2007.09.22.-23. Őszi Toyota találkozó Szeged

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell

eljössz?

igen
2
17%
nem
10
83%

Szavazatok száma: 12

Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Kedves Misi!

Köszönöm a véleménynyilvánítást és az indulataiddal ellentétben finom hangnemet!
A belépős 200 ft engem nem érintett, de tudom , hogy másoknak rosszul esett, pontosan nem a nagysága miatt, hanem az elvi dolgok miatt. Köszönöm a többiek nevében is a bocsánat kérést! Így korrekt, ha meg te sem tudtál róla, akkor elhiszem neked is rosszul esett!
Sajnálom, hogy így kellett ebbe a fórumba belekeveredned. Gondolom Kis András küldte a linket. Igen volt pár dolog ami nem tetszett párunknak beleértve engem is.
Ha végigolvastad a topicot, megpróbáltunk többnyire diszkrétek lenni, és moderálni a fórumot, hogy olyna erős hozzászólás ne hangozzon el. Semmi Buzi.... Toyotaklub...
Most szeretném megjegyezni, hogy megoszló volt a vélemény. Volt aki nem vette magára az apróbb kellemetlenségeket és nagyon jól érezte magát!
Ha ezt a tpicot is elolvastad, nem támadtunk Andrásra, hanem megpróbáltuk alátámasztani érvekkel miért nem tetszett az a két mondata.

Szeretném akkor tisztázni és nyíltan megvitatni a Tököli attrocitásokat.
Idézem szavaid: "Itt jegyezném meg, hogy hozzánk meg olyan észrevétel jött, hogy az út mellett állva le lett intve, hogy veltek jöjjön be, pedig annyi köze volt a Corolla Clubhoz, hogy Corollája volt. Ezt meg mi furcsállottuk, de végül is ez legyen a legnagyobb problémánk a szervezés folyamán, ezért nem is foglalkoztunk vele"
Ezt most szeretném cáfolni!!! Semmi ilyen nem történt. Az a 35 autó hetekkel előre le lett beszélve, le lett szervezve. Sőt még úgy volt többen is jönnek. Dátummal szemléltetve: http://corollaclubhun.extra.hu/forum/vi ... .php?t=127
Mint minden találkozónkra nagyon készültünk, és nagyon vártuk is hogy eljöjjön. Azthiszem a részvételi létszámunk ezt jelezte is.
Egyedül pár Daihatsu Charade csatlakozott hozzánk, akikről nem tudtam kik. Azok is csak Halásztelken. A mi kis megszokott Fóti Corás gyülekezőhelyünktől elindultunk kora reggel 20 autóval, majd azért áltunk meg a Reál szisztéma előtt (amiből származhat a félreértés), mert a vidékről érkező tagjaink Ott jöttek le az M0-ról és onnan tudtunk közösen továbbhaladni.
Mégegyszer hangsúlyozom, előre leszervezett csapat volt. És az összes Corolla garantáltan klubtag volt! Nem tudom ki híresztelte az ellenkezőjét, de ez rosszul esett.
Hogy személy szerint mi zavart még: Igen a beléptetés. Az én szememben nagyon szép látvány volt, amikor beáltunk a beléptető kapu elé 35 autóval. Furának tűnt a 800-1000 Ft-os játék is, főleg, hogy Zolinak azt mondta akitől a jegyét vette, hogy "ennyit megér a klubotok, nem? " ... Előtte pedig amikor megérkeztünk az első két autóból kiszáltunk (Zoli és én Matyi), aztán fülig érő mosollyal mondtuk, hogy megérkeztünk ennyi autóval jöttünk... A két hölgytől és Mikitől egy nem várt arckifejezést kaptunk. Az a morcos, enyhén flegma tekintet. Őszinte leszek, nagyon örültem volna egy mosolynak!
Aztán ugye nem lehetett, hogy mindenki megveszi a jegyet, majd késbb egyszerre begurulunk. (mondjuk ezt meg tudom érteni 1-2 szempontból).

Elrontotta a kedvemet nagyon. Hogy miért is vártam volna mosolyt, két kedves szót? Mert márkatársak vagyunk, imádjuk az autóinkat, törődünk velük, ápolgatjuk, csodáljuk egymásét, sőt még a régebbi típusokat is, és egy nagyon közvetlen hihetetlen összetartó, segítőkész baráti csapat jött össze, nem más, mint a Toyota márka szeretete miatt. Nos mivel Országos Toyota találkozó volt a neve, ezért merészeltünk elmenni, és úgy gondoltuk sok hasonló gondolkodású mentalitású emberrel ismerkedhetünk meg. Toyotaklub találkozókra nem is akartunk soha bepofátlankodni. Azthittük örültök nekünk.
Ha másik érv kell, ez kicsit szárazabb, nem is mondom nagy örömmel, de ha jóól számolom a 35 autó fejenként 2-3-4 emberrel legalább olyan 80-100000 Ft-ot jelenthetett nektek. Ha nem szervezem oda a Klubtalálkozónkat, akkor a tagjainkból kb 3-6 autó ment volna el. Ez anyagilag nem hiszem, hogy nem számít sokat, mikor tudom, hogy komoly összegekbe kerül a reptér, mentőautó, erősáram... bérlése. Mivel nem volt az összes létszám több ezer ember, több száz autó, nagy bánatomra, így úgy gondolom, hogy egy nagyon komoly részét kitettük a bevételnek. Nos ha másért nem is, de emiatt kaphattunk volna mosolyt a fintorok és a "Miért jöttetek ennyien? Miért jöttetek ennyien egyszerre?" mondatok helyett.
Úgy gondolom megértessz minket. És inkább az első érvre gondolok.

Emellett úgy gondolom komolyan részt vettünk a találkozó lezajlásában (pl gyorsulásnál 80%-ban szinte csak corollát láttam), vetélkedőkben is sikerrel szerepeltünk, maradtunk is sokáig, kitartottunk a végsőkig. Sőt még amikor elmentünk dudáltunk is sokat. És jókedvűen integettünk.

Másrészt! Misi kérlek ne értsd félre! Tudom, hogy amikor megkerestünk téged nagyon sokat segítettetek/segítettél!!! Nagyon szimpatikus vagy és nem akartam, hogy ezt pont veled beszéljem meg. Abban teljesen igazad van, hogy a bajunkat leírhattuk volna a ti fórumotokba is. Úgy lett volna tiszta! Bocsánat!
Emellett Klubelnök létemre tudom mennyi hercehurcával jár egy találkozó megszervezése, lebonyolítása, még ha nem is volt olyan nagy terjedelmű nekünk, mint a ti Tökölitek (ez azthiszem a tagsági díj hiánya miatt is van nálunk).
Emellett rendezvényszervezésben dolgozom, tehát tudom milyen felelősséggel jár.
Leírtam mindent, ami engem bántott. Már csillapodtak bennünk is az indulatok, ezért nehéz ezt már ahogy írtad te is, ennyi idővel rá megbeszélni. Gondolom ha belgondolsz a mi érveinkbe találsz benne pár igazságot, mi meg ha megyünk legközelebb ilyen sokan, ígérem szólunk előre a beléptetés miatt! :)
Köszönöm az utolsó két mondatod! (Továbbra is szívesen látunk mindenkit a honlapunkon, fórumunkon és valamennyi rendezvényünkön!
Bízva a további sikeres együttműködésben, )
Hasonlókat kívánok én is! És remélem nincs harag. Ha meg netán valamelyikőtöknek a vezetőségből, vagy a tagok közül lenne kedvetk eljönni egy találkozónkra, szívesen vennénk. Elbeszélgethetnénk végre tapasztalatokat, élményeket, ötleteket cserélnénk egymással. Na a végére egy kis reklám :) : Ahhoz képest milyen "kis" és fiatal klub vagyunk hihetetlen társaság gyűlt össze tényleg olyan emberekkel, amit nehéz leírni. Már sok sok Hondás, Mazdás és egyéb márkájú autóval rendelkező ember is kéri hogy had jöjjön el a saját autójával a találkozóinkra, mert aki egyszer belekóstolt bátran állíthatom, hogy pozitív élményekkel tért haza és szeretne eljönni még párra. Sőt volt aki amióta a mi találkozónkra eljött, azt emlegeti, közbe ő is egy másik márka klubjának tagja.

Tehát szeretettel várunk titeket egy akár közös klubtalira!
(bocs a terjedelemért)

Tisztelettel és Üdvözlettel:

Tóth Mátyás
Misi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Misi »

Kedves Pacsker!

Sajnálom, ha indulatosnak érezted a hozzászólásomat, mert semmi indulat nincs bennem. De hát ilyen az írás, nehéz hangulattal megtölteni.
A fórumra nem link útján jutottam, így Andrásnak ehhez semmi köze.
Egyszerűen nézelődtem a neten.

Mivel nem voltam ott a kapunál, nem tudom, hogy pontosan milyen ábrázattal fogadtak benneteket. Azt azonban nem hinném, hogy az volt a baj, hogy a Corolla klub jött, inkább az lehetett a gond, hogy egyszerre érkezett ennyi autó. Ezért írtam azt, hogy szerencsésebb lenne, ha előre jeleznétek az ilyen érkezéseket.
A "leintett Corollák" ügyében hozzám két ember jött oda a találkozón, de másnak is szóltak. Akkor is, most is azt gondolom, hogy nem érdemes ezzel foglalkozni (akkor is azt mondtam, hogy valószínűleg azokat keresik, akik velük jönnének be, max nem ismernek mindenkit személyesen, ezért a "stoppolás"). Szerintem felesleges erről tovább beszélgetni.
Az, hogy mennyi pénzt "köszönhetünk" nektek, nem tudom, mert senki nem azt számolja. Egyszerűen azért csináljuk a találkozót, mert szeretnénk összehozni a Toyotásokat. A pénz olyannyira mellékes, hogy maximum azt nézzük, hogy nullára kijöjjön a tali. Tavaly ez pl. nem sikerült, akkor röpke 100.000 forintunk bánta, melyet úgy dobtunk össze. De nincs ezzel semmi baj, a hobbi ritkán jár bevétellel. Mindenesetre ez is egy remek alkalom, hogy elmondjam (bár erről Te is írtál) nem kevés pénzbe kerül egy ilyen találkozó lebonyolítása. Hogy csak a legfontosabbakat említsem: reptérbérlet 170.000 HUF+ÁFA, mentőkocsi 70.000 HUF, szórólap 25.000 HUF. És még messze sorolhatnám. A belépők száma egyébként a 300 főhöz volt közel. A pontos kiadásokat és bevételeket egybébként minden érvényes tagsággal rendelkező klubtagnak joga van megismerni, többek közt erre is vannak az éves közgyűléseink.
Mégegyszer azt tudom csak mondani, hogy ha bármi észrevételetek van ami jobbíthatja (KAIZEN :) ) Egyesületünk műköködését, akkor azonnal (Genchi Genbutsu :) ) jelezzétek, különben csak ilyen maratoni levelek útján juthatunk előre.

Summa summarum: ÖRÜLÜNK mindenkinek mind a rendezvényeinken, mind a honlapunkon/fórumunkon, legyen akár Toyota embléma az autóján, vagy legyen más. Hiszünk a márkában, hiszünk a márka filozófiájában, típustól függetlenül (ezért nem is kezdtünk különböző alklubok létrehozásába évekkel ezelőtt, inkább egy gyűjtőklubban gondolkoztunk/gondolkozunk).
Today, Tomorrow, TOYOTA

Üdv.
Misi
Misi.KépKép
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Nagyon örülök, hogy mindent letisztáztunk és nincsenek félreértések a zéró kommunikációból kifolyólag! Tiszta lappal indulhatunk-folytathatjuk.

Továbbá, hangsúlyozni kívánom, hogy ne legyen jellemző a társadalomra érvényes széthúzás itt, klubszinten.
Azonosuljunk a márka vezérelveivel és az összetartozás, támogatás maximális kihasználásával melynek alapja a nyugodt párbeszéd és az ütközések azonnali letisztázása. Viszonylag friss klubbunknak még van mit tanulnia, legtöbbször saját kárunkból. A baráti hangulat, fanatizmus azonban jelen van a kezdetektől fogva!!!!

A szellemiség továbbvitele a közös cél. Nálatok a tapasztalat, nálunk a lendület. Az összetartozás mindenek felett!

---- kissé hivatalos és direkt lett irományom, lelazulok enyhét ----

Remélhetőleg sikerrel és nagy jókedvvel zárult őszi találkozótok Szegeden. "Déli részlegünk" bizonyára képviseltette magát Kisa révén. Hány főt számláltatok??

CCH-sok, hányan voltunk a klubból?
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Misi
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Misi »

A tali családiasra sikerült, de így volt jó, mert a T-Maxnál most szerveztek először City-Rallyt, és mivel a távolság miatt csak távvezérléssel tudtuk navigálni Őket, félő volt, hogy valami fére megy. Szerencsére majdnem tökéletesre hozták a dolgot, úgyhogy minden okés volt. A versenyen 11 autó indult, de mivel ez csapat munka, egy autóban 2-4 fő ült.
Úgy néz ki, hogy náluk ez egy visszatérő rendezvény lesz.
De másik "nagy dobásra" is készülünk. Reményeink szerint még idén.
(Nem rendezvény.)
De erről majd nálunk, ha eljön az ideje.
:wink:
Misi.KépKép
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

Húha, itt komoly dolgok folynak...
Aki nem jött sajnálhatja :lol:
Szerintem nagyon jól sikerült a szombat, a karcsú létszám ellenére is elégedett vagyok... minden kezdet nehéz, de tavasszal nagy durranás lesz! De erről majd akkor!

a két club közti dologból engem kérlek hagyjatok ki, mert semmi közöm az említett dolgokhoz.
és végül szeretnék bocsánatot kérni csalódottságomba megírt 2. kommentemért.

de tavasszal nem dumáljátok ki magatokat :D :D :D :D :D
kisa.
E12 facelift
Lezárt