Sajna tenyleg nem nagyon volt kozos duma, en Attilaval beszeltem az elejen, amikor megerkezett es oda is jott, de azt nem tudom miert mentek at mashova (megszokott helyre nyilvan), hiszen mi mar reggel 8:20-ra kimentunk, amikor mas Toyota meg kint sem volt. Mondjuk utana mi azert eleg rendesen el voltunk foglalva az autoztatas reszevel, en 6x 20 percet mentem osszesen, abbol mindossze 4 percet egyedul.
Osszaszamoltam a fotok alapjan az erosebb trofeaimat:
1db Ferrari, 1db BMW M5, 3db Subaru WRX Sti, 3db Mitsu EVO, 1db Crysler (feher), 1db BMW M3, 1db Audi S3, 1db Porsche 944, 1db S2000
legjobb korido: 2.23 (mind 2x utassal) - a celom 2:25 volt, tehat ez ossze is jott
masodlagos celom a kevesbe tuningolt Subaruk es Evok elkapasa volt, ez is osszejott
Sajnalom Bandit, de nagyon tetszett neki is a dolog, legkozelebb tuti nem ul be ehgyomorra.
Biztos lesz meg folytatas is, bar nekem elegett ! egy vakuumcsovem delutan 4-kor, igy felment a toltonyomasom es a hutovizem, de azert meg az S3-at elkaptuk.
Lehet a jovoben meg jobban egysegesiteni kellene az eroket. Amugy nagy elmeny volt. Az is, hogy sokan be mertek ulni mellem (megis csak en vezetek ok meg utasok...) es remelem nekik is
Fotokon gondolkodom meg, nagyon sok keszult, toltsuk fel a corollaclub2-re? Pacsker lehet?