ELADÓ COROLLA

A klub által kiemelt autó hirdetések vagy keresendő járművek, vásárlási segítségek. Internetről, saját forrásból...
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Aham, de Attila mibõl gondolod, hogy épített amúgy. Kicsit le van lakva, de persze meg kell nézni. Engem biztos nem érdekel, ha esetleg e8 gt lenne.... :wink: :twisted:
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Attila
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Attila »

nincs torony merevítõ, nem a saját hûtõje, ulés huzat, ezekbõl gyanakodnék. persze bár mi lehet.
AE92 GT-Z Liftback (Smallport MAP 4AGZE)
Csocsó
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Csocsó »

Srácok szomorú hír, de úgy néz ki, hogy eladom a roncsot, és nem javítom meg. Szóval van két kasztnim (EE80, AE82GT), 2 motor (2E, 4AGE MAP bigport), meg minden, ami ezekhez tartozik. Szeretném az egész kócerájt egyben eladni, de ha úgy nem megy, alkatrészenként is lehet, hogy belemegyek.
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: gecsa »

Pacsker írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... or-3948574

Mostmár vannak képek Bohi!
Pont arra sétáltunk a Bettivel amikor fényképezték..nem igazán tudták beindítani...száz éve ott áll egyhelyben...papíron sima 1.6, 77kw...átírásnál gond lehet...?
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Azonnal meg kell venni!
Paradoxxx ex autóján kívül az egyetlen Kouki Smallportos Liftback gti. Olyan ritka, mint a fehér holló, eszméletlen sok finomítással. Láttam élõben is az autót. Ha kell róla kép, berakom. Élõben nagyon impozáns, nekem nagyon tetszett.
Nem értem miért ennyi az ára. Repülni kell érte. Ha lenne pénzem gurítanám az enyém "donor státuszba" és repülnék érte. Szép, jó, és kurvára megéri!

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... ti-3956826
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: horvatht »

Én már rajta vagyok, csak most szerda délelõttig kicsit nehézkesen, mert akkor lesz az eddig legnehezebb vizsgám. :? Tegyél képeket, ha tudsz.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
Taki
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Taki »

Ez valóban csodaszép!

Ha nem sietsz érte, akkor megveszem. :lol:
Tárgyaltál már a tulajjal? Nem "árvizes"?
Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: horvatht »

Felhívtam, kecskeméti az autó, szóval nem valószínû, hogy árvizes. Viszont már ma este mennek le érte Pestrõl, úgyhogy nem sok remény van. Majd holnap délelõtt még hívom, hogy elvitték-e. Vagy szóljon aki innen megvette. :D
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
Ewing
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1990
Autód felszereltségi jelölése: XLi

Hozzászólás Szerző: Ewing »

Én voltam lent megnézni :), de nem hoztam el. Nagy kamugép aki árulja, valószínûleg nepper. Lehet, hogy valaha gondos gazdája volt, de azoknak az idõknek nyoma sincs. 283000 km van benne. Állítólag végig Toyota szervízben szervizelt, ahhoz képest olyan ékszíjhangja volt mikor beindította, hogy iszonyat, az olajhûtõbõl folyt az olaj, a kaszni se nagyon volt szimpatikus, a díszlécek néhol furán álltak az A-oszlopon a fekete takaró elem ecsettel volt lekenve :shock: . Az ülés kiülve a váltóról a bõr félig leszakadva. A rozsdát azt úgyahogy eltüntették róla, a két elsõ sárvédõív frissen cserélt a rozsda miatt, ami gyanús mert horpadt volt és a horpadásra festettek (az új sárvédõ meg valószínûleg nem horpadt, ha esetleg mégis megsérül még fényezés elõtt egy normális festõ/tulaj kijavíttatja a horpadást (nem nagy egyébként)). Az ajtó sarka kezd rohadni. Körbenézés után már láttam, hogy ezt nem hozom el, de gondoltam azért ha már itt vagyok próbáljuk ki, csak 500 m-re mentem mert rossz volt az út, de menetközben sem gondoltam meg magam, elölrõl kopogás hallatszott a futómûbõl, mikor visszaértem nem kellett leállítanom, mert Lefulladt :shock: magától (nem azért mert ráengedtem a kuplungot).
Most röviden ennyi jut eszembe.
Aki komolyan gondolja, hogy megveszi alaposan nézze körbe, mert gyanús, hogy sokat kell rá költeni, mire patent autó lesz belõle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ewing 2010 jún. 29, 06:45 am-kor.
EE90 2E-E; 1,3 Liftback
Csocsó
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Csocsó »

Kár, egyben köszi, hogy megnézted. Ezzel megspóroltad nekem a felesleges túrát. :)
Ewing
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Azt el is felejtettem említeni, hogy az eladó csak addig kézséges amíg pénzszagot érez. Az esetleges kérdõrevonások, hogy miért folyik az olaj az olajhûtõbõl meg egyebek, általában kitér vagy elintézi azzal, hogy holnap megnézetem vagy jön azzal a dumával, hogy ha nem kell, ezer vevõ jön rá.

(Körbenézni és kipróbálni lehetett, de kompressziót mérni már nem engedte :shock: )
EE90 2E-E; 1,3 Liftback
Bruce E9
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bruce E9 »

Ewing írta:Azt el is felejtettem említeni, hogy az eladó csak addig kézséges amíg pénzszagot érez. Az esetleges kérdõrevonások, hogy miért folyik az olaj az olajhûtõbõl meg egyebek, általában kitér vagy elintézi azzal, hogy holnap megnézetem vagy jön azzal a dumával, hogy ha nem kell, ezer vevõ jön rá.

(Körbenézni és kipróbálni lehetett, de kompressziót mérni már nem engedte :shock: )
Anti,

köszi a beszámolót! Bár tudom, hogy nagyon kritikus szemû vagy! :lol: más ilyeneken simán átsiklik :lol:
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Ewing írta:Én voltam lent megnézni :), de nem hoztam el. Nagy kamugép aki árulja, valószínûleg nepper. Lehet, hogy valaha gondos gazdája volt, de azoknak az idõknek nyoma sincs. 283000 km van benne. Állítólag végig Toyota szervízben szervizelt, ahhoz képest olyan ékszíjhangja volt mikor beindította, hogy iszonyat, az olajhûtõbõl folyt az olaj, a kaszni se nagyon volt szimpatikus, a díszlécek néhol furán álltak az A-oszlopon a fekete takaró elem ecsettel volt lekenve :shock: . Az ülés kiülve a váltóról a bõr félig leszakadva. A rozsdát azt úgyahogy eltüntették róla, a két elsõ sárvédõív frissen cserélt a rozsda miatt, ami gyanús mert horpadt volt és a horpadásra festettek (az új sárvédõ meg valószínûleg nem horpadt, ha esetleg mégis megsérül még fényezés elõtt egy normális festõ/tulaj kijavíttatja a horpadást (nem nagy egyébként)). Az ajtó sarka kezd rohadni. Körbenézés után már láttam, hogy ezt nem hozom el, de gondoltam azért ha már itt vagyok próbáljuk ki, csak 500 m-re mentem mert rossz volt az út, de menetközben sem gondoltam meg magam, elölrõl kopogás hallatszott a futómûbõl, mikor visszaértem nem kellett leállítanom, mert Lefulladt :shock: magától (nem azért mert ráengedtem a kuplungot).
Most röviden ennyi jut eszembe.
Aki komolyan gondolja, hogy megveszi alaposan nézze körbe, mert gyanús, hogy sokat kell rá költeni, mire patent autó lesz belõle.
ÍGY KELL CSINÁLNI! 8)

Anti!

Mennyiért jössz el velem "bármit" megnézni? Esküszöm kifizetem!
Megnyugtatna a tudat, hogy hajlandó vagy segíteni majd ha eljön az ideje.

Gratula az alapos szemedhez! :wink:
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Ewing
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Tudom, hogy kritikus szemû vagyok Krisz, de a kevésbé kritikusok is csak egy közepest adtak volna az autóra vagy talán még annyit se.
(Az ilyeneken való átsiklás késõbb komoly fejtöréseket okozhat)

Bármit szívesen elmegyek megnézni ha épp ráérek.

(De még mielõtt ezerszám kapnám a felkéréseket, én elsõsorban az esztétikai dolgokat szoktam kiszúrni, a motort futómûvet szerelõvel kell megnézetni, az a biztos)
EE90 2E-E; 1,3 Liftback
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Ewing írta:Tudom, hogy kritikus szemû vagyok Krisz, de a kevésbé kritikusok is csak egy közepest adtak volna az autóra vagy talán még annyit se.
(Az ilyeneken való átsiklás késõbb komoly fejtöréseket okozhat)

Bármit szívesen elmegyek megnézni ha épp ráérek.

(De még mielõtt ezerszám kapnám a felkéréseket, én elsõsorban az esztétikai dolgokat szoktam kiszúrni, a motort futómûvet szerelõvel kell megnézetni, az a biztos)
És elõre is gondolkozol. Már az elsõ felkérõnél gondolsz a szerencsétlen többire. :ezaz:

Köszi, majd megkereslek!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Válasz küldése