AndrewGL írta:Úgy alakult, hogy nem autóval megyek. Cuccossal Gyulus mellé ülök be odafelé. Ha valaki a környékrõl el tudna vinni a Corához, megköszönném.
Köszönöm a privátokat, Rákosborzasztókeresztúrról szeretnék a fóti Corához jutni majd péntek reggel.
Aztán pedig csak az illegál, Csíkos-Cuccos-Mass Szabival. Útközben spontán bankrablás, stb.
Andrew!
Ma vizsgázik Bardos6 kocsija. Keresd õt a Fóti taxiig.
Örülök, hogy pereg a topic!
Figyelem!
Aki késik és nem ér oda fél 10-re, mindenképpen hívja fel valamelyikünket, mert nem tudunk pontos létszámot, hogy ki jön a reggeli turnussal és nehogy elinduljunk!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
na hy mindenkinek
akkor véglegesen 3-an megyünk cimborám AE92-jével.
9-fél10-re felérünk a fóti Corához, csatlakozunk a konvojhoz.
Kérdésem. Miket vigyünk az aznapi kaján kívül? (természetesen a ruhát nem írom).
Bogrács vagy valami?
hello még is megyünk eddig úgy van:D azt szeretném megkérdezni hogy tiszafüreden hol találkozunk egy órakkor? pontos cím a szállónak? a telefon számod elmentettem ha úgy van hoyg nem találunk oda felhívlak:D elõre is köszi jah és klubos zászló milyen árba van hol tudok szerezni? kösz szépen!
Tüzelõvel sajnos nem tudok most besegíteni, de ha kell akkor egy közepes méretû bográcsot és állványt berakok a kocsiba!
Ha valamiben tudok segíteni hívj, vagy írj!
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Tüzelõvel sajnos nem tudok most besegíteni, de ha kell akkor egy közepes méretû bográcsot és állványt berakok a kocsiba!
Ha valamiben tudok segíteni hívj, vagy írj!
Én hozok grill állványt akkor.
Lehet rajta grillezni majd húsikát, meg virslikét.
A két bográcsot, ha hoznátok srácok, megköszönném. Ha netán lenne egy harmadik, annak is örülnék!
Tüzelõt gyûjtünk majd ott.
Janikatuning! Kossuth tér 10. De ha 1-re le tudsz érni, miért nem jössz a konvojjal? Vagy netán a környéken laksz?
Blasius!
Ágynemû is van. Szerintem csak magatokat kell hozni. Meg 1 millió forintot és azt odaadni Pacsker Mátyás utazási irodának.
Esetleg bogrács, PMR.
Andrew!
Beszéltem Ferivel. Ha elkészül a kocsija kivisz a Cora-ig, de ha beleszólsz a vezetési stílusába kilök az aszfaltra Ezt üzeni.
Egyéb kérdés?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)