Sziasztok!
Most kerültem elõször azóta gép közelbe!
Elõször is köszi Szabber, hogy nyitottál új topicot! Már féltem, hogy az újak folytatni fogják a szervezõst, de te gyorsabb volotál
Személy szerint nagyon jól éreztem magam az elsõ 3 napos klubtalálkozón! Ahogy páran írtátok, úgy volt jó, ahogy volt, annak ellenére, hogy most nem is volt részemrõl alkoholizálás és mindkét éjszaka mgfeküdtem hamar éjfél után.
Sajnálom Zsolteee a kocsidat, de fogd fel úgy, hogy minden rosszban van valami jó, magyarul, ha volt nálad már a kárfelmérõ, hívj és segítek a a javításban és alkatrészbeszerzésben!
Az odaút kicsit döcögõsre sikeredett, de végül odaértünk épségben! A szállás szerintem is kiváló volt. A Kunfehértói "szállodához" képest ahol börtönhorrorfilmbe illõ zuhanyzó és a tábori ágyak fogadtak, ez az "ifjúsági szálló" Hilton volt. Köszönöm mégegyszer, hogy páran bevállaltátok az egy lakásban alvást!
A kenuzással én teljesen meg voltam elégedve, ahhoz képest, hogy az útvonallal kicsit tényleg átvertek. Én szeretek kellõen kifáradni, de akinek ez sok volt, elnézést, mert jobban utánaszámolhattam volna.
A táj szerintem csodálatos volt és Magyarország egyik legszebb helye. Volt aki csak az evezésre koncentrált és az elsõ helyre törekedett, de mindenki más

Az majd jobban élvezi az autós ügyességit.
A szalonnázás és az esti bográcsozás fejedelmi volt. Köszönet a szakácsoknak!
A másnapi ügyességi nem értem miért lett leszavazva, miközben a fórumon egyértelmûen rábólintást kapott, így kicsit úgy éreztem hiába szerveztem személyesen és telefonon, de már kitaláltam, hogy lesz Pest közelében külön egy olyan nap, ami csak errõl fog szólni. Oda meg értelemszerûen az jön, akit érdekel.
A strandolás is szuper volt. Feri Orsi és fõként Bohi csodaszépeket repkedett. Kiki is csinált 1-2 képet, amin nem lehet eldönteni, hogy 2 méter magasan egy amorf Bohi repked, vagy egy repülõ táncoló polip látható
Az idõ szuper volt. Amikor meleg kellett, hogy legyen, akkor az volt, amikor meg szellõ kellett, akkor az is volt!
Nagyon örültem az újaknak, hogy eljöttek. Egytõl egyig mindenki személyében lelkes jószívû és segítõkész klubtagot ismertem meg, akiknek különösen örülnék, ha a következõ találkozón is velünk tartanának! Örülök, hogy sikerült hamar és jól beilleszkednetek, ezt köszönöm a veteránoknak is, hogy elõsegítették

Jó volt számítani rátok Kiki, Biagio, Zsoltee, Anti... Nélkületek nem ment volna!
Kicsit úgy éreztem ez inkább klubos mininyaralás volt, mint autós klubtali, de ez így volt rendjén! Majd amikor már nem tudunk õsszel fürdeni, lazulni, akkor beszélgetünk autókról, meg foglalkozunk velük rogyásig!
Örülök, hogy ilyen sok lány volt! És remélem a képek felbátorítják, a többi klubtag kedvesét, hogy velünk tartsanak a köv etkezõ találkozón.
Sajnálom, hogy jópár "õstag" nem tartott velünk. Tudom, hogy megvolt rá az okuk, de a következõn már muszáj a részvétel
Még ami személy szerint nagyon tetszett, az a hazaút. A 160-as utánatok rohanás után beálltunk a kényelmes 80-90-re, a lányoknak beragtam igazi autózós lazulós éneklõs gondolkodtatós kellemes zenét, közbe néztem a naplementét, élveztem, ahogy suhan az autó, gyönyörködtem a kék bugyis gyári mûszerfalvilágításomban és csak suhantam az országúton... (no meg élveztem, hogy közbe evett vagy 6,5-öt a 4AGE

)
Köszi srácok!