Jöttem haza a suliból és a Petõfi hídon állt egy AstraF, elõtte 2 kocsinyira egy pár éves Mondeo.
A mondeonak kicsit megsérült a lököse, az Astranak a géptetõje felvolt gyûrõdve, nemtom mi történt, de érdekes látvány volt. Mintha lett volna köztük mégegy kocsi, de csak ez a kettõ sérült...
Ezután bementem Vácon tankolni 4.000 ftért. Visszatettem a pisztolyt. Erre a másik oldalra megérkezett egy gyönyörû sárga Corvette C4

Szépen beleöntöttem az olajat a motorba, közben csodáltam, kicsit mellé is folyt, de letöröltem...
Amikor a csávó elment fizetni szépen lehajtottam a géptetõt. És elindultam fizetni.
Ekkor már szólt a kutas, hogy elõbb kikellett volna fizetni az olajat...mondtam neki, hogy kifizetem ne parázzon.
Kijött a Corvette tujal, beült és kövér gázza, elindult. Egy keréknyoma volt kb olyan széles, mint nekem a kerék egymás mellétéve

Majd mint észrevettem egy lerobbant kisbuszba 2 rendõr hölgyike bepattant és a Corvette után eredt

:D:D:D:D:D Szirénázni nem tudtak

viszont dudáltak mint állat, nem igzán vett róla tudomást, hogy a rendõrnénik megakarják állítani. Azt nem tudom, hogy mi történt ezután, mivel én fizettem a pénztáros haveromnak már elhúztak mindketten.
Na ennyit a mai beszámolómról.
Holnap (kicsit dicsekvésképp

) kipróbálok egy Lexus RX300at

Uncsim a sulim felé fog vele járkálni, mondtam neki, hogy meg ne merje nem odahozni

Már várom

IS250 bejött

Csak kitesz ez is magáért

De nem jobban, mint a kis Corollám
Majd igyekszem képeket is csinálni, csak nehogy úgy járjak, mint az IS250nél...elbambultam az idõmet
Szép napot! Nekem már megvan és holnap is meglesz