II. CCH Szülinap -2009 Február 7.
Nem lehetne tudni a szavazás előtt, hogy hol leszünk? Meg hogy mire lehet számítani? A rutinosaknak ezek a kérdések egyértelműek lehetnek, de egy magamfajta számára nem annyira... szórakozóhelyen lesz vagy valaki vállalja a balek szerepét
? Bérelt teremben vagy csak beesünk? Aztán az is fontos hogy pl. mennyi lesz az átlagéletkor, én már elég öreg vagyok, nem biztos hogy bírom a tempót...
Szóval ilyenek.
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Idézem magamat:
"Szeretnénk, ha a helyszín lenne a tavalyi budai koli alagsor, de nem biztos, hogy összejön. A lényeg, hogy itt lesz vhol Bp-en"
Nem diszkóra kell számítani. Hanem a nyitó hozzászólásban is írt programokra. Eddigi 2 éves történetünk vetítése egy zenés összefoglalóban, torta, kvízkérdések, beszélgetés mindenkivel, jókedv, esetleg karaoke, ha van igény rá stb stb.
Átlag életkor szerintem 22-35 év. Persze e határon kívül is vannak jónéhányan le és felfele. Eddig számomra nem tűnt fel, hogy lett volna valaha is a korból kifolyólag probléma. Bardos6 pl a lenti véglet fele mozog, de az "megérett" férfiakat, családosokat is lehet kérdezni, hogy mik a tapasztalatok. Pl tavaly szülinapon egyszercsak megjelentek Hegéék, akik sehova nem voltak regisztrálva, csak olvasták a fórumot. Ők már családosok és mégis teljesen jól érezték magukat
Ha lesz pontos helyszín, majd közzé teszem, de szerintem fog róla menni majd körlevél is!
"Szeretnénk, ha a helyszín lenne a tavalyi budai koli alagsor, de nem biztos, hogy összejön. A lényeg, hogy itt lesz vhol Bp-en"
Nem diszkóra kell számítani. Hanem a nyitó hozzászólásban is írt programokra. Eddigi 2 éves történetünk vetítése egy zenés összefoglalóban, torta, kvízkérdések, beszélgetés mindenkivel, jókedv, esetleg karaoke, ha van igény rá stb stb.
Átlag életkor szerintem 22-35 év. Persze e határon kívül is vannak jónéhányan le és felfele. Eddig számomra nem tűnt fel, hogy lett volna valaha is a korból kifolyólag probléma. Bardos6 pl a lenti véglet fele mozog, de az "megérett" férfiakat, családosokat is lehet kérdezni, hogy mik a tapasztalatok. Pl tavaly szülinapon egyszercsak megjelentek Hegéék, akik sehova nem voltak regisztrálva, csak olvasták a fórumot. Ők már családosok és mégis teljesen jól érezték magukat
Ha lesz pontos helyszín, majd közzé teszem, de szerintem fog róla menni majd körlevél is!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Akkor most lesz jelmezes móka, vagy nem??? Én már tökre kitaláltam... Mit szólnátok hozzá, ha a jelmezeket díjaznánk is??? Wúúú és és mindenkinek be kellene öltöznie, legalább valami rusnya álarc erejéig.
zsírkirály
Plusz, mit szólnátok hozzá ha csinálnánk vetélkedőt, gólyatáboros emlékeimben őrzök néhány kellemes játékot
Muhahaha
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Farsang!
Jelmez mindenkinek kötelező!
Jelmez mindenkinek kötelező!
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Szavaztam, ott leszek.
Szabad kezet kapsz Kiki. Legalábbis tőlem, minden jöhet legalább nem unatkozunk.
Valahogy el kéne kerülnünk a redundanciát, szóval hogy ne a helyszínen döbbenjünk rá hogy 3 kékledműszerfalvilágítás, elektromostetőablak, vagy EFI jelmez van.
Vagy hülyeség és kié jobb alapon lehet ugyan annak öltözni mint más és mindenki 4AGE lesz
Nagyon izgi
Szabad kezet kapsz Kiki. Legalábbis tőlem, minden jöhet legalább nem unatkozunk.
Valahogy el kéne kerülnünk a redundanciát, szóval hogy ne a helyszínen döbbenjünk rá hogy 3 kékledműszerfalvilágítás, elektromostetőablak, vagy EFI jelmez van.
Vagy hülyeség és kié jobb alapon lehet ugyan annak öltözni mint más és mindenki 4AGE lesz
Nagyon izgi