Én nem értek hozzá, ezért nem tudtam megmondani, de most megérdeklõdtem apámtól a dolgot, mivel kétszer is jártunk annál az autónál és nézegette is a motort, és azt mondja, hogy annak ugyanolyan volt mint az enyémnek, szóval vákuumvezérelt.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
Nekem van egy megbontatlan 2E tarcsiba, a régi blokkom, de az az utcsó gen az e8ból, tele vákuumcuccal. Ha gondolod tudok lõni képet, de lehet ebbõl le tudod szûrni, hogy jó e.
üdv
valaki vigye már el a cuccokat van 1 hátsó csomagtér ajtóm meg egy bal elsõ illetve jobb hátsó ajtóm kompletten adok még 4 ajtókárpitot egy hátsóülés sort meg egy anyós ülést ez így cakk pakk egy 10es szerintem jelképes összeg! sosbe vigyétek el!
feles írta:Bohi ha esetleg ráérsz akkor majd tehetnél fel képeket, de még mondom jövõhéten körbejárok itt a környéken hogy mit találok.
Sajna most adtam el az egész blokkot, de utánajárok van e valahol. pl Totyának volt sok 2E-je azt tudom, hátha van még neki vmi.
Most jut eszembe, egy szerelõ gyerek veszi meg, mert az ügyfelének hengerfejes lett. Az egy e9 és megkérdezem, hogy eladja e a karbit a régirõl, ha jó neked az a típus.
janikatuning írta:valaki vigye már el a cuccokat van 1 hátsó csomagtér ajtóm meg egy bal elsõ illetve jobb hátsó ajtóm kompletten adok még 4 ajtókárpitot egy hátsóülés sort meg egy anyós ülést ez így cakk pakk egy 10es szerintem jelképes összeg! sosbe vigyétek el!
csõ! cuccok megvannak még? 1 héten belül tudnék menni a ducatoval, ha jó neked
„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.” 1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE
feles írta:Bohi ha esetleg ráérsz akkor majd tehetnél fel képeket, de még mondom jövõhéten körbejárok itt a környéken hogy mit találok.
Sajna most adtam el az egész blokkot, de utánajárok van e valahol. pl Totyának volt sok 2E-je azt tudom, hátha van még neki vmi.
Most jut eszembe, egy szerelõ gyerek veszi meg, mert az ügyfelének hengerfejes lett. Az egy e9 és megkérdezem, hogy eladja e a karbit a régirõl, ha jó neked az a típus.
Okés, ha egy árat kérdeznél annak örülnék, az egész szívócsonkra együtt végülis. Köszi!
1986 Toyota Corolla EE80 Hatchback 2E-T //Hamarosan