E11 alkatrészek (1997-2002)
re
mi lett a baja? OO
És lett valami baja? :Obubidisc írta:Ilyet egyszer Nekem is csinált egy "szerelõ". Azt hittem felképelem. Én segítséget vártam Tõle, helyette ezt kaptam.toyotafan írta:Köszi a válaszokat rendesek vagytok. Még egy olyan kédésem lenne,hogy az autó ment már napközben le lett állítva 3-4 órára kinn is meleg volt és mikor el lett inditva üresben lepadlózták,hogy nem lehet baja tõle úgy?
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ez nem derült ki azóta. Ezek nem olyan "sérülések" amik azonnal kárt okoznak.toyotafan írta:És lett valami baja? :Obubidisc írta:Ilyet egyszer Nekem is csinált egy "szerelõ". Azt hittem felképelem. Én segítséget vártam Tõle, helyette ezt kaptam.toyotafan írta:Köszi a válaszokat rendesek vagytok. Még egy olyan kédésem lenne,hogy az autó ment már napközben le lett állítva 3-4 órára kinn is meleg volt és mikor el lett inditva üresben lepadlózták,hogy nem lehet baja tõle úgy?
Szakik?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Ha azonnal veszel észre valamit, akkor k...va nagy a kár.
Ilyenkor inkább nagyobb kopások jelentkeznek, amik a motor élettartamát rövidítik rendesen.
Mondjuk úgy, hogyha már tényleg lehült, akkor egy felpörgetéssel belerakott a a forgó alkatrészekbe és a csapágyakba 20-30 ezer km-t, ha nem többet
Vigyázz legközelebb!
Ilyenkor inkább nagyobb kopások jelentkeznek, amik a motor élettartamát rövidítik rendesen.
Mondjuk úgy, hogyha már tényleg lehült, akkor egy felpörgetéssel belerakott a a forgó alkatrészekbe és a csapágyakba 20-30 ezer km-t, ha nem többet
Vigyázz legközelebb!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Off márkánál hallottam durvább bánásmódról.Pacsker írta:Ha azonnal veszel észre valamit, akkor k...va nagy a kár.
Vigyázz legközelebb!
A srác aki használta utálta azt a márkát és használatra volt nála a kocsi.
Jó 1 év nyúzás után elismerõen nyilatkozott a típusról. Azt mondta, hogy ez mindent kibír. Bazze lehet, hogy veszek egy olyat, ha sok pénzem lesz.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
ex bubidisc felhasználó
- corollaG6R
- Visszajáró

Linea Luna 1.4 HB
Üdv
Eladó lesz egy zöld corolla hatchback.
Most még nincs szétszedve, de a mûszerfala, lufijai, hûtõje, homlokfala, zárhídja, lökhárítója hiányozni fog, mert az megy az én G6R-embe.
Igazából sajnálom szegény autót, mert olyan jó színe van.
1.4-es 4EFE motor, 5 sebességes váltó.
FEHÉR Méhsejtmintás mûszeregység!!!
Elöl a motorház alatt szép krómszínû rács van, ha kell valakinek.
Tehát lényegében egy komplett autó, világos plüss belsõvel (nem a szürke, inkább a sárgásabb színû).
Ha valakit bármi érdekel belõle, csak dobjon egy privit, vagy egy mailt, szívesen fogadom.
http://www.androidpro.info/misc/corolla1.jpg
: )
Eladó lesz egy zöld corolla hatchback.
Most még nincs szétszedve, de a mûszerfala, lufijai, hûtõje, homlokfala, zárhídja, lökhárítója hiányozni fog, mert az megy az én G6R-embe.
Igazából sajnálom szegény autót, mert olyan jó színe van.
1.4-es 4EFE motor, 5 sebességes váltó.
FEHÉR Méhsejtmintás mûszeregység!!!
Elöl a motorház alatt szép krómszínû rács van, ha kell valakinek.
Tehát lényegében egy komplett autó, világos plüss belsõvel (nem a szürke, inkább a sárgásabb színû).
Ha valakit bármi érdekel belõle, csak dobjon egy privit, vagy egy mailt, szívesen fogadom.
http://www.androidpro.info/misc/corolla1.jpg
: )
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

- corollaG6R
- Visszajáró

Az én G6R-emet, sikerült télen megtörnünk, a 1.4-esbõl lesz 1-2 elem kivéve, meg ami kell, az pedig francia rendszámos volt, csak alkatrésznek való. : )tibierdrol írta:Gyöngyi nekem kéne a légszûrõ, holnap, vagy inkább hétfõn el tudnék ugrani érte. Neked mikor jó?
G6R mi lett az autóval hogy elbontjátok?
- Ghee
- Gyakori látogató

Tibi!tibierdrol írta:Gyöngyi nekem kéne a légszûrõ, holnap, vagy inkább hétfõn el tudnék ugrani érte. Neked mikor jó?
G6R mi lett az autóval hogy elbontjátok?
Ami a képen van az NEM jó az E11-edbe. Abba háromrészes "hajtogathatós" való, ez:
http://www.autoteile-online.biz/images/ ... 2873_1.jpg
'00, EE111, 4E-FE, Harmony
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Nemtom, de egy másik srácnak is japán van, neki ez volt jó anno (neki véletlen olyat rendeltek, ami az enyémbe jó, tehát cseréltünk). 
Még tavaly augusztusban írtam ezt egy másik fórumra:
szerk: most látom, hogy te pollenszûrõt linkeltél.

Még tavaly augusztusban írtam ezt egy másik fórumra:
Az én autómhoz pollenszûrõbõl és légszûrõbõl van kétféle is, nézd csak (méretben ugyanaz, csak nem kompatibilisek!):
Légszûrõ jó-rossz
![]()
![]()
Pollenszûrõ jó-rossz
szerk: most látom, hogy te pollenszûrõt linkeltél.