1600 fontELADÓ COROLLA
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szerintem is szebb a popsija!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
FTibi írta:Sziasztok!
2009-es 7000 km futott szinte új Toyota Corolla D4-D Luna Grafit metál színû autó, idõs bácsitól eladó.
Részletek:
Rendezett okmányokkal Toyota Kovácsnál vásárolva, garanciális tip-top állapotú.
Hitel megoldható.
Irányár: 4.097.000.- HUF
Érdeklõdni telefonszámon: +3620-9-311-094
Ha valakit vagy ismerõsét, érdekli kérjük jelentkezzenek a fenti telefonszámon.
Klubelnök

- Csocsó
- Aktív fóruméletet élõ

Én is ismerek ilyen szervízt. Elvittem valamit csináltatni a kocsin, mellékesként megemlítettem, hogy néha 3 hengerrel indul, de amint bemelegszik, abbahagyja. Kb fél éves NGK gyertyák voltak a kocsiban.
Amikor visszamentem az autóért, közölte, hogy kicserélte a rossz gyertyát. Már itt kicsit csodálkoztam, mert egyrészt nem adta vissza a "régit", mársrészt nem gondoltam, hoyg fél év után megadta volna magát. Valamikor késõbb megint szarakodott a kocsi, és akkor megnéztem mit rakott be. Valami totál oda nem illõ ezer éves noname gyertyát kaptam.
De van egy közelebbi történetem is: Elvittem a kocsit kerékcsapágy cserére. A szervezetlenségrõl inkább ne is beszéljünk (a pultban ülõ okostojás azt se tudta mi az a prés, valamint simán hátraküldött a szerelõ részre, hogy várjak, miközben aznap már nem is kerültem volna sorra), de amikor a szerelõt megkérdeztem, hogy mért tartana ez olyan sokáig, akkor közölte, hogy hát az a csere nehogy azt gnodoljam, hogy simán megy, egy ilyen öreg szarnál lehet, hogy SZÉT KELL VERNI AZ EGÉSZ CSONKÁLLVÁNYT, és akkor azt is kell vennem. Hát nem ott lett megcsináltatva.
Amikor visszamentem az autóért, közölte, hogy kicserélte a rossz gyertyát. Már itt kicsit csodálkoztam, mert egyrészt nem adta vissza a "régit", mársrészt nem gondoltam, hoyg fél év után megadta volna magát. Valamikor késõbb megint szarakodott a kocsi, és akkor megnéztem mit rakott be. Valami totál oda nem illõ ezer éves noname gyertyát kaptam.
De van egy közelebbi történetem is: Elvittem a kocsit kerékcsapágy cserére. A szervezetlenségrõl inkább ne is beszéljünk (a pultban ülõ okostojás azt se tudta mi az a prés, valamint simán hátraküldött a szerelõ részre, hogy várjak, miközben aznap már nem is kerültem volna sorra), de amikor a szerelõt megkérdeztem, hogy mért tartana ez olyan sokáig, akkor közölte, hogy hát az a csere nehogy azt gnodoljam, hogy simán megy, egy ilyen öreg szarnál lehet, hogy SZÉT KELL VERNI AZ EGÉSZ CSONKÁLLVÁNYT, és akkor azt is kell vennem. Hát nem ott lett megcsináltatva.
Egész jó kis szívóhangot produkál...kb ennyi...meg -1kg...próbáld ki,és meglátod..télen jobb,ha fent van állítólag,de nekem így is gond nélkül müködött...rendesen felmelegedett,stb..meg így szem elött van a légszürö,hogy mennyire érett már a cserére..horvatht írta:És az miért jó?Hátha van valami nagy trükk benne, amit nem tudok, mert akkor leveszem én is.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Konkrétan a meleg levegõt szívja így és a szélei sem biztos, hogy bökkenõkön tömítenek.
Én nem venném le!
Én nem venném le!
Klubelnök

http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... _v-3922318
Ez most szerintetek mit tud?
Nekem nem tûnik GT-nek abszolút
Ez most szerintetek mit tud?
Nekem nem tûnik GT-nek abszolút
1986 Toyota Corolla EE80 Hatchback 2E-T //Hamarosan