birka007 írta:Sry, de én pünkösd hétfõn, ha minden jól megy iszonyat másnaposan tartok hazafelé a 4-es halálúton valamikor délután. De azért beülhetek majd melléd egyszer Bubi?
A 4-est Én is megcsináltam egyszer éjszakai mûszak után oda vissza ráadásul. Szolnoktól még befelé 30 km valami Nagykörû nevû falúba voltam. Trabival! Nem irigyellek!
Persze bepattanhatsz valamikor de kötelezõ sikítani mert magadtól úgy sem fogsz.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
[Walaki]D`Lair írta:nincs pénzem pályázni, meg amúgyis döglõdik a kocsim...
bubi: a539 jó lesz, csak 2-3 kör után el fog melegedni...
Valószínû, hogy igazad van. Bár erõsebb nagyobb teljesítményû kocsikra fejlesztették gondolom, ill. remélem. Az E11 talán nem veszi annyira igénybe mint pl. egy erõsebb vagy netán hátsókerekes kocsi.
ex bubidisc felhasználó
Bohi, pont most kéne kimenni, ha már slick (egyébként messze van még attól..)
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
mozso írta:Az ultolso 2 a listaban (ket E12) ott lesz, ha tudtok gyertek el ti is, remeljuk nem esik, elsokerekessel akkor nem nagy moka...
Nekem móka volt esõben is. Azóta is nyekereg a jobb elsõ gólyaláb!
Ahogy írtam a beszéljünk róla rovatban, most már bandázzunk együtt!
Ez azért is lenne jó, mert tudnánk vigyázni egymás cuccaira.
Magamrészérõl ürítem az autót, nyári lemezfelniken megyek és ott rakom fel a könnyûfémet.
Attila!
Kijössz végül? Legalább nézõnek gyere!
ex bubidisc felhasználó
Valószínû, hogy igazad van. Bár erõsebb nagyobb teljesítményû kocsikra fejlesztették gondolom, ill. remélem. Az E11 talán nem veszi annyira igénybe mint pl. egy erõsebb vagy netán hátsókerekes kocsi.
Nekem 3 kör alatt melegedett csúszóssá hacsin, elöl
Nekem 3 kör alatt melegedett csúszóssá hacsin, elöl
Jáj!
Nem hangzik jól. Milyen idõ volt akkor?
ex bubidisc felhasználó