Nyári Nagy CCH Találkozó / Augusztus 14-15-16 Tiszafüred

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Nyári Nagy CCH Találkozó / Augusztus 14-15-16 Tiszafüred

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

/ ez a hozzászólás mindig a legaktuálisabb adatokkal lesz frissitve, igy könnyebben nyomon lehet követni a szervezést és, hogy kik jönnek... /

Kedves Klubtagok!

Az utóbbi hónapok során csak pár minitalálkozónk volt, elmaradt a minden évben megrendezésre kerülõ királyréti nagy tali is. Mindezekért kérjük szives elnézéseteket, több oka is volt, de most végre tisztulni látszik a kép.
Szó, mi szó az idei nagy találkozónkat a mesés Tiszatónál szeretnénk megtartani Augusztus közepén, pontosan a 14-15-16.-án. Ez Péntek Szombat Vasárnapra esne. Jó elõre szólunk már most, igy ha valaki kedvet kap, elõre jelezheti is a munkahelyén a pénteki szabit, vagy szervezheti úgy nyaralását, hogy ne ebbe az idõpontba essen. Minden kedves Klubtagot, Tiszteletbeli Tagot és családjukat sok szeretettel várjuk! Lesznek klubos vetélkedõk dijazással, bográcsozás, sütögetés, autós program, konvojozás, kenuzás, és ha a balatoni körút után van rá igény, akkor biciklizés is! Emellett természetesen a szokásos csillagos ötös társaság és a feledhetetlen jókedv :)

Tervezett programok, napi beosztások, kedvcsináló:

Aug. 14. péntek:

Gyülekezõ a Fóti Cora parkolójában reggel 9 és fél 10közt, hogy a vidéki tagok is fel tudjanak érni addigra. Itt a megrendelt zászlók és matricák átvétele/felhelyezése annak, aki a konvojozás során már büszkélkedni szeretne velük az autóján :)
3/4-ed 10kor pontban indulás. Füzesabonyig a 3-as fõúton, onnan pedig a 33-as fõúton megyünk Tiszafüredig. Igy Hatvanon, Gyöngyösön, Füzesabonyon.., keresztül meg tudjuk mutatni a konvojunkat, lehet dudálni, integetni a járókelõk és autósok nagy örömére :)
Tervezett érkezés 13 órakor. Vagy egy helyi diákszállóban fogunk megszállni, ami hotelnek is megfelelõ szinvonalú, ellenben árban nagyon kedvezõ.
2500.-/fõ/éj lesz a szállás maximum. Ebbõl még megpróbálunk alkudni. Általánosan 4 ágyas szobák vannak, konyhával, zuhanyzóval. Van az épület aljában étterem és rendezvény terem is. Kérünk mindenkit, hogy aki már most tudja, hogy nem hagyja ki ezt a jó kis nyaralással egybekötött klubtalálkozót, az jelezze a fórumon, vagy e-mailben. Június közepéig szeretnénk egy körülbelüli becslést készíteni, (ezt folyamatosan szerkesztjük és láthatjátok a fórumn ti is), Júni közepéig pedig le szeretnénk foglalni a szálláshelyeket. Mégpedig azért, mert már most vannak jelentkezõk ugyanerre az idõpontra. 30% lesz a foglaló azaz 2*750 forintot aki szeretne velünk megszállni, június közepéig kérjük fizesse be nekünk!
A part 1km-re lesz tõlünk, ahol több étterem, kiülõs falatozó, hangulatos sörözõ található. Mellette rögtön a Tisza egyik kristálytiszta mellékágán egy szabadstrand.
Kipakolás után az út fáradalmait kipihenés képpen lemennénk a partra egyet ebédelni, majd strandolni és motorcsónakázni. Az utóbbihoz nem kell jogositvány és 2-300 forintra jön ki /fõre.
Késõ Délután irány egy Multi, ahol bevásárolunk a következõ két napra. Majd vissza a szállásra, ahol a Kvizt és az új Tagok beavatását megejtenénk. Este szabadfoglalkozás. Aki akar marad a szálláson beszélgetni, aki akar vissza a partra énekelni, iszogatni, bulizni.

Aug. 15. Szombat:

Fél 9-kor gyülekezõ. Majd irány egy pár kilóméterre lévõ kikötõ, ahol Üvegszálas Kenukat bérelnénk. Széles, tágas, biztonságos 5 személyesek. 1 napra 2000 forint. Ami megintcsak fõre leosztva 400 Forint. Nem kell aggódni annak sem, aki még soha nem kenuzott. Ingyen leckét lehet venni és hipp-hopp bele lehet jönni.
Majd irány konvojban NEM a túristaútvonalon, hanem az igazán gyönyörü részek felé. Saját tapasztalatból mondom, hogy Magyarország 5 legszebb tájegységébe beletartozik! Érintetlen természet, nagyon változatos és ritka élõvilág, tavirózsamezõk, amazonas mocsári része szerü fák alatti vizi ösvények, elárasztott gyümölcsfások, tanösvények... Teljesen élvezhetõ NEM erõltetett menetben végigjárjuk ezeket a csodaszép helyeket. közben 14 óra fele kikötünk egy nagyobb platzon félúton, amelyik szimpatikus és az elõzõ nap bevásárolt szalonnából és elõre bepácolt husokból flekkenezünk, sütögetünk. 4 órakor tovább indulunk és 7-8-9 óra fele visszaérkezünk a kikötõben.
Utána megint szabadfoglalkozás, de azthiszem kisebb beszélgetés után mindenki jót fog aludni :)

Aug. 16. Vasárnap:

Reggel 9 gyülekezõ. Délelõtt megpróbálunk egy autós ügyességi és szlalom versenyt lebonyolitani. Vagy egy áruház parkolójára gondoltunk vagy egy régi raktártelep környéki beton platzra. Lehet nevezri egyikre másikra, mindkettõre.
12- 13 óra környékén visszamegyünk a szállásra, összepakolunk, fizetünk, kocsiba átcuccolunk, majd átmegyünk a már ismert Abádszalókra és strandolunk, Jetskizzünk, banánozzunk, motorcsónakozzunk..., közben pedig a parton sütünk egy jó nagy adag bográcspörit. Bevacsizunk, majd 18 óra tájban elindulnánk hazafele és 20-21 óra körül érkeznénk meg Bp-re.

Kedvcsináló képek a topic 2. oldalán

Nos várnánk a jelentkezõket autóval és fõvel!
Fontos, hogy Június elsejéig tudjunk egy körülbelüli létszámot, majd Júni közepéig be kell fizetni a szállást. Nincs hoppá, nincs késõbb. Csak az jön, aki addig befizeti! Ne haragudjatok emiatt, de sokszor befürödtünk ezzel és rossz saját zsebbõl fizetni más linksége miatt!

Eddig jön :

Nos akkor összeírnám, ki fizetett elõleget hány személyre melyik éjszakára
(ha valami nem egyezik, vagy hiányzik, kérem szóljatok! ):

Segítségképp: 1 éjszaka 1 fõre 2500.- (IFA-val), ennek elõlege 1000.-

- E9 Gti Balanyi Krisztián 1 éjszaka 1000.- elutalva
- E11 Szullosz+Barbi 2 éjszaka 8000.- ebbõl 4 ezer elutalva (de most Barbi csak szombaton jön, így mi feizetjük a 3 éjszaka teljes árát és még fizetek neked 500.- at)
- E9 Biagio+Mono 2 éjszaka 10000.- ebbõl 4 utalva, többit fizetem helyszínen
- Colt Csabi+Virág 2 éjszaka 10000.- ebbõl 4 utalva, többit fizetem helyszínen
- E11 Blasius 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E8 Gt Bohi 2 éjszaka 5000.- ebbõl 2 utalva, többit fizetem helyszínen
- E12 Gyurmi+Gyurmi Papa 2 éjszaka 4000.- elutalva
- (Bohival) OroszAtti 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E7 GT Németh Áky 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E11 Ngabeee+Anikó+2fõ 1 éjszaka 4000.- elutalva
- (Csabával) Odry 2 éjszaka 2000.- elutalva
- (Velem) Varga Orsi 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E9 Gti Pacsker+Kiki 2 éjszaka 4000.- elutalva
- Valami Toyotával Shui 2 éjszaka 2000.- elölegeztem, elutalva
- E11 Zsolteee+Neragi 2 éjszaka 4000.- elutalva
- Corsa Csabi 2 éjszaka 2000.- elutalva
- E9 Pongiz+kedvese 2 éjszaka 4000.- elutalva
- E12?? Majoros Zsolt+2 fõ 2 éjszaka 6000.- elutalva
- E9 Novák János+1 fõ 2 éjszaka 4000.- elutalva

Ezeket utaltam át. 1 fõ 1 éjszakájának foglalóját, ami összesítve 59 éjszaka azaz 59 ezer.-

- E9 Bardos6+(Dóri) 2 éjszaka ------ ( készül az autója, szálláson gondolkodj! )
- E11?? Kodrucz Norbert+kedvese 2 éjszaka ?? 4000.- ?? nincs utalva, de nálam. Kéne küldeni nekem egy bizonylatot, hogy te voltál az anonym, mert Edus is jelentkezett érte, vagy õ a kedvesed? Szállást intézni kell!
- E8 Medveee + sok fõ 2 éjszaka ------ szállást megoldja magának
- Valami Toyota Orsi+Lackó 2 éjszaka 4000.- maguk intézték az anyagiakat, mert hétfõtõl már lent lesznek
- E9 Si (+E8 GT??) TRD+Vanda 2 éjszaka ------- ha elkészül Vanda kocsija jönnek és a szállást megoldják
- Carina AndrewGL 2 éjszaka 2000.- saját maga intézte
- Edus 2 éjszaka Kodrucznál már írtam
- E9 Totya 2 éjszaka -------- ha elkészül a kocsija jön. Szállást intézi
- E9 Ewing 2 éjszaka 2000.- saját maga intézte

Eddig 38 fõ jön biztosra, aki fizetett is és legalább 4-5, aki 99%.
Mindez 19-23 autót jelent eddig.
Ha valakit kihagytam, kérem jelezze és elõre is elnézést tõle. Elég nehéz mindezt adminisztrálni.
Ha valaki, aki nem biztos és már többet tud, mint én, kérem az is szóljon!
Ha valaki meggondolta magát, vagy változott a programja és mégis velünk tudna tartani, szóljon és megpróbáljuk még hozzácsatolni a brigádhoz!
A hozzászólást 15 alkalommal szerkesztették, utoljára Pacsker 2009 júl. 30, 04:15 pm-kor.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Re: Nyári Nagy CCH Találkozó / Augusztus 14-15-16 Tiszafüred

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Eddig jön :

- E9 Liftback / Kiki, Matyi
- E9 Liftback / Mono, Biagio + Csabi és Virág (kis családom tagjai) :wink:

folytassátok!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
TRD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TRD »

ÚÚÚ!!Mi díjjazuk az ötletet sztem még benne is lennénk!Hátha két Corival tudunk menni:)

Eddig jön :

- E9 Liftback / Mono, Biagio + Csabi és Virág (kis családom tagjai)
- E9 Hatchback / Vanda, TRD
AE92 2.0 GT hatchback (3SGE) :TRD:
KE70 ??? Coupe
AndrewGL
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: AndrewGL »

A szavazás nálam karakterkódolási hibával jelenik meg.
Nálatok is?
Ja és mindjárt jön Szabi, hogy megint nincs tartózkodási lehetõség:)
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Javítom a szavazást és a kommentet. Suliban írtam ilyen Linuxxxxal és amiatt nem látszik!

Minden kedves tagot szeretettel várunk! Legyen szó régi rutinos versenyzõkrõl, vagy új tagokról, akikkel esetleg még személyesen nem is találkoztunk. Higyjétek el jó a csapat, könnyen be lehet illeszkedni! :)

Mixivik helybéli lakos.
Már ezt a topicot megelõzte egy kis szervezkedés. Nagyon kedves Úriembert ismerhettem meg személyében és, ha beszélhetek a nevében, akkor keressétek õt is bátran lokális kérdésekkel, címekkel távolságokkal...
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

A szállásról:
Pepita ifjúsági szálló a neve. De tényleg csak a neve! Nagyon szép a szállás, voltam ott. És hatalmas az épület. Az aljában van biliárd, étterem...

2250Ft/fõ/éjre jönne ki idegenforgalmi adóval, mindenestül a szállás.

"Szállodánk Tiszafüred központjában található. Szobáink apartman jellegûek, melyek kényelmes elhelyezést biztosítanak az ide érkezõ Vendégeknek. Minden szobához tartozik egy mini konyha, valamint külön fürdõszoba WC-vel. A szobákban törekedtünk a kényelmes pihenés biztosítására, ezért azokban fõleg egyszemélyes ágyak találhatók.
Szálláshelyeinket évrõl-évre folyamatosan bõvítjük minõségileg és tartalmilag.
A PEPITA Szállóban étterem és Pizza bár is mûködik."

Szerintem ahhoz képest, hogy nagy turista helyrõl van szó, igen kedvezõ az áruk, de ez még alkuképes.
Úgy számolok, hogyha csak 20 autóval megyünk, akkor is 50 fõrõl beszélünk kb. És ekkora létszámnál már biztos kapunk komolyabb kedvezményt is.

Kép

Kép
Klubelnök

Kép
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

tiszta füred

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Bubidisc valszeg jön.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Szobák hány fõsek, reggelire is be lehet fizetni vagy apartman jellegû a dolog, ha igen konyha megoldott?
Szállást elõre kell foglalózni? Foglaló hány %-a teljes összegnek?
Nem magam miatt, de kérdezném, hogy meddig szeretnél a végleges létszámmal várni? Lõjünk be egy május 25. szerintem, hogy addig le lehessen foglalózni és véglegesíteni a létszámot is. Szerintem. :roll:
Kép
Kiki
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Kiki »

Nos, számomra nagyon izgalmasnak hangzik, de sajnos nekem a május 25. eléggé nonszensz...Körülbelül másfél hónap múlva csatlakozom a kezdõ munkanélküliek csapatába, elsõ és új melóhely... Jelenleg a holnapomat sem látom át. Szóval õskáosz! Tényleg meg kéne szabni egy határidõ, de a május szerintem irreális...Lehetne késõbb?
Esetleg szombaton is lehet csatlakozni(ha úgy alakul?)
+V.Orsi
+Odry is csatlakozna hozzánk valószínû.
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Kiki írta:Nos, számomra nagyon izgalmasnak hangzik, de sajnos nekem a május 25. eléggé nonszensz...Körülbelül másfél hónap múlva csatlakozom a kezdõ munkanélküliek csapatába, elsõ és új melóhely... Jelenleg a holnapomat sem látom át. Szóval õskáosz! Tényleg meg kéne szabni egy határidõ, de a május szerintem irreális...Lehetne késõbb?
Esetleg szombaton is lehet csatlakozni(ha úgy alakul?)
+V.Orsi
+Odry is csatlakozna hozzánk valószínû.
Nekem rendben van csak egy minél közelebbi dátumot szerettem volna mondani, hogy ne fussunk ki az idõbõl. A jelentkezési határidõ végsõ dátumát úgy se én mondom meg, csak írtam valamit.
Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Fontos, hogy Június elsejéig tudjunk egy körülbelüli létszámot, majd Júni közepéig be kell fizetni a szállást. Nincs hoppá, nincs késõbb. Csak az jön, aki addig befizeti! Ne haragudjatok emiatt, de sokszor befürödtünk ezzel és rossz saját zsebbõl fizetni más linksége miatt!
Szerintem ez is sok embernek korai lesz, de én Június elsején beszélek a Szállóval. Megkérdezek minden részletet és, hogy a találkozó dátumára hány helyet tudnak biztosítani. Utána adunk kb 2 hetet, hogy mindenki odaadja az elõleget/foglalót. Aki addig befizeti, annak fix szállása lesz, aki az utána levõ 2 hónapban kitalálja, hogy jönne, annak rákérdezünk, hogy netán van-e még ebben a szállóban helye (minél elõbb). Ha meg nem, akkor is még tud szerintem campingbe menni.
Klubelnök

Kép
AndrewGL
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: tiszta füred

Hozzászólás Szerző: AndrewGL »

bubidisc írta:Bubidisc valszeg jön.
Mármint a kutyus? :)
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Tiszafüred Maximálisan támogatva!
Nem tudhatom még, hogy állok addig anyagilag, mert elõtte azért biztos elb@szok némi pénzt nyaralás céljára :lol: , de a hely a legszebb errõl bárkit biztosíthatok.
13 évig volt ott nyaralónk, volt olyan hogy a suliévzáró után rögtön még ünneplõben romboltunk le családilag. :lol: Már nagyon rég voltam ott, de visszahúz a szívem...
Gyönyörû helyek voltak- remélem vannak is- ott igazi vadregényes tájak.
Amennyiben megszülöm a mehetnéket feltétlen szólok!
:wink:
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Eddig jön :

- E9 Liftback / Mono, Biagio + Csabi és Virág (kis családom tagjai)
- E9 Hatchback / Vanda, TRD
- E12 Sedan Aut./ Gyurmi+ Gyurmi papa

Már várjuk!
blasius
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: blasius »

tavaly haverokkal mentünk volna, csak hírtelen munka miatt nem tudtam elmenni, pedig a szállást is lefoglaltam már, nagyon tuti hely lett volna.
Megkérdem cimbiket is, lenne-e kedvük, egy haverom vett egy E12-t, anno mondta, ha lesz valami CCH-s tali, akkor szóljak neki.
Hát itt a nagy alkalom.
jún. 1-ig valszeg lesz válasz, én szívesen mennék
'99 Sedan LT
Lezárt