Mindenről, akármikor, akárkivel
sajnos nem lesz hacsim egy jó darabig még :( nem lehet forgalomba helyezni amit en szerettem volna :( a futomu kivetelevel egy ures kaszni az egesz :S hatfalat kell rajta cserelni meg csomagtarto ajtot mert feneken lett billentve rendesen :S szóval most marad a kutatas tovabb :S
[b]sprintike [/b]a kérdésedre a válaszom az, hogy 50,000 ft lett volna az auto + 80,000 a haza hozatal es kb 160,000ft lett volna a reg ado ra. De ennel jobbat nem talaltam meg :S en a mobile.de oldalon talaltam meg itt nyugodtan szetnezhetsz :) tobb 1000 toyota kozul ez az egy hacsi volt fennt :S
[b]sprintike [/b]a kérdésedre a válaszom az, hogy 50,000 ft lett volna az auto + 80,000 a haza hozatal es kb 160,000ft lett volna a reg ado ra. De ennel jobbat nem talaltam meg :S en a mobile.de oldalon talaltam meg itt nyugodtan szetnezhetsz :) tobb 1000 toyota kozul ez az egy hacsi volt fennt :S
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/great-ga ... otohosting
es az ilyenek vannak az allamokba annyiert :(
es az ilyenek vannak az allamokba annyiert :(
- tartalekos
- Újonc

- Kapcsolat:
dot
Nuki írta:és megelõõõzöm! És mindenkit és kitörök az élre és juhuhúúúú!!
Engem nem.
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Re: dot
Ha másért nem csak azért mert a hölgyeké az elsõbbség.Mi majd a háttérbe elcsúszkálunk lapontartalekos írta:Nuki írta:és megelõõõzöm! És mindenkit és kitörök az élre és juhuhúúúú!!
Engem nem.
- tartalekos
- Újonc

- Kapcsolat:
?
ha lecserélem a corollát egy Hiluxra akkor a klubtagságom stornó lesz ?
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Re: ?
Nem vagy túl régi tag....tartalekos írta:ha lecserélem a corollát egy Hiluxra akkor a klubtagságom stornó lesz ?
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Re: ?
Ugyan dehogy! Én is most készülök belépni a Corsa klubba!tartalekos írta:ha lecserélem a corollát egy Hiluxra akkor a klubtagságom stornó lesz ?
Komolyra fordítva, ha lecseréled a Corollát bármilyen más autóra (kivéve Auris), de a klubbal kapcsolatban kívánsz maradni, akkor a tagsági státuszod átmegy tiszteletbeli tagsággá.
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Nuki
- Visszajáró

- Autód gyártási éve: 2009
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol Plus
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Ezt gondoltam.KovZoo írta:Egyébként mi már hamarabb tudtunk róla, de psszt...meg ne tudja, hogy elmondtamNuki írta:Jóde azért én egy percig sem számítottam arra, hogy lesz egy autóm, és pont, hogy a Matykó intézi. Óriási meglepetés volt!!!![]()
Nade majd nemsokára megyek a bratyó Tojcsija mögött a kicsi kocsival ésakkor majd büszkélkedek nagyon!!
ÉÉÉÉS egyszer csak kikanyarodok és megelõõõzöm! És mindenkit és kitörök az élre és juhuhúúúú!!
Valaki igazán elárulhatta volna, najo nem! Ez pont így volt tökéletes, ahogy volt!!
A leges legjobb autó, ami lehetett volna.
1.6 GL Carina II - Carcsi
2.2 D-4D Avensis T27 - Nagyfiú
2.2 D-4D Avensis T27 - Nagyfiú
- KovZoo
- Gyakori látogató

Amúgy én is szinte meglepetés szerûen vettem meg ezt a kis Corollát (Toyglit), mert amikor elkezdtem autókat nézegetni, olvasgatni róluk, elhatároztam, hogy csak Japán kocsiban gondolkozom.
-Egy haverom árulta a Civic-jét kipróbáltam és tényleg nagyon ment...1600ccm 1,5T. Õ 200ló körüli teléjesítményt mondott rá. Mit ne mondjak, tényleg nagyon ment...olvasgattam és rájöttem, hogy nem ajánlatos megvenni, illetve ha Civic, akkor nagyon alaposan átvizsgálva. Mivel nem értek ehhez sztornózva.
-Találtam egy 96os 2l-es Galantot(fullexrtás, fekete bõrbelsõ, minden elektromos, és szép), össze volt törve, majdnem megvettem miután 80e-re lealkudtam. Uncsim megnézte mondta, hogy 300knál áll meg, de ha akarom vegyem meg. Alkatrészben tudott volna segíteni. Aztán az elkövtkezendõ néhány napban törtem a fejem...majd hívtam is a faszit hogy kell, erre uncsim közli, hogy eladnak 2 céges kocsit
Mind a kettõvel õ járt, egyikkel régebben, másikkal pedig még akkor.
Elmentünk megnézni a kis e9 Corollát, meg a e11 sedant és letettem a voksom a kicsike kis e9em mellett
Hozzáteszem nem bántam meg!
És én nem úgy kerültem ide, hogy elvitték a Galantot, hanem önként, demokratikusan választottam
Úgyhogy nem sokon múlt, hogy nem vagyok itt
Ez egy féltve õrzött titkom volt eddig, de láttam, hogy más is így került ide és most kitálaltam
-Egy haverom árulta a Civic-jét kipróbáltam és tényleg nagyon ment...1600ccm 1,5T. Õ 200ló körüli teléjesítményt mondott rá. Mit ne mondjak, tényleg nagyon ment...olvasgattam és rájöttem, hogy nem ajánlatos megvenni, illetve ha Civic, akkor nagyon alaposan átvizsgálva. Mivel nem értek ehhez sztornózva.
-Találtam egy 96os 2l-es Galantot(fullexrtás, fekete bõrbelsõ, minden elektromos, és szép), össze volt törve, majdnem megvettem miután 80e-re lealkudtam. Uncsim megnézte mondta, hogy 300knál áll meg, de ha akarom vegyem meg. Alkatrészben tudott volna segíteni. Aztán az elkövtkezendõ néhány napban törtem a fejem...majd hívtam is a faszit hogy kell, erre uncsim közli, hogy eladnak 2 céges kocsit
Mind a kettõvel õ járt, egyikkel régebben, másikkal pedig még akkor.
Elmentünk megnézni a kis e9 Corollát, meg a e11 sedant és letettem a voksom a kicsike kis e9em mellett
Hozzáteszem nem bántam meg!
És én nem úgy kerültem ide, hogy elvitték a Galantot, hanem önként, demokratikusan választottam
Úgyhogy nem sokon múlt, hogy nem vagyok itt
Ez egy féltve õrzött titkom volt eddig, de láttam, hogy más is így került ide és most kitálaltam