a szombat nekem jó. az ido is lehet h jó lesz
Minitali
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Magánakcióba kezdtem:--))
Már nagyon idegesített a sötétség.
Hogy őszinte legyek ezt a műszerfalvilágítás dolgot a "CSAK ERŐS IDEGZETĂ›EKNEK"kategóriába sorolnám.
Mindenképp vigye valaki a kiskezű barátnőjét
mert a spirál visszarakásáhhoz asszem szükség lesz rá a lapátkezek helyett.
Kitartást és sok síkert kívánok nektek.
Ui:Amikor már a századik próbálkozás után úgyérzed,hogy nem fogod tudni viszadugni és már szétdörzsölte a kezed az a rohadt lemez ami pont útba van-Es neki mégegyszer-Hidd el sikerülni fog.Nekem is sikerült:-)

Már nagyon idegesített a sötétség.
Hogy őszinte legyek ezt a műszerfalvilágítás dolgot a "CSAK ERŐS IDEGZETĂ›EKNEK"kategóriába sorolnám.
Mindenképp vigye valaki a kiskezű barátnőjét
Kitartást és sok síkert kívánok nektek.
Ui:Amikor már a századik próbálkozás után úgyérzed,hogy nem fogod tudni viszadugni és már szétdörzsölte a kezed az a rohadt lemez ami pont útba van-Es neki mégegyszer-Hidd el sikerülni fog.Nekem is sikerült:-)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Pedig van egy egyszerűbb módja 
Már leírtam előbb is. Motortérbe szét kell csavarni a spirálnál egy toldó részt. Direkt emiatt van két részből a spirál. Könnyen hozzáférhető 10 mp. És utána öledben a műszerfal
Kényelmesen dugdosod ki-be.
Na jó Sprinti. Senki se tudja előre, mint én sem. Uígy szop...am vele én is, kezemről lejött a bőr, könyékig turkáltam a műszeregység mögött (gondolj bele, nekem gti műszerek vannak, az méghosszab...
) Majd Tibcsi röhögve felvilágosított.
Pont ezért írtam már többször én is, hogy megkíméljelek titeket
Nembaj. Legalább a végén megvolt a sikerélmény.
Már leírtam előbb is. Motortérbe szét kell csavarni a spirálnál egy toldó részt. Direkt emiatt van két részből a spirál. Könnyen hozzáférhető 10 mp. És utána öledben a műszerfal
Na jó Sprinti. Senki se tudja előre, mint én sem. Uígy szop...am vele én is, kezemről lejött a bőr, könyékig turkáltam a műszeregység mögött (gondolj bele, nekem gti műszerek vannak, az méghosszab...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Nem láttam ezt hova írtad de már mind1 isPacsker írta:Pedig van egy egyszerűbb módja
Már leírtam előbb is. Motortérbe szét kell csavarni a spirálnál egy toldó részt. Direkt emiatt van két részből a spirál. Könnyen hozzáférhető 10 mp. És utána öledben a műszerfalKényelmesen dugdosod ki-be.
Na jó Sprinti. Senki se tudja előre, mint én sem. Uígy szop...am vele én is, kezemről lejött a bőr, könyékig turkáltam a műszeregység mögött (gondolj bele, nekem gti műszerek vannak, az méghosszab...) Majd Tibcsi röhögve felvilágosított.
Túl vagyok rajta
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

De csak ha hozod a kiskezű barátnődet!
:D:D[/quote]
Egye-fene.
Elviszem
De lehet,hogy inkább a fiamat viszem.Kisebb a keze is és lehet,hogy hamarabb rátolja a sprirált
Viccet félretéve Pacsker tudja a tutkó okosságot.Ha tényleg a motorházban le lehet valahol húzni akkor nem para az egész mert kb 10 csavar
Viccet félretéve Pacsker tudja a tutkó okosságot.Ha tényleg a motorházban le lehet valahol húzni akkor nem para az egész mert kb 10 csavar