Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szervusz!
Hallottam már rólad sokat, sõt már láttam is az autódat élõben. Tényleg nagyon szép darab!
Örülök, hogy végül elhoztátok a piros GT-t. Mégegyszer gratula Walakinek, az óriás alkudásért
Természetesen várjuka projektet és bármi felmerülõ kérdésed van, tedd fel nyugodtan. Fél éve, hogy ugyanezt csináltuk, így még meg van a fejemben mit hol, hogyan... Gondolom nem kel mondanom, hogy olvasd át Bohi projektjét.
Mindneképpen azt mondom egyébként, hogy megérte!
Hallottam már rólad sokat, sõt már láttam is az autódat élõben. Tényleg nagyon szép darab!
Örülök, hogy végül elhoztátok a piros GT-t. Mégegyszer gratula Walakinek, az óriás alkudásért
Természetesen várjuka projektet és bármi felmerülõ kérdésed van, tedd fel nyugodtan. Fél éve, hogy ugyanezt csináltuk, így még meg van a fejemben mit hol, hogyan... Gondolom nem kel mondanom, hogy olvasd át Bohi projektjét.
Mindneképpen azt mondom egyébként, hogy megérte!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Csocsó
- Aktív fóruméletet élõ

Igen.2e blokk van most benne?
Pacsker:
Igazából kevesebb is lehetett volna, ha nem szúrom el, ugyanis kirakta 100 ropiért vaterára a kocsit, és ha ott leütöm, akkor kötelessége lett volna annyiért oda is adni. Csak elõtte szerettem volna látni, és mivel pont akkor voltunk nála, amikor az aukció lejárt, felhívtam elõtte, hogy akkor leüssem-e... Mindenesetre ha kicsit többet értek hozzá és rámenõsebb vagyok, akkor elhozzuk 100-ért az autót.
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
bemutatkozás
Sziasztok, üdvözlünk mindenkit!
Most vettünk az asszonykámmal egy Corollát, nagyon örülünk neki, aztán majd kiderül...
Egyenlõre barátkozunk az autóval, (nem nehéz
) keresgéljük a lehetõségeket, ismerkedünk az oldallal, stb! Ja, a neten találtunk ide. Idõvel lesz kép is, meg hasonlók!
Orga
Most vettünk az asszonykámmal egy Corollát, nagyon örülünk neki, aztán majd kiderül...
Orga
Nem tudtam, hogy lehetetlen... ezért megcsináltam! 
Corolla E12 1.4 D-4D Hatchback SB1KC... 2006 130e Km
Corolla E12 1.4 D-4D Hatchback SB1KC... 2006 130e Km
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Re: bemutatkozás
Szia !Orga írta:Sziasztok, üdvözlünk mindenkit!
Most vettünk az asszonykámmal egy Corollát, nagyon örülünk neki, aztán majd kiderül...Egyenlõre barátkozunk az autóval, (nem nehéz
) keresgéljük a lehetõségeket, ismerkedünk az oldallal, stb! Ja, a neten találtunk ide. Idõvel lesz kép is, meg hasonlók!
Orga
Üdv a klubban !
Milyen típus ? Írj róla bõvebben, és képeket is linkelhetnél be róla. Vannak
az autóval tervek ? (csinosítás...stb)
- Sancy
- Fanatikus fórumozó

AE92 GTI Liftback
Sziasztok márkatársak!
Hol is kezdjem...........? Talán ott hogy 2007 februárjában egy jóbarátom, a barátnõm bátyja (Bohi) mutatott nekem egy CCH-s szórólapot, amit valaki az autója szélvédõjére tett..., tehát már 3 éve tudomásom van a club létezésérõl.
Ahogy telt az idõ, volt szerencsém megismerni személyesen is egy pár tagot, annak ellenére hogy nem volt corollám. 2007 augusztusában megvettem álmaim autóját.... Egy gyöngyház fekete Golf IV -et. Csakhogy miután ráköltöttem a gatyámat..( szó szerint értsd...) elég hamar kiábrándultam belöle. Az autót most januárban eladtam, (sokkal elöbb el kellett volna!! ) így hát elkezdtem aktívan keresgélni... japánt kerestem, elsõsorban corollát, GT-t vagy GTI-t, ami még nem hullott atomjaira és elfogadható áron van.. de ezek ugye olyan ritkák mint a fehér holló...voltak ilyenek, de mire felhívtam a tulajt, már hûlt helye volt az autónak, kicsit ez el is vette a kedvem az autóvásárlástól, de a sok keresgélésnek meglett a gyümölcse
Felbukkant egy kép nélküli hirdetés a már megszokott sorok között...Toyota Corolla GTI Liftback! Gondoltam már úgy sincs meg.. mind1, egy próbát megér, felhívtam. Meglepõdtem amikor közölte velem az autókereskedõ hogy még megvan az autó...elmondta hogy egy órája vitte be egy 55 éves hölgy, aki az utóbbi 16 évben garázsban tartotta az autót! Hmmm ez tetszett, autóba ültem és tûz! Még meleg volt a motorja amikor odaértem! Az autó gyönyörû volt.. kívül-belül..!!! Körbejártam, megnéztem, kipróbáltam, beleszerettem. De ezt látni kell egy szakértõnek is.. hívtam rögtön Matyi barátomat. Másnap reggel eljött velem szakérteni... alapos átvizsgálás, kompressziómérés, hibakód kiolvasás. Majd a szakértõ bólintott, megvesszük!
Így hát hozzájutottam egy gyönyörû, korát meghazudtoló állapotú, Toyota Corolla GTI Liftback-hez. Pár napja van csak nálam az autó, de már nagyon megszerettem...nagyon jó vétel volt!
Könnyen megismertek ha veletek szembe megyek, mert az igen széles mosolyom beteríti az egész szélvédõt
EZÚTON SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI MATYI BARÁTOMNAK A KÖZREMÛKÖDÉSÉRT!!!
KÖSZI MATYI!!!
Amint egy kis pénzhez jutok, a projekt indul! Mindent dokumentálok, látni fogjátok!
Üdv mindenkinek:
Sancy
Hol is kezdjem...........? Talán ott hogy 2007 februárjában egy jóbarátom, a barátnõm bátyja (Bohi) mutatott nekem egy CCH-s szórólapot, amit valaki az autója szélvédõjére tett..., tehát már 3 éve tudomásom van a club létezésérõl.
Könnyen megismertek ha veletek szembe megyek, mert az igen széles mosolyom beteríti az egész szélvédõt
EZÚTON SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI MATYI BARÁTOMNAK A KÖZREMÛKÖDÉSÉRT!!!
Amint egy kis pénzhez jutok, a projekt indul! Mindent dokumentálok, látni fogjátok!
Üdv mindenkinek:
Sancy
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Csupán ennyi igényed voltjapánt kerestem, elsõsorban corollát, GT-t vagy GTI-t, ami még nem hullott atomjaira és elfogadható áron van..
Várjuk a projektet Sanyi! No meg képeket, élménybeszámolót stb stb!
Remélem tartós tagja maradsz a klubnak
Jó kis társaság, nem fogsz csalódni!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Mondod ezt te a 4 meg 16 majd megint 6 és 12-es kompresszióddal, aki csak tankolsz!Bohi írta:Örülök, hogy megjött Sanyi esze...![]()
Várjuk a projektet! A klubban biztos nem fog csalódni, csak jókat meséltem eddig!![]()
Ja, és óriás mázlista vagy!
Üdv Sanyi!
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30