Ez árban elvileg meg kellene látszódjon, hiába a tuning. Ezt nem nagyon fizetik meg, max a mániákusok.
Normális esetben látszódik is, 1-2-3 százassal kevesebb az átlagos E11-tõl az átlagos E10.
Az utolsó mondatoddal annyiban egyetértek, hogy leharcolt E11 nekem se kéne még olcsón sem. De drágán nem vennék öregebb autót. A felszereltségbeli különbség sztem tuti megvan. Ebben pl mit takar a Gli felszereltség? Csak érdekességképp?
Normális esetben látszódik is, 1-2-3 százassal kevesebb az átlagos E11-tõl az átlagos E10.
Az utolsó mondatoddal annyiban egyetértek, hogy leharcolt E11 nekem se kéne még olcsón sem. De drágán nem vennék öregebb autót. A felszereltségbeli különbség sztem tuti megvan. Ebben pl mit takar a Gli felszereltség? Csak érdekességképp?
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Még mindig rendben van.
Csak nagyon durván lent vannak az árak. Még jó, hogy egyelõre nem eladó a Corim.
Amúgy ennyit érhet a Corim: 600-900 között. "Kissé" nagy a szórás...
A hahun egyetlen ilyesmi korú Cori van dízelbõl. Valszeg a dízel mivolta dobja meg az árat, ezt most konstatálom.

Amúgy ennyit érhet a Corim: 600-900 között. "Kissé" nagy a szórás...
A hahun egyetlen ilyesmi korú Cori van dízelbõl. Valszeg a dízel mivolta dobja meg az árat, ezt most konstatálom.
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Ezt a LiftBacket legalább két hónapja hirdetik. Gyanúsan szép mindene, már-már "nepperszép".kleingy írta: A hahun egyetlen ilyesmi korú Cori van dízelbõl. Valszeg a dízel mivolta dobja meg az árat, ezt most konstatálom.![]()