Zed Kristianz írta:Velem beszéltél SER! (vagy velem is)
Lehet egy aprócska töltőnyomás benne, de nem kell szétforgatni, max. ha 7-ig kell pörgetni? Ellenkező esetben (nuku turbó) a 8e feletti tartomány se lenne elképzelhetetlen (Corolla TS és Civic VTI példája)
Itt jutott eszembe a Daihatsu Cuore/Charade esete, amikor egy 1.0 motorból hoztak 101 lovat turbóval szériában.
Az imént említett autó egyik kiadását corolla alvázra építették
Csak hogy érezzétek
Holnap azaz Szombaton Június 1 jén megtalálható leszek a Pólus centernél olyan 12 óra magasságában, megyek zabálok egy HOT-DOG ot. A kocsit hátul a parkeszban megtaláljátok, engem meg a kajáldák környékén. Csak a csámcsogó hang után kő menni. Megjelenés úgyszint CCH pólóban, sztem egy pillanat alatt kiszúrjuk egymást. Várom a népeket kb egy órán át. Ha meg nem gyün senki akkor nem.
na vazz, lemaradtam erről a múlt szombatról... viszont még vár rám nálatok két póló, nálam meg az ára. ja és a matricákért is tartozok még valakinek!!
jelöljétek meg a hétvégére a helyet és az időpontot (és a fegyvernemet )
de legyen valamikor délután mert de. valszeg dolgozom (újabban...)
Meg tudnátok akkor küldeni szórólapot?Egyre több Corollást látok!
Üdv!
- Toyota Starlet P7 és P9 (1E 2E és 4E-FE motorokkal)
- Toyota Carina E (4A-FE és 3S-FE motorokkal) (irodalom van!)
- Toyota Corolla E9 (1C) és E10-E11 (4A-FE és 4E-FE motorokkal) AE111L G6R a Vadászbékaaa!!!
- Faternak időközben Prius 2
- OFF Wheeler 8000 Cr-Mo acél MTB
- OFF Merida Kalahari 570 Cr-Mo acél MTB
Nyisd a folytószelepet!Fék?Ne hülyülj!
fanatik-amse.uw.hu
atanen.xfree.hu
Nem tudok elmenni,nem elég a sokminden ami a nyakamba szakadt az utóbbi időben,még az első két oldalüvegről is le kell szedessem a fóliát,mert legközelebb elveszik a forgalmit.Remélem a gumikat nem veszik észre,a lengéscsillapítók se váltak be...
Meg nyertem 4 jegyet a Brno-i WTCC futamra,de nem fogok tudni elmenni,k.pénz!
Ja,megértem,de nem lehetne ráírni pluszba hogy ideiglenesen ez+ez a cím?Szóval szerepelne rajta mindkettő.
- Toyota Starlet P7 és P9 (1E 2E és 4E-FE motorokkal)
- Toyota Carina E (4A-FE és 3S-FE motorokkal) (irodalom van!)
- Toyota Corolla E9 (1C) és E10-E11 (4A-FE és 4E-FE motorokkal) AE111L G6R a Vadászbékaaa!!!
- Faternak időközben Prius 2
- OFF Wheeler 8000 Cr-Mo acél MTB
- OFF Merida Kalahari 570 Cr-Mo acél MTB
Nyisd a folytószelepet!Fék?Ne hülyülj!
fanatik-amse.uw.hu
atanen.xfree.hu