ELADÓ COROLLA
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
"Ecsém csak úgy rajzanak mostanában a neten, elõre látom hogy ezek után egy jó fél évig megint nem lesz fent semmilyen eladó AE86.
Ilyenkor meg csorog a nyálam, és nyüszítek.Szerintem ez egy gyönyörû példány. "
"Nagyon úgy tûnik, hogy ha mélyül a gazdasági válság, akkor egyre többen eladják a második-harmadik-sokadiknak tartott autóit, mivel õk is pénzbõl élnek, mint mindenki más. Még pár hónapot várhatsz türelemmel, csak lefelé fognak elmozdulni a hobby-autók árai."
Ilyenkor meg csorog a nyálam, és nyüszítek.Szerintem ez egy gyönyörû példány. "
"Nagyon úgy tûnik, hogy ha mélyül a gazdasági válság, akkor egyre többen eladják a második-harmadik-sokadiknak tartott autóit, mivel õk is pénzbõl élnek, mint mindenki más. Még pár hónapot várhatsz türelemmel, csak lefelé fognak elmozdulni a hobby-autók árai."
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

-
GTomp
- Visszajáró

Eladó autó
Sziasztok!
Van egy eladó Corollám AE92, 89es Liftback, 1,3as motor, könnyûfém felnikkel, 180 000km el. Nem irattam át, és ezért ki akarják vonni a forgalmoból(május 30ig van még idõm). Szürke szinû, Szerintem egy 120 000at megér egy második autónak. Írjatok privit ha valakit érdekel. egy hétig csak itt hirdetem, a papirok is megoldhatók de úgy drágább. Várom a jelentkezõket! Azért hû maradok a corollákhoz, és már meg is van a következõ jelölt...
Sziasztok! (és AE82 alkatrészeim még mindig tornyokban állnak, sõt egy komplett auó is. kisebb nagyobb hiányosságokkal.)
Van egy eladó Corollám AE92, 89es Liftback, 1,3as motor, könnyûfém felnikkel, 180 000km el. Nem irattam át, és ezért ki akarják vonni a forgalmoból(május 30ig van még idõm). Szürke szinû, Szerintem egy 120 000at megér egy második autónak. Írjatok privit ha valakit érdekel. egy hétig csak itt hirdetem, a papirok is megoldhatók de úgy drágább. Várom a jelentkezõket! Azért hû maradok a corollákhoz, és már meg is van a következõ jelölt...
a magno helyen lévo körmuszerekre gondolokAndrewGL írta:Szerintem mindegyik GTi-ben ilyen mûszerfal van. Mire gondolsz? A sok mûszerre?murray írta:ez most milyen Gti ezzel a király muszerfallal? ilyen is volt?
ugyebar van az XL felszereltseg ami ford.számmérõ nélküli
az utána lévo muszerfal ami fordulatszámos, de nem ilyen
és ez a fullos
Hát ez kész..
http://www.hasznaltauto.hu/2936942_toyota_corolla_1984
100 ezer.

http://www.hasznaltauto.hu/2936994_toyota_corolla_1984
150 ezer.

http://www.hasznaltauto.hu/2936942_toyota_corolla_1984
100 ezer.

http://www.hasznaltauto.hu/2936994_toyota_corolla_1984
150 ezer.