Beléptél és csípõbõl lendítetted!
No sebaj tettél jót is aznap. Szemet hunyunk
Jók a képek! Köszi

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Kérdeztem....õõõõõ...õõõ....a fekete pólós kigyúrt elnökségi tag kollégánktól (sry, a nevekkel még bajban vagyok) hogy szabad-e úgy lendíteni, aszonta bárhogy lehet...aztán eldobtam így picsa messzire és akkor mondta hogy najó akkor erre mondjuk azt hogy próbadobás volt és akkor innentõl kezdve csak váll felett lehet lendíteni...szóval én is váll felett dobtam a 6/7-et...ami nem is volt olyan jó eredmény...Pacsker írta:Most nézem csak Józsi, mekkorát csaltál a féltengelyhajításnál
Beléptél és csípõbõl lendítetted!
No sebaj tettél jót is aznap. Szemet hunyunk
Jók a képek! Köszi

jaahgecsa írta:én azt hittem,ez a királyrét nagyobb valamivel..de a patak,meg a barlang....szóval frankón szép hely..
jövöre is tutira visszamegyünk...
mondjuk,azért a dévún érdekesen nézett ki a cch-s rendszámkeret....:):):):):):):)

És ne feledjük, Cucu akármit is hajt, vérbeli corollásnak számítCucu írta:jaahgecsa írta:én azt hittem,ez a királyrét nagyobb valamivel..de a patak,meg a barlang....szóval frankón szép hely..
jövöre is tutira visszamegyünk...
mondjuk,azért a dévún érdekesen nézett ki a cch-s rendszámkeret....:):):):):):):)
mind1 az! jobb mint az a fényes króm színû gagyi szar amit gyárilag reábiggyesztettek a koreai gyári melósok