Nyári Nagy CCH Találkozó / Augusztus 14-15-16 Tiszafüred

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Kiki
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Kiki »

Sziasztok!

Én is jól éreztem magam! Köszi mindenkinek a türelemért és a kitartásért a kenutúrán! Lehet egy kicsit hosszúra sikerült, de szerintem a szép táj, a jó csapatok, a sütögetés és az isteni vacsora kompenzálta a néhány órácskányi "szenvedést"! :D A képeket hamarosan mi is felrakjuk!

Krisztián&Anti! Odry és Kinga -így rajtam keresztül- nagyon köszönik a feledhetetlen kenuzást (Hozzáteszem Õk ketten azok, akik legkevésbé fáradtak el :D , és szívesen bevállalnák máskor is a kenuzást ezzel a felállással :lol: )

A pozitívumok mellett, úgy gondolom a szervezés nem volt 100%-os, és ha valakinek ebbõl bármi sérelme adódott, vagy hiányérzete maradt pl.: ügyességi, nagyon sajnálom! A legközelebbi találkozó szervezésére jobban ráfekszünk majd!

Puszi MINDENKINEK! :wink:
blasius
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: blasius »

Én - de szerintem a sofõrjeim nevében is beszélhetek - nagyon köszönjük ezt a hétvégét, ennél jobb program nem is jöhetett volna egy kis lazításra a sok õrület után a melóhelyen.

Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a kenuzás, lehet egyszer elmegyek egy motorcsónakosra is.
A mondhatni éjjeli vacsi is jó volt, szerintem mindenkire nagyon ráfért már egy kis "darabos áru" a kimerítõ evezés után.

A vasárnapi programból sajna kimaradt az ügyességi, mondjuk nem én voltam úgy oda, hanem Zoli barátom várta már nagyon.

Köszönöm a szervezõknek és az egész csapatnak ezt a jó hétvégét, remélem legközelebb közelebb is lesz valami program.

ÜdV: Bazsi

UI: Matyi, a képeket a labdáról megpróbálom mihamarabb elküldeni.
'99 Sedan LT
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Sziasztok!

Most kerültem elõször azóta gép közelbe!
Elõször is köszi Szabber, hogy nyitottál új topicot! Már féltem, hogy az újak folytatni fogják a szervezõst, de te gyorsabb volotál :)

Személy szerint nagyon jól éreztem magam az elsõ 3 napos klubtalálkozón! Ahogy páran írtátok, úgy volt jó, ahogy volt, annak ellenére, hogy most nem is volt részemrõl alkoholizálás és mindkét éjszaka mgfeküdtem hamar éjfél után.

Sajnálom Zsolteee a kocsidat, de fogd fel úgy, hogy minden rosszban van valami jó, magyarul, ha volt nálad már a kárfelmérõ, hívj és segítek a a javításban és alkatrészbeszerzésben!
Az odaút kicsit döcögõsre sikeredett, de végül odaértünk épségben! A szállás szerintem is kiváló volt. A Kunfehértói "szállodához" képest ahol börtönhorrorfilmbe illõ zuhanyzó és a tábori ágyak fogadtak, ez az "ifjúsági szálló" Hilton volt. Köszönöm mégegyszer, hogy páran bevállaltátok az egy lakásban alvást!
A kenuzással én teljesen meg voltam elégedve, ahhoz képest, hogy az útvonallal kicsit tényleg átvertek. Én szeretek kellõen kifáradni, de akinek ez sok volt, elnézést, mert jobban utánaszámolhattam volna.
A táj szerintem csodálatos volt és Magyarország egyik legszebb helye. Volt aki csak az evezésre koncentrált és az elsõ helyre törekedett, de mindenki más :) Az majd jobban élvezi az autós ügyességit.
A szalonnázás és az esti bográcsozás fejedelmi volt. Köszönet a szakácsoknak!
A másnapi ügyességi nem értem miért lett leszavazva, miközben a fórumon egyértelmûen rábólintást kapott, így kicsit úgy éreztem hiába szerveztem személyesen és telefonon, de már kitaláltam, hogy lesz Pest közelében külön egy olyan nap, ami csak errõl fog szólni. Oda meg értelemszerûen az jön, akit érdekel.
A strandolás is szuper volt. Feri Orsi és fõként Bohi csodaszépeket repkedett. Kiki is csinált 1-2 képet, amin nem lehet eldönteni, hogy 2 méter magasan egy amorf Bohi repked, vagy egy repülõ táncoló polip látható
:lol: :lol: :lol:
Az idõ szuper volt. Amikor meleg kellett, hogy legyen, akkor az volt, amikor meg szellõ kellett, akkor az is volt!
Nagyon örültem az újaknak, hogy eljöttek. Egytõl egyig mindenki személyében lelkes jószívû és segítõkész klubtagot ismertem meg, akiknek különösen örülnék, ha a következõ találkozón is velünk tartanának! Örülök, hogy sikerült hamar és jól beilleszkednetek, ezt köszönöm a veteránoknak is, hogy elõsegítették :)
Jó volt számítani rátok Kiki, Biagio, Zsoltee, Anti... Nélkületek nem ment volna!
Kicsit úgy éreztem ez inkább klubos mininyaralás volt, mint autós klubtali, de ez így volt rendjén! Majd amikor már nem tudunk õsszel fürdeni, lazulni, akkor beszélgetünk autókról, meg foglalkozunk velük rogyásig!
Örülök, hogy ilyen sok lány volt! És remélem a képek felbátorítják, a többi klubtag kedvesét, hogy velünk tartsanak a köv etkezõ találkozón.
Sajnálom, hogy jópár "õstag" nem tartott velünk. Tudom, hogy megvolt rá az okuk, de a következõn már muszáj a részvétel :)

Még ami személy szerint nagyon tetszett, az a hazaút. A 160-as utánatok rohanás után beálltunk a kényelmes 80-90-re, a lányoknak beragtam igazi autózós lazulós éneklõs gondolkodtatós kellemes zenét, közbe néztem a naplementét, élveztem, ahogy suhan az autó, gyönyörködtem a kék bugyis gyári mûszerfalvilágításomban és csak suhantam az országúton... (no meg élveztem, hogy közbe evett vagy 6,5-öt a 4AGE :D :D )

Köszi srácok!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
AndrewGL
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: AndrewGL »

Uff,

Ugyan én bomlasztani mentem, de csak részben sikerült :)
Fõnök: köszi, hogy intézted ezt az egészet. Rízspektá!
A szállás tényleg 5*-os volt, szerintem nincs még egy ilyen színvonalú ifjúsági szálló az országban. Komolyan.
(a fehértói beszólásért még számolunk :))
"amorf Bohi" <-- aranyköpés-gyanús :D
Biztos forrásból tudom, hogy a vasárnapi ügye(tlen)ségi azért lett leszavazva, mert a szombati IronMan kenuzás után a többség már csak a parton "dögleni" kívánt :)
Orosz Atti, ha olvasod: jövök neked egy kurvanagy korsó sörrel (karóra-történet).
Shui: le kéne állni a szerekrõl :) Kicsit ledobtad a láncot visszafelé, nemde? :) Két kézzel, két lábbal integettél kifelé a Corolla minden lehetséges nyílásán, a kormányt meg Allah fogta...
A kenuzás nekem kimaradt, mert a tömegerõ fölényben volt a kenu befogadóképességével szemben (kevésbé diplomatikusan: dagadt vagyok). Cserébe Gyurmival és Gyurmi-papával megsirattuk a múltat 's jövendõt a hagymavágás során :)
Az illegal party technikai okok miatt elmaradt (száradjon le a keze annak, aki meleg club feliratot helyezett ott el), de ami késik...

Csak azt tudom mondani, amit a múltkor: köszönöm mindenkinek, aki ott volt, és sárguljon mindenki, aki nem :)
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Slampixxx »

AndrewGL írta:Uff,

Shui: le kéne állni a szerekrõl :) Kicsit ledobtad a láncot visszafelé, nemde? :) Két kézzel, két lábbal integettél kifelé a Corolla minden lehetséges nyílásán, a kormányt meg Allah fogta...
Basszus, most hogy mondod, ezt el is felejtettük lefotózni... :evil:
Pedig anyámmal ott néztük, mit szórakozik a kocsiból... :lol:
De vicces volt, az biztos! :D
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986

·A komoly vasak hátul tekernek·
Kép
Edus
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Edus »

Helló Sziasztok! Nagyon jól éreztük magunkat,mi is nagyon köszönjük a szervezést,az áldozatos munkát,egy nagyon jó csapatot ismertünk meg.Vannak képeink is melyeket szeretnénk veletek mihamarabb megosztani, de ehhez kellene némi segítség,mert én nem vagyok egy kimondott hecker :lol:
Én is sajnálom az ügyességit :!:
Maradunk üdvözlettel a mielõbbi találkozás reményében:Edus Norbi
Macika&Kárpit
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Slampixxx »

Edus írta:Vannak képeink is melyeket szeretnénk veletek mihamarabb megosztani, de ehhez kellene némi segítség,mert én nem vagyok egy kimondott hecker :lol:
Csináltam egy leírást az 1. oldalon, oda feltudjátok tenni a fotót!
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986

·A komoly vasak hátul tekernek·
Kép
Edus
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Edus »

Csaó Slampixxx csörrents a 209 243 480 ra visszahívlak Norbi
Macika&Kárpit
ngabeee
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: ngabeee »

Sziasztok!

Csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz! Jó volt újra konvojozni, átlagon felüli volt a szállás, ismét nagyon jó volt a társaság és jó volt új ismeretségekre szert tenni.
A kenuzás valóban hosszabbra nyúlt a kelleténél, de hát nem lehet minden tökéletes. Ennek ellenére nagyon jó volt, és a sietés mellett azért a tájat is figyeltük :wink:. A végére Shui kollegának ugyan elgurultak a pirulái, de asszonypajtás és hugija nagyon jól szórakoztak rajta :lol:!
Összességében talán ezen a talin éreztük eddig legjobban magunkat, nagyon szívesen maradtunk volna végig, de sajna muszáj volt eljönnünk.
Köszönjük a szervezõk munkáját, és nagyon várjuk a következõ kiruccanást!
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...

Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
médzsör
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2015
Autód típusa (és generációja): Corolla E18
Autód felszereltségi jelölése: Active
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: médzsör »

Hello mindenkinek!

Csak most értünk haza,szeretnénk köszönetet mondani a szervezésért és a türelemért irányunkban.
Nagyon jól éreztük magunkat a tura hosszura sikeredet de nagyon szép volt a táj bár a második felében már nem sokat tudtunk figyelni rá.
Ha esetleg 1 picivel közelebb lesz valami szervezkedés szivesen csatlakozunk legközelebb is.

Külön köszönet a "méhecskés" csapatnak,hogy mindig megvártak minket a tura végén,bocs de ettõl gyorsabban nem tudtunk haladni.
szullosz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: szullosz »

médzsör írta: Külön köszönet a "méhecskés" csapatnak,hogy mindig megvártak minket a tura végén,bocs de ettõl gyorsabban nem tudtunk haladni.
Hej, a RAVAZDI KÜLÖNÍTMÉNY életjelet adott!
:D :D :D

Csak azért áltunk meg, mert már nem bírtuk! :evil: :evil: :evil:

DEHOGY!

Igazán nincs mit, ez természetes!
Bár az Újoncokat bedobtuk a "mély" vízbe, azért figyeltünk rájuk...

A "méhecskés" csapat:

tündérmosolygósOrsi
lúzerfröcskölõsLackó
és
istenkirályszerényméhecskésfaszacsávóSzabber!

:lol: :lol: :lol:

Szabber

ui.: Orsi, Lackó mikor hívjátok elõ a képeket???
:wink:
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Sziasztok!

Mi is remekül éreztük magunkat!

Remélem, hogy senkit sem sikerült megbántanom az idõnként már esetleg erõltetettnek ható "humorral"!

A kenu-túrán nem vettünk részt,de a kárörömben mi is osztoztunk! :twisted: :twisted: :twisted:

Helyette strandoltunk, aztán nekiláttunk a vacsi elõkészítéséhez. Ebben Andrew is nagy segítségünkre volt, ami édesapámat (némi katalizátor/vöröshagyma/ segítségével) könnyekig hatotta meg. Együtt sírtunk és együtt nevettünk! :)

A szakácsok elõtt le a kalappal! Az ételek finomak voltak! :P

A szállás hibátlan volt. A lépcsõk leküzdhetõk voltak, és a kaját is lemozoghattam. :lol:
médzsör
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2015
Autód típusa (és generációja): Corolla E18
Autód felszereltségi jelölése: Active

Hozzászólás Szerző: médzsör »

Feltettem szerény képeinket a kért mappába.
szullosz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: szullosz »

médzsör írta:Feltettem szerény képeinket a kért mappába.
Köszi!

A negyvennyolcas aranyos...

Szabber
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2017
Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Crossover

Hozzászólás Szerző: Lackó »

szullosz írta: ui.: Orsi, Lackó mikor hívjátok elõ a képeket???
Majd ha bepótoltuk az elmaradt illegált. :twisted:
Válasz küldése