Ha betakarja az egész tested...Zsoltee írta:Jelmez kötelező, vagy lehet akár egy ötletes maszkot is készíteni?
II. CCH Szülinap -2009 Február 7.
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Actommy írta:Szavaztam, ott leszek.
Szabad kezet kapsz Kiki. Legalábbis tőlem, minden jöhet legalább nem unatkozunk.
Valahogy el kéne kerülnünk a redundanciát, szóval hogy ne a helyszínen döbbenjünk rá hogy 3 kékledműszerfalvilágítás, elektromostetőablak, vagy EFI jelmez van.
Vagy hülyeség és kié jobb alapon lehet ugyan annak öltözni mint más és mindenki 4AGE lesz
Nagyon izgi
Sziasztok!
Szóval csak annyi, hogy nagyon jó lenne, ha mindenki beöltözne valaminek. Tudom tudom jóóó gyerekes, de sztem nagyon jó poén lenne. Mit szólnátok hozzá, ha kvíz ponjaihoz hozzáadnánk a jelmezetekkel szerzett pontokat. Így talán nagyobb lenne a motivációtok és a fantáziátok is felpörögne kicsit
A másik dolog: Nem tudom Biago megrendelte-e a tortát, DE szerintem jó lenne tudni, hogy ki az aki el tud jönni, vagyis kb hányan leszünk, mert 10 embernek 25 fős tortát ... lehet sok lesz, bár én szeretem ám a tortát nagyooon
+ egyb okból is érdekelne, hogy kb hányan leszünk...Lehetne esetleg népszámlálást tartani???
Ági! Boldog névnapot holnapra!(Arra az esetre, ha holnap elfelejteném.)
Szóval csak annyi, hogy nagyon jó lenne, ha mindenki beöltözne valaminek. Tudom tudom jóóó gyerekes, de sztem nagyon jó poén lenne. Mit szólnátok hozzá, ha kvíz ponjaihoz hozzáadnánk a jelmezetekkel szerzett pontokat. Így talán nagyobb lenne a motivációtok és a fantáziátok is felpörögne kicsit
A másik dolog: Nem tudom Biago megrendelte-e a tortát, DE szerintem jó lenne tudni, hogy ki az aki el tud jönni, vagyis kb hányan leszünk, mert 10 embernek 25 fős tortát ... lehet sok lesz, bár én szeretem ám a tortát nagyooon
+ egyb okból is érdekelne, hogy kb hányan leszünk...Lehetne esetleg népszámlálást tartani???
Ági! Boldog névnapot holnapra!(Arra az esetre, ha holnap elfelejteném.)
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

A helyszín még kérdéses.
Sajnos még nem jeleztek vissza érdemlegeset a kollégiumból (beszéltem Zed-el), így egy B alternatívát is ki kéne találni, hátha jövő7n benyögi a kolesz, hogy sajnos nem lehet. Nehogy hoppon maradjunk.
Ötletek?
Sajnos még nem jeleztek vissza érdemlegeset a kollégiumból (beszéltem Zed-el), így egy B alternatívát is ki kéne találni, hátha jövő7n benyögi a kolesz, hogy sajnos nem lehet. Nehogy hoppon maradjunk.
Ötletek?
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Fixen szülinapon résztvevők száma (eddig):
-Kiki
-Pacsker
-Neragi
-Zsoltee
-Mono
-Biagio
(a listát létszi folytassuk, mert pénteken leadom a torta rendelést és annyi szeletet kérek ahányan jeleztétek a részvételt, ami jelen állás szerint 6, ami vajmi kevés a 15-höz képest)
THX
-Kiki
-Pacsker
-Neragi
-Zsoltee
-Mono
-Biagio
(a listát létszi folytassuk, mert pénteken leadom a torta rendelést és annyi szeletet kérek ahányan jeleztétek a részvételt, ami jelen állás szerint 6, ami vajmi kevés a 15-höz képest)
THX
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Küldenék körlevelet, ha ZedZoli visszaszólna.
Amíg nem fix a hely, addig nem
Amíg nem fix a hely, addig nem
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Számolgattam a klubpénzt. Olcsóbb torta megoldás nem lehetséges? (ha nem nem)
Kéne venni ajándékot az első helyezettnek és ugye félre van rakva a hostolásra 12 ezer. Nem tudom mennyi van pontosan (Zoli tárolja), de féleg nem lesz elég
Kéne venni ajándékot az első helyezettnek és ugye félre van rakva a hostolásra 12 ezer. Nem tudom mennyi van pontosan (Zoli tárolja), de féleg nem lesz elég
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)