Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Remélem nem kezd nagyon korán mert én kb 4-ig dolgozom....
Konvojozáshoz meg annyi hogy legjobb esetben is csak fater Carina II-jét tudom vinni... és itt jön egy kérdés is... valaki bevállalna egy fuvart hogy ne kelljen "gyalog" mennem, ha nem tudok kocsit intézni?
Ezen a héten Csütörtökön azaz Január 21-én 19:00 Aréna parkoló.
Vélemények?
Össznépi bütykölés ! Szegény Ilonkánk elanyátlanodott és nem ártana megbúbolni egy kicsit õt is meg a kocsiját is! Tudjátok neki van telibe fényezve a GTije már hónap óta de még sem fejezte be! Szóval itt az idõ hogy ne legyen kifogás mindenki hozza a szerszámokat meg a saját gondját és indulhat a kézmûves szakkör!
Nekem talán jobb lenne a jövõ csüt, de ha más nincs, akkor jó a mostani is.
Hozok sok szerszámot is!
Murray, ha áll még a bajuszkapcsoló csere, akkor gyere el mindenképp és ott berakom neked!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
No de akkor írjon mindenki!
Legyünk már sokan! És Slampi mester csinál mégnagyobb panoráma képet!
Klubelnök
nekem egyik csütörtök se jó, mivel akkor vannak vizsgámi. miskolcon.
ellenben ha lesz ilyen bütykölõs figura valamikor máskor is, akkor esetleg rápróbálhatnánk az ablokom cseréjére.