Kárpitcsere (ülések, ajtókárpitok) (Bárcsak meglenne már az első ülés...). Na meg ami a legdurvább a full átkábelezés. Apum szavaival élve mintha kitépnék egy ember összes vérerét, aztán egy hasonlóét megpróbálnánk belerakni. Az első helyzetjelzőtől a beltér világításon át a hátsó lámpákig. Ezzel előkészítem az injektorrá való átalakítást, a benzinszivattyús tanknak a kábelét, a fedélzeti compiterét... De ami már most látható lesz a 4 elektromos ablak és a gt-i műszerfal.
Az autót teljesen szétcsupaszítom. mindent kikapok belőle. Dehát egyszer meg kell csinálni. Na és hogy lesz olajnyomás mérőm, töltésmérőm, hogy végig van pöttyözve a tank, a vízhőfök, hogy 240ig lesz órázva, na meg 9000ig a fordulat. Hogy akárhányszor beülök és ezeket látom, nekem megéri ezt a munkát.
Tibi már így is nagyon sokat segített!
Köszi!
Későbbi terveimben azonban szerepel, hogy az ajtó kárpitokat kicsit átalakítgatom. Hátul lehessen a könyöklőről az elektronyos ablakokat vezérelni. Hogy a könyöklő hosszabb legyen, kicsit más formájú. Mondom a konkrétat. AE92 Hatchback. Első ajtó kérpitai. Nagyon tetszenek. A Bele markolóskapaszkodós ajtó becsukással, és az onnan irányítható ablakokkal.
Következő a kérdésem a nagy muftik felé. Tudom hülyeség. De nem lehet, hogy a liftback és a hatchback első ajtaja uakkora és uolyan formájú?
Vagy hátsó ülések előredöntése miatt a 3 ajtósoknál hosszabb az ajtó?
Félek.
4 ajtósba meg még nem láttam hatchbackbe olyan kárpitot.

KE11 Sedan