GTomp írta:lehet hogy hülye kérdés de hol is lesz a minitali?
Nagyon jó a kérdés, ugyanis erről nem volt szó eddig. Még ma este meg kellene beszélni nem? Holnap már csak 5kor tudok netközelbe kerülni, és megnézni hol is lesz a találkozó.
Ötletek? Valami köztes hely kellene, ami mindenkinek jó.
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
GTomp írta:lehet hogy hülye kérdés de hol is lesz a minitali?
Nagyon jó a kérdés, ugyanis erről nem volt szó eddig. Még ma este meg kellene beszélni nem? Holnap már csak 5kor tudok netközelbe kerülni, és megnézni hol is lesz a találkozó.
Ötletek? Valami köztes hely kellene, ami mindenkinek jó.
Volt szó anno az arena pláza parkolójáról, ami talán szélvédett és maradhatunk a verdák közelében... (vagy az fizetős???) Egy ötlet! Vagy egy Meki.
Én is elmennék, csak akkor találjuk ki hol lesz!
Aréna azért nem jó, mert fizetős a parkolás hétvégén. Hétfőtől csütörtökig ingyenes csak.
Valami mást kell találnunk. Meki nem rossz ötlet, de melyik legyen? Vagy egyéb ötlet valakinek?
Mindenképpen valami fedett hely lenne jó, mert eső lesz holnap.
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Valaki aki tud biztosat hol és mikor, csörögjön már rám légyszi! nem leszek mostantól netközelben.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Azt hittem sokatoknak kell izzót cserélnie.
Ha van rá igény én 7, fél 8ra ott tudok lenni.
Ha jól tudom Lyani Bohi és Zsolteee is.
Valaki még?
MEgtartsuk, vagy toljuk tovább?
Klubelnök
Felettébb motoszkál a fejemben a rally gondolata?
Közel van, jónak ígérkezik!
Van is egy ős régi videóm egy ring körüli rallyról. Belső kamerás, de el is mentettem, annyira élvezetes.
Ismerem az egész pályát, kis koromban sokat bringáztam arra. Tudom hova kéne állni.
Nos? Ki jönne?
27 vagy 28?
Klubelnök
Pacsker írta:Felettébb motoszkál a fejemben a rally gondolata?
Közel van, jónak ígérkezik!
Van is egy ős régi videóm egy ring körüli rallyról. Belső kamerás, de el is mentettem, annyira élvezetes.
Ismerem az egész pályát, kis koromban sokat bringáztam arra. Tudom hova kéne állni.
Nos? Ki jönne?
27 vagy 28?
Nagyon is érdekel ! Remélem ott tudok lenni. Beszéljünk telefonon majd.