S13,ABS,Lambda van de még gyári!Nagyszabású az átalakítás ezért sem akarom elkapkodni.egyébként nem lesz agyonra spoilerezve,de ami rajta lesz az annál hatásosabb:D
Nem i rajongok az agyonspoilerezésnek, a szolid tuning híve vagyok. Gondolom olvasgattad Karotta írásait, nekem azóta tetszik, mióta õ belefogott egynek az átépítésébe.
Az félelmetes hogy a C18DET motorból mit lehet kihozni. A váltó állítólag 350 LE-ig bántásmentes, felette kell azzal foglalkozni.
Hamarosan átkerülünk egy másik topicba úgy érzem, de sebaj. Kérnék róla fotókat!
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Leírás
3S-GTE motor, eredeti gyári tuningmentes állapotban. 7 éve egy tulajdonosnál, nagyon féltett, abszolút hobby célokra használt autó. (targa tetõ, légkondi, légzsák, riasztó)
1 perce rakták fel. Szerintem pofás.
2.0 GT eleje van, de csak 1.6os 2T-B motoros. Jó kis gépezet ám. A Felnit képzeljétek hozzá, mert így nagyon buta
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Nekem még belefér a szép kategóriába. Sõt nagyonis jól néz ki ebben a színben!
Klubelnök
Ha tudtok 200 ezer Ft alatti összegért olyan Toyotát, amit érdemes megvenni, írjatok, szóljatok ! Használtautóponthus linkek nem kellenek,
azt állandóan nézegetem.
Ha feltételezzük azt az állapotot, amilyen eladáskor volt, akkor jó, de
mivel kereskedõnél van, valszeg nem sokat fognak engedni belõle.
160-170 körül már elhoznánk.....
Lackó írta:Ha feltételezzük azt az állapotot, amilyen eladáskor volt, akkor jó, de
mivel kereskedõnél van, valszeg nem sokat fognak engedni belõle.
160-170 körül már elhoznánk.....