Királyrét 2010
- iridium
- Visszajáró

Sziasztok,
Nekünk is ez volt az elsõ Corolla Clubos eseményünk, nagyon jó a társaság, jó volt a szervezés.
A gyerekek miatt nem tudtunk sokáig maradni, reméljük legközelebb már a kaját is meg tudjuk várni.
Reggel kicsit sietnünk kellett így nem volt idõ a kocsi kicsinosítására, meg a karosszéria bizonyos elemei nem is bírtak volna ki gépi mosatást, de már keresem a megoldást lakatos-üveges ügyekben..
A képeket feltöltöttem slampixxx táhelyére..
http://picasaweb.google.hu/corollaclubh ... 010Iridium#
Üdv.: Zoli, Krisza és a gyerekek
Nekünk is ez volt az elsõ Corolla Clubos eseményünk, nagyon jó a társaság, jó volt a szervezés.
A gyerekek miatt nem tudtunk sokáig maradni, reméljük legközelebb már a kaját is meg tudjuk várni.
Reggel kicsit sietnünk kellett így nem volt idõ a kocsi kicsinosítására, meg a karosszéria bizonyos elemei nem is bírtak volna ki gépi mosatást, de már keresem a megoldást lakatos-üveges ügyekben..
A képeket feltöltöttem slampixxx táhelyére..
http://picasaweb.google.hu/corollaclubh ... 010Iridium#
Üdv.: Zoli, Krisza és a gyerekek
1992-es E9 Corolla (EE90)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Jó volt ez a tegnapi nap! mi is élveztük,bár a fél négykor kelés nem kedvezett a "sportolhatnékomnak"...úgyhogy én most aktívan kimaradtam a programokból..a hely szép volt,még sosem jártam arra..aki nem jött el,sajnálhatja! nem akarok mindenkit felsorolni,úgyhogy aki ott volt,szervezett,bármit csinált,na nekik: KÖSZI!!!
a képeket,amiket csináltunk,majd csak megint akkor tudom feltölteni,ha számítógép elé kerülök.. :S lett néhány izgalmas...pl: Szabber méröjárása,és hasonlók...
:):):):)
a nap mérlege: 48 liter 95ös benzin, 770,5 élvezetes kilóméter...
a képeket,amiket csináltunk,majd csak megint akkor tudom feltölteni,ha számítógép elé kerülök.. :S lett néhány izgalmas...pl: Szabber méröjárása,és hasonlók...
a nap mérlege: 48 liter 95ös benzin, 770,5 élvezetes kilóméter...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gecsa 2010 máj. 02, 04:57 pm-kor.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Van lehetõség felhasználónév váltásra Cucuka! Gondold meg és írd meg!Cucu írta:Cucuka!ezt a nick-nevet honnét lõtted?
Láttad hogy a "Cucu" már foglalt, és gondoltad ez így is jó lesz?
nem is láttalak a talin, vagy nem tudom nem beszélgettünk, valahogy elkerültük 1mást, azt hittem ebben a klubban az egyedüli malac jómamgam vagyok!
Klubelnök

- CsabiTE71
- Aktív fóruméletet élõ

KÖSZÖNJÜK HOGY HOZZÁJÁRULHATTUNK A KILÓMÉTEREK SZÁMÁHOZ!!gecsa írta:Jó volt ez a tegnapi nap! mi is élveztük,bár a fél négykor kelés nem kedvezett a "sportolhatnékomnak"...úgyhogy én most aktívan kimaradtam a programokból..a hely szép volt,még sosem jártam arra..aki nem jött el,sajnálhatja! nem akarok mindenkit felsorolni,úgyhogy aki ott volt,szervezett,bármit csinált,na nekik: KÖSZI!!!
a képeket,amiket csináltunk,majd csak megint akkor tudom feltölteni,ha számítógép elé kerülök.. :S lett néhány izgalmas...pl: Szabber méröjárása,és hasonlók...:):):):)
a nap mérlege: 48 liter 95ös benzin, 770,2 élvezetes kilóméter...
82' TE71 GT DOHC (2T-G)
81' TE71 GT DOHC (2T-G) R.I.P.
91' Camry Wagon CV20 (2C-T)
Amit a japánok építenek, az a minõség (Richard Hammond - Top Gear)
Köszi a reggeli pisit...CsabiTE71 írta:KÖSZÖNJÜK HOGY HOZZÁJÁRULHATTUNK A KILÓMÉTEREK SZÁMÁHOZ!!gecsa írta:Jó volt ez a tegnapi nap! mi is élveztük,bár a fél négykor kelés nem kedvezett a "sportolhatnékomnak"...úgyhogy én most aktívan kimaradtam a programokból..a hely szép volt,még sosem jártam arra..aki nem jött el,sajnálhatja! nem akarok mindenkit felsorolni,úgyhogy aki ott volt,szervezett,bármit csinált,na nekik: KÖSZI!!!
a képeket,amiket csináltunk,majd csak megint akkor tudom feltölteni,ha számítógép elé kerülök.. :S lett néhány izgalmas...pl: Szabber méröjárása,és hasonlók...:):):):)
a nap mérlege: 48 liter 95ös benzin, 770,2 élvezetes kilóméter...
- CsabiTE71
- Aktív fóruméletet élõ

Máskor is.gecsa írta:Köszi a reggeli pisit...CsabiTE71 írta:KÖSZÖNJÜK HOGY HOZZÁJÁRULHATTUNK A KILÓMÉTEREK SZÁMÁHOZ!!gecsa írta:Jó volt ez a tegnapi nap! mi is élveztük,bár a fél négykor kelés nem kedvezett a "sportolhatnékomnak"...úgyhogy én most aktívan kimaradtam a programokból..a hely szép volt,még sosem jártam arra..aki nem jött el,sajnálhatja! nem akarok mindenkit felsorolni,úgyhogy aki ott volt,szervezett,bármit csinált,na nekik: KÖSZI!!!
a nap mérlege: 48 liter 95ös benzin, 770,2 élvezetes kilóméter...:):):):):):):):):):):):):)
82' TE71 GT DOHC (2T-G)
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Beraktam az avatarod!
Hívlak telón
Hívlak telón
Klubelnök

- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Slampixxx!
Alakul nagyon! Itt már a Birka/Zsolteee pixar sincs meg. Jöhet ez is minden is óriásfelbontásban psd-ben és jpg-ben az e-mailemre. (Olyan is, amin írás nincs).
Az írást rakhatnád az integetõs képre a H betû felsõ és alsó részére!
Majd megnézem az integetõsbõl mit tudok kihozni.
Csak most érettségi...
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·