Udv mindenkinek!
Jelentkezem egy kicsinyke orszagbol, amit az emberek Nemetorszagkent emlegetnek !
Matyas az igaazsagos vezerunk

uzenete mindenhova eler meg hozzam is, de matyas a lehetetlent is megoldotta! Eme szegeny bayor reszen regimodu emberek nem igenyelnek internetet, ez egy kissebb problemat jelent nekem internetfuggo mivoltamra visszatekintve, de a magyar feltalalja magat barhol is legyen!
Az igerem hogy ott leszek e nemes 14-ei napon csak az bizonytalan hogy mivel.. (jelenleg egy opellel szurtak ki a szemem :S )
Volt szerencsem egy kissebb Toyota autoszalonban is dolgozniom ahol kiprobaltam mindent mit lehetett, a brutzalis land cruisertol a pici iQ-ig, ja es akadt egy-ket lexus is

. Szerencse ramjagyogott jo kapcsolatba vagyok a szalon vezetojevel es remelem meglep valami autoval a hosszu utra. Minden eromet bevetve azon leszek hogy valami Ts modellt vagy valami nagyot vigyek haza

Kepekkel es tortenettekel csak akkor szolgalhatok mikor hazatertem, legyetek jok:D
Tudositott Shui, Hutthurm, Deutschland 18.28
Megjegyzes:
(valoszineleg 23-03 kozott erkezhetek meg majd, 18-ig dolgozok es egy kicsit sokaig tart az ut, ja es a bayern-nemet....)
Tschüss