Az a rajtszám már az övé.
A rajtszámok a regisztrációs klublista számotok. Az pedig idõrendben van. Sajnálom KovZoo!

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Köszi, de azért reménykedtem, hogy hátha az pont kimaradtPacsker írta:Ha Gaborbol-t kipugázba folytod és elveszed az autóját, akkor talán igen
Az a rajtszám már az övé.
A rajtszámok a regisztrációs klublista számotok. Az pedig idõrendben van. Sajnálom KovZoo!

A héten rendeltem meg az újabb matricákat, idõpontot sajnos nem tudok mondani mikorra lesznek meg. Olcsó a matrica, de sajnos ezért el kell szenvednünk azt, hogy elég link a csávó aki csinálja. Matyi Te láttad milyen elvarázsolt fazon!Pacsker írta:Zsolteee!
Hogy állnak a matricák? Hány rendelés van, hány van kifizetve stb stb. Ha kell még hozzá egy-két rendelés, akkor felírhatsz nekem két szettet! Kifizetem elõreNem sunnyogok el!
A T4-et vagy amit mondtam, ne felejtsd légyszi

nem tudom, h elfelejtettél-e, de én is kifizettem...Zsoltee írta:A héten rendeltem meg az újabb matricákat, idõpontot sajnos nem tudok mondani mikorra lesznek meg. Olcsó a matrica, de sajnos ezért el kell szenvednünk azt, hogy elég link a csávó aki csinálja. Matyi Te láttad milyen elvarázsolt fazon!Pacsker írta:Zsolteee!
Hogy állnak a matricák? Hány rendelés van, hány van kifizetve stb stb. Ha kell még hozzá egy-két rendelés, akkor felírhatsz nekem két szettet! Kifizetem elõreNem sunnyogok el!
A T4-et vagy amit mondtam, ne felejtsd légyszi
Ebben a következõk vannak benne:
Matyi – teljes szett : 1-es rajtszámmal – fehér
Bárdos Feri – teljes szett : 111-es rajtszámmal – fehér
+ 2db ördögszarvas Toyota logó
Bohi – csak honlapcímes – fehér
ZedKris – csak honlapcímes – fehér
To4m5i – teljes szett : 139-es rajtszámmal – fehér
T4-es rajtszámos matrica – fehér
Kifizetve a következõk vannak:
Shui - 1 szett fekete, kivéve a honlapcímes
Corollagirl - 1 szett fekete
Kifizetetlen rendelések:
Solo - 1 szett fehér
Bubidisc - 1 szett fekete
Lackó - 1 szett fehér
Konásandrás - 1 szett fehér
Süti1984 - 2 szett fekete
Bubidisc - Marci! A Te rendelésed fel van már írva, 1 szett feketére, a pénzt majd hétvégén rendezzük ha jó idõ lesz. Ebbõl elvileg fehér a honlapcímes, és a rajtszámos az ablakba. Vagy csak a klublogó legyen fekete az autó hátuljára? A többi meg fehérben? Ezt pontosítani kellene mindenképpen!

Egyáltalán nem vagy elfelejtve!to4m5i írta: nem tudom, h elfelejtettél-e, de én is kifizettem...![]()

látom, bocsi, csak a kifizetetteket néztem meg, és ...Zsoltee írta:Egyáltalán nem vagy elfelejtve!to4m5i írta: nem tudom, h elfelejtettél-e, de én is kifizettem...![]()
Amit telefonál a csóka, megyek és kifizetem neki az egészet. Aztán abból megkapod a saját szettet. Ha figyelmesen elolvasod az írásomat ott van a neved a megrendeltek között.

Persze, hozok matricát! Be van építve a csomagtartóba a matricásdobozKovZoo írta:Talira hozol matricát?
Szeretnék egy-kettõt, mint múltkor. Ezüst Corollára kellene olyan, amit én vetem.

Az én matricáim nem jöttek meg?Zsoltee írta:Örömmel tudatom, hogy hosszú idõ, nem kevés telefonos zaklatás után megérkezett a következõ részlet legyártott matrica!
Következõk voltak a mostani rendelésben:
Pacsker - 1 szett fehér - 1-es rajtszámmal
Bardos6 - 1 szett fehér - 111-es rajtszámmal
Bohi - 1 db honlapcímes matrica
ZedKris - 1 db honlapcímes matrica
To4m5i - 1 szett fehér - 139-es rajtszámmal
T4-es rajtszám-matrica
Beszéljük meg, hogyan legyen az átadás!