2007 Áprilisi tali (Fóti Cora-->Királyrét-->Hősö

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Pacsker

2007 Áprilisi tali (Fóti Cora-->Királyrét-->Hősö

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Na kinek hogy tetszett? :) Úgy gondolom nemm is lehetett volna jobb :) Ja de igen. Ha többen is el tudnak jönni :( Nembaj. Őket a galéria a legközelebbi találkozóig kárpótolja, de akkor mindenkép jöjjenek el :!: :lol: El kell, hogy áruljam, egy álmom ezzel a találkozóval valóra vált! :D
Írjunk a hangulatról az utazásról az ott töltött időről, a bombázó mamiról a szomszédban, a telefonso beszélgetésekről, a pörköltről... :D

Remélem népszerű topic lesz! :lol:
Pacsker

Mindjárt írok :)

Csak feltöltöm Eriket.
Csak mosolygok és mosolygok. Nagyon jó kis energia bomba volt ez a tegnapi nap:) Kevés olyan embert lehetne mondani, akinek ne tetszett volna :) Szerintem... :lol:
De ez majd itt kiderül :)
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Kiráááááály volt! :D :D :D
Gery-ke
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Gery-ke »

Sziasztok.

Kimondhatatlanúl jól éreztem magam.
Örülök, hogy ott lehettem!
Ahoz képest, hogy főzni se tudunk, Budai megirigyelhetné:)!
Gery
istu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: istu »

helló mindenkinek.szerintem nagyon jó volt a tali.akik nem voltak ott azok igazán sajnálhatják a dolgot!de komolyan! de az egyik legkomolyabb része a jövett menett volt mikor csak nézték hogy menyi corolla megy 1szere.én nagyon élveztem az egészet és remélem hogy sok ilyen tali lesz.Ui:de csak akkor megyek ha a szomszéd néni is jönn!!!:)
Pacsker

Első komolyabb klubtalálkozónk...
Nagyon féltem, hogy mi lesz: senki nem ismeri egymást, a szervezés, az, hogy a bográcsozásra összedobjuk a pénzt, hogy mi lesz az úton, hogy bográcsozásnál csak páran fogunk főzni húst vágni, tüzet rakni, hogy milyen lesz a hangulat, hogy feloldódnak-e az emberek.
És semmivel nem volt baj SEMMIVEL!!! :lol:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy eljött és hoyg így lezajlott az egész! Mindenki szerepet játszott benne! Tényleg köszönöm :oops:
Nem is tudom, hogy azon kívül, hogy jöhettek volna többen is, lehetett-e volna jobb ez a nap. Szerintem tökéletes volt! Mindenki feltalálta magát, mindenki segített mindenkinek, mindenki mosolygott(aképeken is látszik :) )
Köszönma vidékről érkezőknek különösen, hogy eljöttek. Ha nem is a korai ébredésről, ha már csak az ő külön benzinükről beszélünk... Köszönöm, hogy eljöttetek :!: :D
Nagyon tetszett. Remélem mindenki jól érezte magát. Estére fájt a hasam és azthiszem nem a pörkölttől, igaz az is megfektetett, hanem a sok röhögéstől :)
A képeket a jövő hét folyamán, ha mindenki átküldte a sajátjait, felrakom egybe.
Következő nagyobb találkozó 3-4 hét múlva :wink: (ottalvós sátorozósra gondoltunk) Hogy ne kelljen a vidékieknek hazamennie. na meg egy kis alkohol fogyasztás sem árt :) ha gondoljátok nyissunk egy topicot erről a találkozókban.

Még több ilyet!! Már alig várom a következőt!!! :lol: :lol: :lol:
Pacsker

ja még valami :)

A sztorikat és Aranyköpéseket is írjuk ide :)

Ugye nem árulok el nagy dolgot, de az elején mindenki bajba volt a nevekkel... :lol:
Istu barátunk mondott valamit, hogy valaki valamit nemtom, lényegtelen. Visszakérdeztünk és kicsoda? Húúú hát nemtudom a nevét... A corollás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Másik. Bogi (Kiss Gábor kedvese :) ) A boltba az én kocsimmal mentek, hogy ne érjen le a sajátjának a szoknyája (nagyon meg van ültetve) Szállnak be, Bogi anyósnál behajol, hallom, hogy valami kattan :D . Nézem az ülés háttámláját döntötte előre. Erre hallom kérdezi a már bent ülőktől. "Ez nem csúszik előre?" :lol:
Elkezdtem szakadni :) mondom "Bogi ez 5 ajtós... van hátsó ajtó is" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem elég feltűnő volt az a kilincs :D
Egyébként teljes tiszteletem a hölgynek!! Egyedül volt lány és nagyon jól érezte magát láthatóan. Feltalálta magát és kibírt közel 20 fiút :D kevés lány tenné ezt meg... következő alkalomra hozhatnánk akár több leányzót is. Biztos ellesznek! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pacsker 2007 ápr. 22, 12:55 pm-kor.
istu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: istu »

Pacsker írta:Első komolyabb klubtalálkozónk...
Nagyon féltem, hogy mi lesz: senki nem ismeri egymást, a szervezés, az, hogy a bográcsozásra összedobjuk a pénzt, hogy mi lesz az úton, hogy bográcsozásnál csak páran fogunk főzni húst vágni, tüzet rakni, hogy milyen lesz a hangulat, hogy feloldódnak-e az emberek.
És semmivel nem volt baj SEMMIVEL!!! :lol:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy eljött és hoyg így lezajlott az egész! Mindenki szerepet játszott benne! Tényleg köszönöm :oops:
Nem is tudom, hogy azon kívül, hogy jöhettek volna többen is, lehetett-e volna jobb ez a nap. Szerintem tökéletes volt! Mindenki feltalálta magát, mindenki segített mindenkinek, mindenki mosolygott(aképeken is látszik :) )
Köszönma vidékről érkezőknek különösen, hogy eljöttek. Ha nem is a korai ébredésről, ha már csak az ő külön benzinükről beszélünk... Köszönöm, hogy eljöttetek :!: :D
Nagyon tetszett. Remélem mindenki jól érezte magát. Estére fájt a hasam és azthiszem nem a pörkölttől, igaz az is megfektetett, hanem a sok röhögéstől :)
A képeket a jövő hét folyamán, ha mindenki átküldte a sajátjait, felrakom egybe.
Következő nagyobb találkozó 3-4 hét múlva :wink: (ottalvós sátorozósra gondoltunk) Hogy ne kelljen a vidékieknek hazamennie. na meg egy kis alkohol fogyasztás sem árt :) ha gondoljátok nyissunk egy topicot erről a találkozókban.

Még több ilyet!! Már alig várom a következőt!!! :lol: :lol: :lol:
hát igen meg kell mondanom öszintén én is tartotam hogy mien lesz a társaság ki hogy viszonyul a másikhoz de szerintem nagyon jól ösze szokot a csapat ha lehett már az elején ilyet mondani.köszi mindenkinek a tegnapi napot!
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Pampi »

Fú srácok natttttyyyyyooon zsír volt a tegnapi nap! Rég éreztem magam ilyen jól. Ez már kellett! :lol: Szerintem a társaság is nagyon jó volt, a táj is, a corollák is, a pörköltről nem is beszélve :D :D
Egyszóval, szerintem nagyon jó volt, sokat röhögtünk meg minden! Nekem nagyon tetszett, már kiváncsi vagyok milyenek lettek a képek! :wink:
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni az elöttem szólokhoz!
Mindenben!
Féltem én is,hogy hogyan találjuk meg a közös hangot,de a COROLLA összehozott minket!

Jelmondat:A COROLLA legyen veled! ;)

Nekem az egész tetszett!
Főleg a hely,a konvojosdi :),meg a pöriiiiiiiiiii!:D

Gábor!

Mi lett a maradékkal? :D

Nem hiszem,hogy bárki is kötekedhetett volna több,mint 10 JAPÓval(COROLLA)!
Ja és a társaság!
Csak annyit erről,hogy WOW!
Sajnálom,hogy a többiek nem tudtak jönni!
A Hősök terén is jól éreztem magam,s büszke vagyok,hogy Anzsiék megtiszteltek ezekkel az élményekkel,méltónak tartottak ezekre az élményekre,meg a tagságra!
Köszi Srácok!

Várom a következőt,s a pestiekkel talizhatnánk,ökörködhetnénk többször is!
Elnézést a vidékiektől!
Nem diszkriminálok!
Veletek is király volt!

Gery!

A hangos érdekelne!;)

A COROLLA legyen veletek!
Balázs

C-POWER!!!!!
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Sziasztok!

Bocs, hogy nem tudtam elköszönni, néhányatoknak villogtam, dudáltam. Azt kell hogy mondjam, eszméletlen volt az egész nap!

Első maradandó élmény ugye a parkolós ismerkedés egymással, és a szebbnél szebb autókkal, aztán a konvojozás, valami hihetetlen volt. Remélem van arról valakinek videója is, nekem elég gyér sikerült. Azért közzéteszem azt is.

A következő dolog, amikor kiértünk a hegyek közé, a sárga mezők társaságában, az valami gyönyörű volt...

Persze maga a hely, a sok-sok beszélgetés, főzés, mind mélyen megmaradt bennem, na meg az is, hogy legközelebb megfelelő eszközöket is vigyünk (kés, több vágódeszka...).

Jó volt látni, hogy vannak még olyan elvetemültek, mint én, akik rajongani tudnak az autójukért.

És szinte a csúcs volt az, ahogy hazafelé vonatoztunk, hasonló módon az egész országot képes lennék végigautózni, akkora élmény volt!

Szóval köszönöm a szervezőknek, és akik közben segítettek, és eljöttek, úgy érzem itt valami elkezdődött, egy sorozat, aminek az elején vagyunk... :wink:

A képeket holnap biztosan, még talán ma is el tudom küldeni.

Köszönet mégegyszer az egész taliér!

Ja, egyetlen negatívum volt számomra, hogy a fehér AE92 tulaja nem jött velünk, csak a parkolóban tudtunk dumálni (bocs, de a nevek még mindig.... :D ). Ja és persze az AE86-ok.... 8)
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRD »

Sziasztok!!
Hát azt kell mondanom, hogy ku...va jó volt ez a tali. Én nem gondoltam a tali előtt arra,hogy nem fog összerázódni a csapat ,mert hát mindannyiunknak ott volt a corolla ami összehozott minket. Egy szóval király volt. A pörkölt sorsa is megoldódott. Bogi anyukájaék beharapták az egészet és ízlett nekik nagyon :lol: :lol: :lol: Aki nem volt ott az gyúrjon a következő talira :!: Nem fogja megbánni :!: Szerintem mindenki közvetlen volt mindenkivel, és ez így volt jó.. :wink: Hát igen a barátnőm nagyon hozzá van szokva a 3 ajtoshoz :lol: Fucsa is volt neki a plusz 2 ajtó :lol:
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Sziasztok!

Nekem is nagyon tetszett az egész! (ahogy olvastam látom mindenkinek ) :lol:
Nagyon jól összerázódott a csapat, nem is gondoltam volna! Alig várom a következő talit, na meg az E86-okat és persze a képeket!!! :)
Az idegesített a legjobban, hogy nem vittem a fényképezőmet!

Jók legyetek!

CSő
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Kedves Mindnyájunk, klubtársaim az Úrban!

Ezerrel kicsinyítem a képeket, hogy ne foglaljanak majd sok helyet. A videók kicsit gyengék mind hangilag-képileg, de élőbben adhatják vissza az élményt! 8)
Királyrét megemlegeti a Corolla Clubbot! :lol:
Bátor, de helyénvaló terv volt rögtön a mélyvízbe, akarom mondani, bográcsba dobni az indulást!

Egyvalami kimaradt, de várjunk vele míg majdnem mindenki ott lesz: ez a CSOPORTKÉP :wink:

Nem sokat aludtam előző éjszaka az izgatottságtól...hányan leszünk, s miként leszünk de bízvást bíztam a Corolla szellemiségében, az elkötelezettségben, az együvé tartozásban, ami majd összekovácsolja a tagokat. Nem csalódtam. :P
Olyan eseménnyé nőtte ki magát bennem, amin KÖTELEZŐ a megjelenés és ELSŐBBSÉGET élvez mindenek felett!!!!!!!!!

Legközelebb kéretik kamerát hozni és konvojt filmezni!

Külön köszönet Gery-kének, hogy nem volt rest Hernádkakról átrobogni és minden vidékinek, hogy tiszteletét tette.

Gyerekek, nagyon tuti ahogy a 2A-n az a Celicás viselkedett és teljesen "klubbosan" fogta fel a dolgokat, kár, hogy nem Corollája volt!
S később, amint Dunakeszi fele haladva 2-s oszlopokba zárkóztunk......majd a dudálás és túráztatáááááááááááááááásssss a pirosnál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Hivatalosan kinevezem magam a klub zászlófelelősévé:!: A 2. világháborús hadizászlóval nem mást, mint a dicső autógyártási múltat akartam szimbólizálni, mikor még Nippon földjén termettek a jófajta Corollák!
Sértődés ne essék, szükségünk van az új típusokra, Corolla Versókra, Aurisokra és 2000 utáni szépségekre is!
TS tulajdonosok! Szeretettel várunk körünkbe titeket is!

A síró szemem a gázolajjal táncolók, az AE86-k, valamint az "öreg" , a '75-s KE-20-s alvázú után égett!
Hiányoltunk titeket, kedves klubtársaink!

Végűl, de nem utolsó sorban, a Tavaszi Találkozó Miss CCH díját egyöntetűen ítélhetjük oda "Belevaló" Boginak, ki elbírt a lelkes férfisereggel és benzingőzzel.
Kedves Gábor alias TRD, a legnagyobb szeretettel várjuk Miss CCH-t a következő eseményre. Semmiképp ne hagyd otthon!!!!!

----- hirtelen ez jutott eszembe ------

Béke veletek és éljen a Corollák örök és megbonthatatlan egysége!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2012
Autód típusa (és generációja): Auris
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Lyani »

Sziasztok, én is csatlakoznék az előttem szólókhoz:

Hihetetlenül jól éreztem magamat, annak ellenére, hogy én csak mint utas, és szakács ("csípős pöri") vettem részt a találkozón. Ennek a társaság, a gyönyörű autók, és a sok-sok sörike, amit a főzőcskézés és Bogi fárasztása mellett elfogyasztottam. :D

Tetszett, hogy mindenki - magamat is beleértve - fel tudott oldódni és jól érezni magát.

Örülök, hogy ízlett mindenkinek a pörkölt, bevallom most csináltam először ilyet, de látom egész jól sikerült. Ha legközelebb megyek, amit nagyon szeretnék, akkor megint megbíztok a nemes feladattal. :wink:

Én csináltam pár videót, meg fotóztam sokat a Matyi gépével, remélem lessz egy pár elkapott kép.

Ja és legközelebb viszünk sátrat! :lol:
Válasz küldése