E8 alkatrészek (1983-1987)

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Lackó írta:Nem tetszik, de anno mégsem adtad el nekem.....bár akkor most illeték-
telen kezekben lenne. :roll:
Hát jah, éreztem én, hogy vmiér meg kell tartanom! :wink:
Tervezem beavatni télire majd, jövõre veszek rá téligumákat...
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Szabados Péter
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Szabados Péter »

Hellósztok! Az oldalam frissitése megtörtént.

Toyota Corolla Liftback EE80 12V 1.3-as (1987) típusú autó alkatrészei eladóak. Motorblokk, önindító, karburátor, váltó, generátor. Futómû alkatrészek, karosszéria elemek, apróságok stb.

További infók: www.toyota-corolla.gportal.hu
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: CsabiTE71 »

Sziasztok van pár alkatrészem, ha minden igaz egy 4 ajtós E8-ból vannak.
a mûszeregység igen hiányos, csak a háza van meg, az áramkör a hátuljáról hiányzik, és csak egy KM-óra és az üzemanyag ill. vízhõfök jelzõ van meg. Van 4 ablakemelõ szerkezet, zárszerkezetek, az összes gumi szigetelés, kilincsek kívülre-belülre. meg sok kis apróság...
Kép Kép[/img]
Kép Kép[/img]

Kép Kép[/img]KépKép Kép Kép Kép[/img]
Kép [URL=http://g.imageshack.us/img52/121409153012.jpg/1/][/img]
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

minden igaz :)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
CsabiTE71
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Akkor most már megnyugodtam. :)
Ha bármi kell valakinek szóljon, E7 alkatrész csere érdekel.
vadaspörkölt
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: vadaspörkölt »

a mûszerfal kivételével szinte minden érdekel.legfõképpen a jobb oldalui rész mert az nekem fel vanr epedve.ûAkkor érdkeelne az elsõ hangszorok fedõje is mert azt egy multkori baleset során ki lett térdelve a jobbos de akkor már tartalékba siman jó.akkor az ablakemelõszettekbõl a vezetõoldali ami nekem nagyon necces szoval az ami érdekesebb számomra.kerestem már ilyen elemeket de seholsem találtam kékbe :S.E7 alkatrészem nincsen szoval vmi Ft alaõpu dolgot kéne kitalálnunk.
Ja igen egy kérdés mindenkinek aki olvassa ezt.Tud vki vizpumpát 2a-s motorba? sztem ugyanaz mint a 2ebe de nem vagyok benne biztos.Nem kell hogy jo legyen szoval lehet csapágyas vagy szimmeringes vagy akár mind2 csak legyenek meg a darabjai.
vadaspörkölt
Visszajáró
Visszajáró

nah jo még ami eszembe jutott.kalaptartom nincs már rég és annak összes mûanyag darabja.ami felfogatástól minden pici darabig nics meg.(csunya multja van a kocsinak)bal elsõ indexem a lökösbe már 2 hónapja nincs :D.
És aki meg tudja nekem mondani hogy hogyan kell izzot cserélni a rendszamtablavilagitasban annak örük hálám.az már évek óta nincs :D.most igy hirtelen ennyi van az eszemben.elõre is köszönöm a segitségeket.
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Nem találtál sehol indexet??? Ez érdekes, van nekem, de feketére fújt és azt tartalékba van. Amúgy van nekem is nagyon alkatrészem, kalaptartó és kék beltérmûanyagok kivételével! :wink:
Ha tudok indexet akkor szólok! Az egész kell vagy csak a búra vagy narancssárga lap vagy mi?
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
vadaspörkölt
Visszajáró
Visszajáró

lényegében az egész jo lenne de már csak egy sárga buranak is örülnék vhogyan felraknam.most az van ami a foglalatbol maradt egy normal égõvel fehéren villog de ami a legjobb h be van ragasztva oda és nagyon csicska az egész szoval bármilyen ötlet jo lenne csak már tudnam megcsinalni.
Ami tervben van ha nem lesz index, h fehér lesz az indexbura és teszek bele sárgaégõs foglalatot.
és milyen alkatrészeid vannak? hátha tudok mazsolazgatni. :D.a mûszerfalrol tudok azt már beszéltük de elõtte generatort kell vennem mert most egy tökéletesen mûködöd nem gyari bosch generator van benne ami beépitett feszszabályzós emiatt ki van kötve a gyari szabályzo és nem menne a fordulatszámmérõ mert gondolom a generátorhoz van kötve még a feszszabályzó elõtt.vagy meg kell javitanom a gyari generatort :D.
szoval elkalandoztam :d akkor milyen alkatrészek is vannak? :D
vadaspörkölt
Visszajáró
Visszajáró

tényleg a 2E és a 2A motorok közti vizpumpajuk között van különbség?gondolom a blokk ugyanaz csak a hengerfej meg szelepfedel különbség van lényegében.
CsabiTE71
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

vadaspörkölt írta:a mûszerfal kivételével szinte minden érdekel.legfõképpen a jobb oldalui rész mert az nekem fel vanr epedve.ûAkkor érdkeelne az elsõ hangszorok fedõje is mert azt egy multkori baleset során ki lett térdelve a jobbos de akkor már tartalékba siman jó.akkor az ablakemelõszettekbõl a vezetõoldali ami nekem nagyon necces szoval az ami érdekesebb számomra.kerestem már ilyen elemeket de seholsem találtam kékbe :S.E7 alkatrészem nincsen szoval vmi Ft alaõpu dolgot kéne kitalálnunk.
Ja igen egy kérdés mindenkinek aki olvassa ezt.Tud vki vizpumpát 2a-s motorba? sztem ugyanaz mint a 2ebe de nem vagyok benne biztos.Nem kell hogy jo legyen szoval lehet csapágyas vagy szimmeringes vagy akár mind2 csak legyenek meg a darabjai.
A legnagyobb kérdés az hogy hogy tudnánk megoldani az üzletet, mert kicsit messze vagy...
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Lényegében 2 hatchbacket bontottam el, van egy pár alkatrészem, nem írnék oldalakat. :D Ami menthetõ azt félreraktam, csak a panel pinyója sem nagy! :D Inkább ha eszedbe jut vmi írj!
A vízpumpa biztos ua, bár ezt a 2a blokkot nem ismerem, generátor nekem is utángyártott. Én anno nem kaptam bontottat és nem voltam benne a szerelgetésbe így vettem egy felújítottat 45ért! Indexet megnézem neked! elvileg van nekem, ha nem haragszol, akkor majd január közepén jelentkezem, mert addig elég elfoglalt leszek!
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
streetracer
Visszajáró
Visszajáró

COROLLA CE80 ALKATRÉSZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: streetracer »

Van egy pár eladó alaktrészem ce80-hoz (SEDAN!)ha valakit érdekel!?

Többek közt:
-CE80 Motorháztetõ.szürkeszinû egy két karc van rajta de egy polir segit neki 10e
-CE80 elsõ szélvédõ 8 e hátsó szélvédõ 6 e
-CE80 Csomagtérajtó ugyanugy szürke 6 e
-CE80 elsõ lökös 4 e
-CE80 két elsõ ülés egy kárpittisztitás ráfér de más baja nincsen ,nincs kiülve! 8 e ft a kettõ!
-CE80 fényszóró bárdiba darabja 15 e ft kp+ áfa én a kettõt adom 15 e
-CE80 helyzetjelzõk(elsõk) a kettõ együtt 4e
-CE80 hátsó lámpa a kettõt együtt 5 e
-CE80 hoz ajtó üvegek! 1 e ft / db
-CE80 1.8 D generátor 6 e
-CE80 1.8 D adagoló(az automata szivató nincs rajta egyedül) 10 e

EZEN kivül:

Van egy eladó CE90 HAtchback bal hátsó ajtóm fehér komplett 3 e
és egy Varta akksi 63 AH és 640 A inditó áramú savas akksi egy fél évet használt most csak ál! 6e ft

A levelezéssel légyszi hagyjatok! itt a számom ha valami kell hivj fel éjjel nappal elérhetõ vagyok!

0670-398-61-57 (bp 17 ker)
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Van egy e8 sedan Nógrádba, minden eladó belõle. Vadaspöri! Merre is vagy helyileg? Ez az a sedan, amit levett a srác, mert nem vitték el egyben. Meg hívtad streetracert indexel kapcsolatban?
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
vadaspörkölt
Visszajáró
Visszajáró

én debrecen vagy sárospatak.szoval mind a kettõ messze van nogradtol de az indexet meg lehet oldani postai uton is.egy linket beraksz ahol ezt láttad mert akkor talán holnap felhivnam.a diesel szürke sedanost felhivtam õ azt mondta h az egészet eladta már.
Válasz küldése