sprintike írta:
Sprinti, Krisztián! Jöttök? Gyertek már! Aztán lesz klubos verseny!
Nagyon csábító, már többször majdnem elmentem... bevallom. Ha mennék tuti elöntené az agyamat az adrenalin és kinyomnám a szömit. De félek hogy megversz , az enyém csak 115 lovas , a fékek saját megítélésem szerint is nyúlósak, kéne egy 3-4 cm-es ültetés is, no meg az a black-top:?
ha mindez meglesz, akkor tutira ott leszek 100%, addig csak csorgatom a nyálamat, vagy anyós ülésen viszel egy kört, hogy ellessem az íveket
Kifogás kifogás! Az enyém 100%-os? nem! Mindig van mit pöckölni! Bubidisc sima 4EFE-vel nyomja alkalomról alkalomra, mégis élvezi nagyon! Gyertek el és melegítsetek. Nem kell elsõre kinyomni a szemét. Inkább barátkozni a pályával és az autóval. Megéri!
Ja és egyáltalán nem érzõdik 125 lovasnak az enyém. Fõleg, hogy most a földön van. Gyerünk gyerünk!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:
Nagyon csábító, már többször majdnem elmentem... bevallom. Ha mennék tuti elöntené az agyamat az adrenalin és kinyomnám a szömit. De félek hogy megversz , az enyém csak 115 lovas , a fékek saját megítélésem szerint is nyúlósak, kéne egy 3-4 cm-es ültetés is, no meg az a black-top:?
ha mindez meglesz, akkor tutira ott leszek 100%, addig csak csorgatom a nyálamat, vagy anyós ülésen viszel egy kört, hogy ellessem az íveket
Kifogás kifogás! Az enyém 100%-os? nem! Mindig van mit pöckölni! Bubidisc sima 4EFE-vel nyomja alkalomról alkalomra, mégis élvezi nagyon! Gyertek el és melegítsetek. Nem kell elsõre kinyomni a szemét. Inkább barátkozni a pályával és az autóval. Megéri!
Ja és egyáltalán nem érzõdik 125 lovasnak az enyém. Fõleg, hogy most a földön van. Gyerünk gyerünk!
Megszólal a megszólaltatott.
Igen. Mint lelkes amatõr, próbálom elsajátítani a lendületbõl autózás mûvészetét. Októberben nem ül majd mellettem senki és a pótkereket is szeretném majd megõrzésre a pályán kívül hagyni. Viszont lehet, hogy már téli gumis lesz az etap. A bordó focus-os tapasztalt kollégától szeretnék pár ideális ív leckét venni, hogy még kevesebb energiával tegyem majd meg a gyors köröket.
Szeretnék egy tévhitet eloszlatni ugyanis mindegy, hogy 80 vagy 120 ló. Abszolút a sofõrön a guminyomásokon és a futómûvön áll a dolog. Kell a jó fék is, bár állítólag vannak akik alig fékeznek a pályán. Ezeket a legendákat nem tudom nagyon komolyan venni. Úgy emlékszem 6szor kell fékezni a pályán és ebbõl 2 vagy 3, 120km/h feletti sebességrõl. Az én régi utángyártott betéteimmel, nagyon távolról "közelítettem meg" a kanyarokat eddig. Most gyári van bent. Talán jobb lesz kicsit. Viszek magammal guminyomás mérõt. Múltkor nagyon instabil volt a hátsó traktus. Próbálom a jobb kanyarokhoz beállítani a nyomásokat.
Én mindenkit arra BUZDÍTOK HOGY JÖJJÖN! + Legalább 1db E11-et. Hogy lássam hogy nézhetek ki amikor zúzok a pályán.
Üdv.,
Bú
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Pacsker írta:
Egyik jó vagy rossz tulajdonságom, hogy ha kérnek, akkor elõbb-utóbb beadom a derekam. Valószínûleg beadtam, mert beírtam a naptáramba az október 22-t! Szóval felkészítem a Gti-t és ott leszünk.
---------------------------------- Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Pacsker írta:
Egyik jó vagy rossz tulajdonságom, hogy ha kérnek, akkor elõbb-utóbb beadom a derekam. Valószínûleg beadtam, mert beírtam a naptáramba az október 22-t! Szóval felkészítem a Gti-t és ott leszünk.
Yeeee!
ex bubidisc felhasználó
Örülök Krisztián, hogy jössz! Remélem összejön minden kis tömítésre, síkolásra, szimeringre a pénz és elkészül a motorom! Le kell tesztelni
Akkor már 4 klubos autó, aki megy is?
Ezt már szeretem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pacsker 2009 szept. 17, 10:03 am-kor.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Koszi, de ez nem a hungaroring.hu. Aszittem mar vak vagyok, hogy nem talalok hirek menupontot. (A rsystems-en tegnap este meg 24 vagy 26-a volt. Ez volt a furi, mert sosem volt meg hetvegen/munkaszuneti napon nyilt nap)
Koszi, de ez nem a hungaroring.hu. Aszittem mar vak vagyok, hogy nem talalok hirek menupontot. (A rsystems-en tegnap este meg 24 vagy 26-a volt. Ez volt a furi, mert sosem volt meg hetvegen/munkaszuneti napon nyilt nap)
A hír mellett ott van a dátum is amikor felrakták.
ex bubidisc felhasználó
A hír mellett ott van a dátum is amikor felrakták.