Toyota Múzeum - Németország, 2008 április 25-27
Ausztria
Csatlakozom a múzeum látogatókhoz! Kell 1 kis kultúra nem?
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
jól hangzik, de k. messze van...
vezettetek már ennyit? tranzitszállással irreálisan sok a költség, meg akkor időben is elhúzódik több napra....
szerintem fapados repülővel olcsóbban meg lehet járni, sokkal kevesebb idő alatt.... (off pár hete Frankfurt illetékkel 22ezer huf/fő volt RETÚRba....)
de akkor csak a pólót látják a clubrol....
szerintem ez csak egy szép álom marad

vezettetek már ennyit? tranzitszállással irreálisan sok a költség, meg akkor időben is elhúzódik több napra....
szerintem fapados repülővel olcsóbban meg lehet járni, sokkal kevesebb idő alatt.... (off pár hete Frankfurt illetékkel 22ezer huf/fő volt RETÚRba....)
de akkor csak a pólót látják a clubrol....
szerintem ez csak egy szép álom marad
kisa.
E12 facelift
E12 facelift
Pedig meg mertem volna esküdni rá hogy Osztákban is van.
Amikor még Németben dolgoztam, ott találta egy újságcikket róla,
de természetesen nyoma veszett. Azóta már 2x költöztem
Egyébként valószínű a mi kiruccanásunk is ezér ment füstbe,mert ugye nem 1-2száz kilóméter sajnos.
Azért jó elgondolkodni róla.
Amikor még Németben dolgoztam, ott találta egy újságcikket róla,
de természetesen nyoma veszett. Azóta már 2x költöztem
Egyébként valószínű a mi kiruccanásunk is ezér ment füstbe,mert ugye nem 1-2száz kilóméter sajnos.
Azért jó elgondolkodni róla.
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
-
Pacsker
Szerintem bízzunk benne! Nem kell elvetni az ötletet. Nagyon örülnék ha együtt egyszer kjutnánk. Mégjobban rázódna össze a csapat.
Személy szerint a szinte megállás nélküli (2-3 kisebb pihenő) leghosszabb vezetésem az olyan 600-650km volt. Ez belehúzódott keményen az éjszakába is, volt sok váratlan meglepetés (tűz miatt 150km-es kerülő) Tátrába hegyekben full ismeretlen utakon.
Aláírom! Nagyon fárasztó! De szerintem ki lehet bírni. Ha ausztriában van akkor ennyiből bőven kiérünk, ráadásul ha többen vagyunk, elütjük az időt, elpoénkodunk, PMR-en beszélgetünk közben és többször megállunk pihenni. Ha muszáj ottalszunk sátorban egy éjszakát. Szerintem nem nagy gáz.
Jó ötlet a repülő, de akkor Corollát kéne bérelni, ami szerintem nem túl olcsó és akkor tényleg nem tudnánk mi megmutatni a kis "mozgómúzeumunkat".
Személy szerint a szinte megállás nélküli (2-3 kisebb pihenő) leghosszabb vezetésem az olyan 600-650km volt. Ez belehúzódott keményen az éjszakába is, volt sok váratlan meglepetés (tűz miatt 150km-es kerülő) Tátrába hegyekben full ismeretlen utakon.
Aláírom! Nagyon fárasztó! De szerintem ki lehet bírni. Ha ausztriában van akkor ennyiből bőven kiérünk, ráadásul ha többen vagyunk, elütjük az időt, elpoénkodunk, PMR-en beszélgetünk közben és többször megállunk pihenni. Ha muszáj ottalszunk sátorban egy éjszakát. Szerintem nem nagy gáz.
Jó ötlet a repülő, de akkor Corollát kéne bérelni, ami szerintem nem túl olcsó és akkor tényleg nem tudnánk mi megmutatni a kis "mozgómúzeumunkat".
Re: Toyota Múzeum - Németország
Természetesen nem rondítottál belém csak én ilyenre nem is gondolokToytib írta:Még mindig nem tértem magamhoz.
Lehetne tanulni tőlük![]()
Mennyi ideig tarthatott ez?
Apropó! Hallottatok már a TOYOTA múzeumról Ausztriában?
Oda is pár csomag zsebkendővel kellene menni, a csorgó nyál elkerülése érdekében
Kedves Tagjaink, megérdemli a külön topikot. Tervezzünk élesben!--bocs, Tibi, hogy belédrondítottam. Végtére is te voltál az ötletgazda!
*** Zed Kristianz
Csak ide-oda beírkálom a mondókámat és egy kicsit okoskodok (vagyis hát próbálok)
Örülök a topiknak, köszönöm
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Tibi báttya, neked a csavarkulcs áll jól, nekem meg a klaviatura. Affinitás lenne a gépek fele s ha gondolod, bevezethetünk a számítástechnika setét bugyraiba, ahol néha már csak az erőszak segít....
Nyugodtan írkálj nagy kedvvel, kár lenne a mondanivalód visszafojtása miatt! Lessük a szád, mert arany minden szavad!
:D
Mi meg figyelünk és igazítunk!
Toyota múzeumma kapcsolatosan pedig, ha két napig tart az út, két nap lesz de a Toyotám meg kell mutatni, közös fotózkodás és vendégkönyvbe írni...magyarul is!!!
Nyugodtan írkálj nagy kedvvel, kár lenne a mondanivalód visszafojtása miatt! Lessük a szád, mert arany minden szavad!
Mi meg figyelünk és igazítunk!
Toyota múzeumma kapcsolatosan pedig, ha két napig tart az út, két nap lesz de a Toyotám meg kell mutatni, közös fotózkodás és vendégkönyvbe írni...magyarul is!!!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
-
Pacsker
Sziasztok!
3 napra elutazom vidékre barátnőmmel. Kivonom magam a számítástechnika világából:) Meg picit megprbálok kikapcsolódni.
Bocsánat hogy ide írtam, csak Zoli ezt biztos elolvasod! Kérlek távollétemben a mailekre is válaszolj! Már Molnár Balázsnak is (gyarapodunk ha csak Halásztelken is
)
Köszönöm segítséged!
Sziasztok!
3 napra elutazom vidékre barátnőmmel. Kivonom magam a számítástechnika világából:) Meg picit megprbálok kikapcsolódni.
Bocsánat hogy ide írtam, csak Zoli ezt biztos elolvasod! Kérlek távollétemben a mailekre is válaszolj! Már Molnár Balázsnak is (gyarapodunk ha csak Halásztelken is
Köszönöm segítséged!
Sziasztok!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Hogy egy hétvége alatt megjárjuk, szombat hajnalban kéne indulni kb 2-3-kor. 9h-s út. Kapuzárásig ott lébecolnánk a múzeumban. Ottalvás valahol a pusztában és vas haza. Csocsi!
Mo-n 140-150, Ausztra szigorú 130 ill. 160 egyes szakaszokon - tempomat rulez -, No-ban 150-160km/h --- vagy ahogy jólesik a jobb lábnak
:D
Jó pihit, MAtyi!
Teszem a dolgom!
Mo-n 140-150, Ausztra szigorú 130 ill. 160 egyes szakaszokon - tempomat rulez -, No-ban 150-160km/h --- vagy ahogy jólesik a jobb lábnak
Jó pihit, MAtyi!
Teszem a dolgom!
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Ismét átfutottam a topikot....
NE tegyünk le róla, csak szervezzük meg!!!!!!
Akkora élmény lenne, amit hetekig, hónapokig emlegetnénk!
30-40 rugó a benzinre....azért ennyi kb, mert tőlünk nyugatabbra drágább ugyan, de kevesebb fogy majd a minősége miatt!!!
Az út meg 8-9 órányi vezetés. Ezen nincs mit szépíteni.
Mindenképp egy hosszú hétvége javallott, ne kelljen hajnalban kelni, mindent megnézhessünk és megmámorosodva tolhassuk hazafele a pályán. HUN, AT, DE pályamatrica válogatás a szélvédőn, sok-sok fénykép és az aláírásaink a vendégkönyvben!!!!!! Viszünk nekik egy grátisz polot, kirakatjuk velük
Passauban van, 10 fő esetén már csak 3 euro 3.50 helyett, ha 30-n mennénk (!!!) akkor megbeszélés szerint.
Letormázzuk 2 eurora.
Tehát, most elkezdünk spórolni egy 50e-re s jövő tavasszal, május környékén nekivágunk!
9 hónap szeptembertől kezdve, havi 5500 ft a Toyotás takarékba és megvan az anyagi része. A szabi is tervezhető, ledumáljuk a múzeummal. Várni fognak minket, nagy durranás, közös fotózás, zimmer frei!!!
CSak utánajártam....és jön a meglepetés!!!!!
http://www.hu.map24.com/ európai távolságkereső oldal, váltsatok magyarra.
Nézzétek csak meg hol van??? Alig kell átmenni németbe. 20 km és ott vagyunk.
Kiszámoltattam vele: 536 KM, őszerinte 5 és fél óra. (havonta megyek 3-3 és fél órát, 320 km-t Kárpátaljára, nem vészes)
Ügyesen autózva 2 tank benzin. Akkor bőven elég lesz 50e Ft (a szuvenírek miatt
)
Utána akár be is ugorhatunk Bécsbe nézelődni kicsit
Tehát, megvalósítható????? IGEN! Belevágunk? Naná!!!!!!
Ki tart velem?
NE tegyünk le róla, csak szervezzük meg!!!!!!
Akkora élmény lenne, amit hetekig, hónapokig emlegetnénk!
30-40 rugó a benzinre....azért ennyi kb, mert tőlünk nyugatabbra drágább ugyan, de kevesebb fogy majd a minősége miatt!!!
Mindenképp egy hosszú hétvége javallott, ne kelljen hajnalban kelni, mindent megnézhessünk és megmámorosodva tolhassuk hazafele a pályán. HUN, AT, DE pályamatrica válogatás a szélvédőn, sok-sok fénykép és az aláírásaink a vendégkönyvben!!!!!! Viszünk nekik egy grátisz polot, kirakatjuk velük
Passauban van, 10 fő esetén már csak 3 euro 3.50 helyett, ha 30-n mennénk (!!!) akkor megbeszélés szerint.
Tehát, most elkezdünk spórolni egy 50e-re s jövő tavasszal, május környékén nekivágunk!
9 hónap szeptembertől kezdve, havi 5500 ft a Toyotás takarékba és megvan az anyagi része. A szabi is tervezhető, ledumáljuk a múzeummal. Várni fognak minket, nagy durranás, közös fotózás, zimmer frei!!!
CSak utánajártam....és jön a meglepetés!!!!!
http://www.hu.map24.com/ európai távolságkereső oldal, váltsatok magyarra.
Nézzétek csak meg hol van??? Alig kell átmenni németbe. 20 km és ott vagyunk.
Kiszámoltattam vele: 536 KM, őszerinte 5 és fél óra. (havonta megyek 3-3 és fél órát, 320 km-t Kárpátaljára, nem vészes)
Ügyesen autózva 2 tank benzin. Akkor bőven elég lesz 50e Ft (a szuvenírek miatt
Utána akár be is ugorhatunk Bécsbe nézelődni kicsit
Tehát, megvalósítható????? IGEN! Belevágunk? Naná!!!!!!
Ki tart velem?
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...