E9 - (1987-1992)
- tvcsaba
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Hát igen.
Akkor most ályunk csak meg. Mi is az az adagolo? A bosch pumpa ami az üzemanyagot pumpálja?
Olyan szinten nincsen katt a melegitésnél hogy katt hallani mikor meleg de rögtön elis enged. Szóval nem izzit. Akitöl vettem az asztmonta gyárilag ilyen.
Melegen nemkell hogy izzitson!
Valaki javasolta hogy nézessem meg egy autovillamosági szerelövel a relét és kösse át hogy az mindig izzitson.

Akkor most ályunk csak meg. Mi is az az adagolo? A bosch pumpa ami az üzemanyagot pumpálja?
Olyan szinten nincsen katt a melegitésnél hogy katt hallani mikor meleg de rögtön elis enged. Szóval nem izzit. Akitöl vettem az asztmonta gyárilag ilyen.
Melegen nemkell hogy izzitson!
Valaki javasolta hogy nézessem meg egy autovillamosági szerelövel a relét és kösse át hogy az mindig izzitson.
Üdv..Üdv egy kis segitség kéne..... Toytib nevü toyota szakértö urral hogy tudnám felvenni a kapcsolatot??? esetleg egy telefonszám valakinek?? mailben ide: vindaloo@freemail.hu
4WD-89"1.6xli. 4A-FE (e9)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
A fórumon megtalálod a mail címét.
Privit is küldhetsz neki. Szokott válaszolni!
Privit is küldhetsz neki. Szokott válaszolni!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Találtam egy jó oldalt.
http://www.4age20v.de/
4A-FE -> 4A-GE16V
4A-GE16V -> 4A-GE20V
Képekkel, német leírással, és az egyéb galériában van Toyota E9 gyári kiegészítõk katalógusa.
Üdv
http://www.4age20v.de/
4A-FE -> 4A-GE16V
4A-GE16V -> 4A-GE20V
Képekkel, német leírással, és az egyéb galériában van Toyota E9 gyári kiegészítõk katalógusa.
Üdv
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

tvcsaba írta:Hát igen.
A
Akkor rendesen kiszúrsz az izzítógyertyáiddal. Ha üzemmeleg a motor, akkor nem kell neki izzítás, jóllehet az enyémben is (2C) felvillan a visszajelzõje.
A helyedben átnézetném egy JÓ szakemberrel az üzemanyag-rendszert, kezdve az adagolóval. Ha az adagolóelem kopott, akkor képes arra, hogy melegen nehezen induljon, mert hidegen a dúsító ad annyi plusz kaját, hogy ezzel ne legyen gond. Nálam a lelevegõsödés volt egy idõben a gond, igaz, hogy a tömítései az adagolónak elpusztultak, és dõlt belõle a gázolaj.
Gázolajszûrõd mikor volt cserélve?
- tvcsaba
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Hmm.
Koszi a valaszokat
Érdekes felvetések.
Szóval melegen nem kellene hogy izzitsonak e gyertyák.
Valakitöl azt hallotam akkor csinál igy a motor amikor már kicsit levan szaladva.
Szóval mindenképpen a szivató a ludas szerintetek.
Reggelente lulcs elfordit kigyulad a lámpa jelzi hogy izzit katt hallatszik, kialszik a lámpa várok még egy kicsit katt relé elengedet.Gyújt pöcc-re.
Mikor meleg a motor szóval üzemi hömérsékleten van egy 8-10-et biztos forog mire begyujt. Na meg amikor meleg a relé csak anyit mond gyujtáskor,hogy katt-katt egymás útán.
De kösz mindenkinek.
Koszi a valaszokat
Érdekes felvetések.
Szóval melegen nem kellene hogy izzitsonak e gyertyák.
Valakitöl azt hallotam akkor csinál igy a motor amikor már kicsit levan szaladva.
Szóval mindenképpen a szivató a ludas szerintetek.
Reggelente lulcs elfordit kigyulad a lámpa jelzi hogy izzit katt hallatszik, kialszik a lámpa várok még egy kicsit katt relé elengedet.Gyújt pöcc-re.
Mikor meleg a motor szóval üzemi hömérsékleten van egy 8-10-et biztos forog mire begyujt. Na meg amikor meleg a relé csak anyit mond gyujtáskor,hogy katt-katt egymás útán.
De kösz mindenkinek.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Van akinek ez a perverziója.
Még én is meglepõdtem rajta!
Fogadjunk, hogy senki nem tudott még róla 

Még én is meglepõdtem rajta!

Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)