Kár, hogy csak királyok viselhetik
Ömlesztett hülyeség:D
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Honnan tudod, hogy magyar vagy?
Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.
Amikor a paprika legalább olyan fontos, mint a só és bors.
Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.
Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a külföldieknek, mi a fene az, amíg ki nem próbálták.
Amikor külföldi barátaid megkérdezik, hogy hiszel-e még abban, hogy a Mikulás ajándékot hoz december 24-rõl 25-re virradóra, a válaszod némiképp zavart, hiszen a Mikulás nálunk december 6-án ajándékoz, és amúgy karácsonykor a kis Jézus ajándékoz, és az ajándékok már 24-én este ott vannak.
Amikor nem beszélsz teli szájjal.
Amikor 5 percen keresztül tudsz egy levegõvel káromkodni úgy, hogy nem használod ugyanazt a szót kétszer.
Amikor az eljegyzési gyûrûdet az ellenkezõ oldalon viseled.
Amikor a vonat még el sem hagyta az állomást, de te már eszed a szendvicsed (általában egy fél paprika vagy paradicsom van benne, és többnyire rántott hús).
Amikor egy 79 km hosszú tavat Magyar Tengernek hívsz.
Amikor soha nem mész el otthonról vizes hajjal, mert megfázol, és mindig viszed a hajszárítót, ha külföldre mész, és megdöbbensz, amikor valakinek nincs legalább egy otthona.
Amikor mindig ugyanazon a helyen, vagy széken foglalsz helyet, még akkor is, ha a terem, szoba üres és a te helyed a szoba végében van.
Amikor tudod mi az a pogácsa/dobos torta/kürtõskalács/fõzelék/túrógombóc, és szereted is õket.
Amikor sokkal találékonyabb vagy, ami a csalást illeti, bármelyik nemzetnél.
Amikor a Micimackó és a Flinstone család sokkal viccesebb szinkronizálva.
Amikor tudod, hogy a 'rézfánfütyülõ rézangyalát' igazából egy káromkodás.
Amikor névnapod van, és senki nem érti, mire jó az.
Amikor gyümölcsöt használsz leveshez is.
Amikor tudod, hogy minden zseninek vagy hírességnek van magyar kapcsolata, vagy csak szimplán magyar.
Amikor mindenkinek elmondod, hogy a Rubik kocka magyar találmány.
Amikor esküszöl, hogy a fokhagyma és a mézes tea kiûzi belõled a nyavalyát kevesebb, mint egy nap alatt.
Amikor gyerekként folyton répát kellett enned, és arra a kérdésedre, hogy miért, a szüleid azt válaszolták, hogy azért, hogy jobban tudj fütyülni.
Amikor nehéz elmagyarázni, hogy családnév az elsõ helyen van, vagyis ez nem a keresztneved.
Amikor tudod, hogy a vörösbor - kóla kombináció finom, és furcsa, hogy a külföldiek furcsállják.
Amikor boldog szülinapot kívánnak, meghúzva a füled.
Amikor termálvíz vagy fürdõ van a városodban, vagy közel hozzá.
Amikor tudod, hogy melyik nemzet adta a legtöbb Nobel-díjast a világnak.
Amikor tudod, mi az a tepertõs pogácsa.
Amikor ha esõben állsz, megnõsz.
Amikor el tudsz beszélgetni idegenekkel a buszon vagy az orvosra várva intim dolgokról, de felháborodsz, ha az anyagi helyzetedrõl érdeklõdnek.
Amikor nem jó a normál méretû párna, mert vagy óriásinak, vagy nagyon kicsinek kell lennie.
Amikor magyarul beszélsz külföldieknek, de lassabban és hangosabban, hogy "értse".
Amikor madártejet eszel desszertnek.
Amikor nem pazarolod az ételt, a maradékot elteszed másnapra.
Amikor a mesék nem úgy végzõdnek, hogy örökké boldogan élnek, hanem hogy boldogan élnek, míg meg nem halnak.
Amikor a nagyid azzal "fenyeget", hogy ne vágj pofákat, mert úgy maradsz.
Amikor saját erõs paprikát termesztesz az udvaron, vagy az erkélyen kis cserépben, hogy garantáld az erõsségét.
Külföldiek nem értik, ha azt ecseteled, hogy ne egyenek görögdinnyét augusztus 15-e után, mert Lõrinc belepisilt.

Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.
Amikor a paprika legalább olyan fontos, mint a só és bors.
Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.
Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a külföldieknek, mi a fene az, amíg ki nem próbálták.
Amikor külföldi barátaid megkérdezik, hogy hiszel-e még abban, hogy a Mikulás ajándékot hoz december 24-rõl 25-re virradóra, a válaszod némiképp zavart, hiszen a Mikulás nálunk december 6-án ajándékoz, és amúgy karácsonykor a kis Jézus ajándékoz, és az ajándékok már 24-én este ott vannak.
Amikor nem beszélsz teli szájjal.
Amikor 5 percen keresztül tudsz egy levegõvel káromkodni úgy, hogy nem használod ugyanazt a szót kétszer.
Amikor az eljegyzési gyûrûdet az ellenkezõ oldalon viseled.
Amikor a vonat még el sem hagyta az állomást, de te már eszed a szendvicsed (általában egy fél paprika vagy paradicsom van benne, és többnyire rántott hús).
Amikor egy 79 km hosszú tavat Magyar Tengernek hívsz.
Amikor soha nem mész el otthonról vizes hajjal, mert megfázol, és mindig viszed a hajszárítót, ha külföldre mész, és megdöbbensz, amikor valakinek nincs legalább egy otthona.
Amikor mindig ugyanazon a helyen, vagy széken foglalsz helyet, még akkor is, ha a terem, szoba üres és a te helyed a szoba végében van.
Amikor tudod mi az a pogácsa/dobos torta/kürtõskalács/fõzelék/túrógombóc, és szereted is õket.
Amikor sokkal találékonyabb vagy, ami a csalást illeti, bármelyik nemzetnél.
Amikor a Micimackó és a Flinstone család sokkal viccesebb szinkronizálva.
Amikor tudod, hogy a 'rézfánfütyülõ rézangyalát' igazából egy káromkodás.
Amikor névnapod van, és senki nem érti, mire jó az.
Amikor gyümölcsöt használsz leveshez is.
Amikor tudod, hogy minden zseninek vagy hírességnek van magyar kapcsolata, vagy csak szimplán magyar.
Amikor mindenkinek elmondod, hogy a Rubik kocka magyar találmány.
Amikor esküszöl, hogy a fokhagyma és a mézes tea kiûzi belõled a nyavalyát kevesebb, mint egy nap alatt.
Amikor gyerekként folyton répát kellett enned, és arra a kérdésedre, hogy miért, a szüleid azt válaszolták, hogy azért, hogy jobban tudj fütyülni.
Amikor nehéz elmagyarázni, hogy családnév az elsõ helyen van, vagyis ez nem a keresztneved.
Amikor tudod, hogy a vörösbor - kóla kombináció finom, és furcsa, hogy a külföldiek furcsállják.
Amikor boldog szülinapot kívánnak, meghúzva a füled.
Amikor termálvíz vagy fürdõ van a városodban, vagy közel hozzá.
Amikor tudod, hogy melyik nemzet adta a legtöbb Nobel-díjast a világnak.
Amikor tudod, mi az a tepertõs pogácsa.
Amikor ha esõben állsz, megnõsz.
Amikor el tudsz beszélgetni idegenekkel a buszon vagy az orvosra várva intim dolgokról, de felháborodsz, ha az anyagi helyzetedrõl érdeklõdnek.
Amikor nem jó a normál méretû párna, mert vagy óriásinak, vagy nagyon kicsinek kell lennie.
Amikor magyarul beszélsz külföldieknek, de lassabban és hangosabban, hogy "értse".
Amikor madártejet eszel desszertnek.
Amikor nem pazarolod az ételt, a maradékot elteszed másnapra.
Amikor a mesék nem úgy végzõdnek, hogy örökké boldogan élnek, hanem hogy boldogan élnek, míg meg nem halnak.
Amikor a nagyid azzal "fenyeget", hogy ne vágj pofákat, mert úgy maradsz.
Amikor saját erõs paprikát termesztesz az udvaron, vagy az erkélyen kis cserépben, hogy garantáld az erõsségét.
Külföldiek nem értik, ha azt ecseteled, hogy ne egyenek görögdinnyét augusztus 15-e után, mert Lõrinc belepisilt.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Kipufogó síp avagy Turbo Pipe Whistler
Igazi turbós hang az autóra, turbó nélkül.
Aki egybõl meg is szeretné venni:
http://www.vatera.hu/kipufogo_sip_162422237.html
További infoért pedig videóval:
http://www.turbowhistler.net/
Igazi turbós hang az autóra, turbó nélkül.
Aki egybõl meg is szeretné venni:
http://www.vatera.hu/kipufogo_sip_162422237.html
További infoért pedig videóval:
http://www.turbowhistler.net/
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
q....va jó
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Engedjétek meg, hoyg megosszak veletek egy levelezést.
A fogalmazás és a hangvétel a legjobb. A konkrétumokat törölni fogom:
Helószia!
Figyelj csak érdeklõdni szeretnék hogy lenne-e neked 98-as 3 ajtós Corollához :
- 1 DB ablakemelõ motorod
- 1 DB hátsó lökhárítód (3 ajtós Corolla)
- 1 DB bal hátsó lámpatested
- 1 DB müszerfalad, vagy hátsó égõk?
Ha ezek közül bármelyikkel is rendelkezel, kérlek jelezd és tüzd mellé hogy mennyibe is fájna nekem a projekt!
Elõre is köcsögöm széken!
Mellesleg Autószerelõ vagyok!
Tisztelettel:
........
Szervusz!
A felsoroltakból van_:
- hátsó lökhárítóm: .. ezer
(van hozzá a lökös mögögötti ütközõ/lökhárító tartó vas) az . ezer
(együtt a kettõ ..)
- Van hátsó lámpám, darabja .....
- Van egy mûszerfalpárnám, ami elég gyatra. (nyílt a lufi) ..... ért
odaadom ha kell
- hátsó égõk? Ezt nem teljesen értem...
Üdv:
.......
Szevasz Mátyás!
Figyi kicsit sokallom a ...... at a lámpáért...mitszólnál hozzá hogyha ilyet tolnánk hogy : l -lökös meg a lámpa .. darab ezres?és már viszem is!helyzet az hogy összetolták az autóm hátulját valami szlovák genyák és szétrepedt faszán a lökös meg kitört a hátsó lámpámból 1 DB de igazándiból aztkell mondjam hogy az ablakemelõmotor jobban kéne mint a lámpa...sin nemkellene hozzá csak a motor maga ! nemtudnál valahogy keríteni?
-a hátsó égõket pedig a müszerfalban lévõ hátsó égõkre értettem amugy a müszerfalpárnát meg én nem értem mert a müszerfal az az amiben van a fordulatszámmérõ kilóméteróra stb müszerek de ne érts félre nem kioktatni akarlak csakhogy egyet beszéljünk
! szóval überfontos lenne nekem a lökös meg az ablakemelõmoci...jah meg ha véletlenül akadna egy teljesen faint bal hátsó féltengely csuklód arra is fenném a fogam!
kajak?
tenkjúverimáccs!
Szervusz!
Legyen .. akkor a hátsó lökhárító és az egyik lámpa. De akkor ez a vége.
Elektromos ablakemelõk már elkeltek, egyelõre szerezni nem tudok, de ha felbukkan, észbe tartom neked.
A mûszerfal az a bal oldalüvegtõl a jobb oldalüvegig tartó egész konzol, amiben benne van maga a mûszeregység (gondolom te erre gondolsz), a középsõ és oldalsó szellõzõk, a rádió, a fedélzeti számítógép visszajelzõ... Mindezt együttesen hívják mûszerfalnak, vagy mûszerfal párnának.
Bal hátsó féltengely csukló? Összkerekes az autód? Vagy lengõkarra gondolsz? Netán annak szilentjére? Belsõ, külsõ? Kerszt (elsõ, hátsó), hosszanti?
Én sem kukacoskodom, csak, hogy egy dologról beszéljünk...
A lámpa és a lökhárító itt van Budapesten a 17. kerületben. Postázni szerintem nem éri meg mert q... nagy a lökhárító. Ha jársz te Pesten, vagy ismerõsöd eljöhetnek érte és odaadom nekik. Új M0-tól pár utcányira lakom.
Üdv:
....
Szevast!
Okés akkor a lökös meg a lámpás mindenképpen kell! Van ismerõsöm pesten, még nemtudtam vele beszélni de biztos hogy eltud érte menni lessz nála zseton megoldjátok, õ meg elhozza nekem!Figyi egy telefonszámot adhatnál hogy esetleg megtudjon csörgetni ha elkeveredik meg hogy te is tudj nekem szólni ha lessz ablakemelõmotor.A féltengelycsukló meg féltengelycsukló...:Daz budapesten is az minden müszaki könyvben az
és nem bal hátsó hanem bal elsõ
a féltengelycsukló a féltengely végén van van rajta 1 gumiharang és ez csatlakozik a csonkállványhoz vágod?külön le lehet venni a féltengelyrõl általában 6 golyó van benne a vége pedig ricnis és egy koronás anyával rögzíted a csonkállványhoz mingyárt a tárcsafékhez!ezigyvan
nah az kéne nekem a bal elsõ!cska a csukló nemkell az egész féltengely! annyi van hogy elszakadt a gumiharangom és ha az elszakad bejut a gané és elkezd szépen tönkremenni és kerregni dobolni kanyarodásnál!ezért kelll!irjál majd ok?!
Üdv:
.....
.....
ésatöbbi ésatöbbi. Persze jelezte, hogy ne rakjam fel a netre, mert jön érte és ezer %, hogy kell, de mivel õ autószerelõ, ezért megengedheti magának, hogy vissza se szól, csak eltûnik...
Láttunk már ilyet, nem?
A fogalmazás és a hangvétel a legjobb. A konkrétumokat törölni fogom:
Helószia!
Figyelj csak érdeklõdni szeretnék hogy lenne-e neked 98-as 3 ajtós Corollához :
- 1 DB ablakemelõ motorod
- 1 DB hátsó lökhárítód (3 ajtós Corolla)
- 1 DB bal hátsó lámpatested
- 1 DB müszerfalad, vagy hátsó égõk?
Ha ezek közül bármelyikkel is rendelkezel, kérlek jelezd és tüzd mellé hogy mennyibe is fájna nekem a projekt!
Elõre is köcsögöm széken!
Mellesleg Autószerelõ vagyok!
Tisztelettel:
........
Szervusz!
A felsoroltakból van_:
- hátsó lökhárítóm: .. ezer
(van hozzá a lökös mögögötti ütközõ/lökhárító tartó vas) az . ezer
(együtt a kettõ ..)
- Van hátsó lámpám, darabja .....
- Van egy mûszerfalpárnám, ami elég gyatra. (nyílt a lufi) ..... ért
odaadom ha kell
- hátsó égõk? Ezt nem teljesen értem...
Üdv:
.......
Szevasz Mátyás!
Figyi kicsit sokallom a ...... at a lámpáért...mitszólnál hozzá hogyha ilyet tolnánk hogy : l -lökös meg a lámpa .. darab ezres?és már viszem is!helyzet az hogy összetolták az autóm hátulját valami szlovák genyák és szétrepedt faszán a lökös meg kitört a hátsó lámpámból 1 DB de igazándiból aztkell mondjam hogy az ablakemelõmotor jobban kéne mint a lámpa...sin nemkellene hozzá csak a motor maga ! nemtudnál valahogy keríteni?
-a hátsó égõket pedig a müszerfalban lévõ hátsó égõkre értettem amugy a müszerfalpárnát meg én nem értem mert a müszerfal az az amiben van a fordulatszámmérõ kilóméteróra stb müszerek de ne érts félre nem kioktatni akarlak csakhogy egyet beszéljünk
kajak?
tenkjúverimáccs!
Szervusz!
Legyen .. akkor a hátsó lökhárító és az egyik lámpa. De akkor ez a vége.
Elektromos ablakemelõk már elkeltek, egyelõre szerezni nem tudok, de ha felbukkan, észbe tartom neked.
A mûszerfal az a bal oldalüvegtõl a jobb oldalüvegig tartó egész konzol, amiben benne van maga a mûszeregység (gondolom te erre gondolsz), a középsõ és oldalsó szellõzõk, a rádió, a fedélzeti számítógép visszajelzõ... Mindezt együttesen hívják mûszerfalnak, vagy mûszerfal párnának.
Bal hátsó féltengely csukló? Összkerekes az autód? Vagy lengõkarra gondolsz? Netán annak szilentjére? Belsõ, külsõ? Kerszt (elsõ, hátsó), hosszanti?
Én sem kukacoskodom, csak, hogy egy dologról beszéljünk...
A lámpa és a lökhárító itt van Budapesten a 17. kerületben. Postázni szerintem nem éri meg mert q... nagy a lökhárító. Ha jársz te Pesten, vagy ismerõsöd eljöhetnek érte és odaadom nekik. Új M0-tól pár utcányira lakom.
Üdv:
....
Szevast!
Okés akkor a lökös meg a lámpás mindenképpen kell! Van ismerõsöm pesten, még nemtudtam vele beszélni de biztos hogy eltud érte menni lessz nála zseton megoldjátok, õ meg elhozza nekem!Figyi egy telefonszámot adhatnál hogy esetleg megtudjon csörgetni ha elkeveredik meg hogy te is tudj nekem szólni ha lessz ablakemelõmotor.A féltengelycsukló meg féltengelycsukló...:Daz budapesten is az minden müszaki könyvben az
Üdv:
.....
.....
ésatöbbi ésatöbbi. Persze jelezte, hogy ne rakjam fel a netre, mert jön érte és ezer %, hogy kell, de mivel õ autószerelõ, ezért megengedheti magának, hogy vissza se szól, csak eltûnik...
Láttunk már ilyet, nem?
Klubelnök

- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

http://www.hasznaltauto.hu/auto/hummer/ ... on-3633225
a hirdetés szövege a szokásos csonti car-os zsenialitáson is túlmutat...
a hirdetés szövege a szokásos csonti car-os zsenialitáson is túlmutat...