MFerenc írta:
Még egyszer, utoljára kérdezem: fent említett dolgok közül van-e valakinek szüksége valamire? (kalaptartóra legutolsó állás szerint KoPy kolléga igényt tart) Hétvégén, jövõ hét elején lomtalanítás lesz... Ja, és már Vaterán sincs fent az óriási érdeklõdés miatt...
Helló!
Ha a kolléga visszalép az üzlettõl, engem érdekelne a kalaptartó!
hali tudnátok nekem segíteni? az lenne a kérdésem hoyg milyen mûanyagból van az e10-es lökös? és milyen árba mennek! illettve vane valakinek eladó a nagy szájú kelleneXD:D
janikatuning írta:hali tudnátok nekem segíteni? az lenne a kérdésem hoyg milyen mûanyagból van az e10-es lökös? és milyen árba mennek! illettve vane valakinek eladó a nagy szájú kelleneXD:D
Szia! Kutyközönséges polipropilen az anyaga. Merre vagy megtalálható? Én szentesi vagyok, apum mûanyagozik, és a sajátomat kb. 10x vettem már le, úgyhogy gyorsan tudnánk a problémán segíteni, ha gondolod.
hello kösz a segítséget én miskolci vok:( amúgy PP mûanyag akkor igaz? e9es lökössel akaröm összeházasítani vhogy:D hoyg a teteje a e9lenne az alja az e10 megis csinálnátok nekem?XD
janikatuning írta:hello kösz a segítséget én miskolci vok:( amúgy PP mûanyag akkor igaz? e9es lökössel akaröm összeházasítani vhogy:D hoyg a teteje a e9lenne az alja az e10 megis csinálnátok nekem?XD
Ilyen donorházasítással apum nem foglalkozik, csak javítással/pótlással. PP az anyaga igen.
Méretileg mennyire egyeznek? Mert formailag nem nagyon. Kérdezd Biagio-t, Õ elvileg csinált az E9-re hátsó lökhárítót E10 anyag felhasználással.
Sok év után ismét van egy E10es hatchback corollám... meg vele egy problémám is ... lévén ez a változat elektromos ablakkal bír, de a vezetõ oldali elsõ ajtóból hiányzik a mechanika és a motor.
Mechanikát még csak találtam volna bontóban, de motor égen földön nincs.
Volna pár kérdésem, hátha valakinek van rá válasza csípõbõl...
1. Van-e valakinek esetleg kompletten ilyen, vagy tud róla, hogy hol lehet szetrezni (természetesen az elérhetõ bontókat már mindet felhívtam)
2. Átszerelhetõ-e a motor mondjuk a jobb hátsó emelõrõl a bal elsõre, ha megveszem a mechanikát, ami ugyan motoroshoz való, de nincs rajta már a motor.
3. egyéb megoldás. ...
Nekem van egy E11 3 ajtós hatchback-hez jobb és bal elektromos mechanikám és motorom (kábelei is). HA megnézed, hogy egyezik-e beszélhetünk róla.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Szerintem. JT10AE111 Így kezdõdhet.
De ha eljössz szívesen megmutatom és odapróbálhatod.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)