ZPapp23 írta:Sziasztok!
Egy 2002-es Corollámban szeretném a gyári kazettás fejegységet egy cdsre kicserélni. Megvan mind a két készülék. Egy szerelő mondott egy olyat, hogy a kazettás változattal szemben a cd-s fejegységbe 2 db kábelnek kell bemennie, és ha betesszük a cd-st akkor a computer kijelző része nem fog működni. Kérdésem hogy ez valóban így van-e, illetve nem létezik erre esetleg valamilyen elosztó vagy ilyesmi. Nagyon kéne a segítség, mert megvettem a cdst, és most teljesen pofára estem emiatt, eszembe nem jutott volna hogy lehet ilyen eltérés. Várom válaszotokat,
Köszönöm,
P.Z.
(ui.: ha ez segít még akkor nem a "kereklámpás" változatom, hanem az az követő van.)
szullosz írta:Helló!
Szerintem nincsen akadálya, működnie kell...
Szabber
Megj.:
A "Segítség kellene" című topicban a 2003 után gyártott Corolla-król írtam, bocs...
Valakinek volt már olyan gondja,hogy a kis tankjelzőlámpája folyamatossan égett.Ja és a mutatommal is valami gikszer van.Ha leveszem gyújtásról ugyanott marad.De alapvetően mozog ahogy fogy a benzin de nem olyan mint régebben.Többet ingadozik......
5let?
Hogy lehetne megpiszkálni a szintmérőt?Vagy szimplán töltsem teli és reménykedjek,hogy helyreáll?
janospolgar969 írta:Sziasztok! 1300-as 12 szelepes motornál megszakadt két gyertyánál a hengerfejben a menet. Mit lehet tenni? Lhet perselyeztetni, Volt valakinek ilyen gondja? kössz János
Velem még nem fordult elő szerencsére. Szerintem lehet perselyezni, semmi akadája. Ha a helyén csinálják, vigyázni kell utána, hogy a dugattyú tetején ne maradjon semmiféle fém reszelék!!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
ritka primitiv kérdésem van. ki kéne cserélnem a két elso fényszoro izzot vmi jobbra.
Osram Night Breaker +90% re gondoltam
van vmi tanács h hogy kezdjek neki a lámpa szétszedésnek?
janospolgar969 írta:Sziasztok! 1300-as 12 szelepes motornál megszakadt két gyertyánál a hengerfejben a menet. Mit lehet tenni? Lhet perselyeztetni, Volt valakinek ilyen gondja? kössz János
murray írta:ritka primitiv kérdésem van. ki kéne cserélnem a két elso fényszoro izzot vmi jobbra.
Osram Night Breaker +90% re gondoltam
van vmi tanács h hogy kezdjek neki a lámpa szétszedésnek?
Izzót nem ismerem, de izzó csere:
3 lábú csati lehúz, gumi porvédő óvatosan lehámozni, rugós rászorító leppattint, izzó ki, izzó be és a folyamat vissza fele.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Van valakinek arra tapasztalata, hogy lehetne megszüntetni az ilyen gané időkben oly népszerű párásodást?
Raktam már a kocsiba újságpapírt, hogy felfogja a vizet, de nem sok sikerrel. Egyéb ötlet?
Várom a javaslatokat!
Köszi!
birka007 írta:Van valakinek arra tapasztalata, hogy lehetne megszüntetni az ilyen gané időkben oly népszerű párásodást?
Raktam már a kocsiba újságpapírt, hogy felfogja a vizet, de nem sok sikerrel. Egyéb ötlet?
Várom a javaslatokat!
Köszi!
Első, és legfontosabb dolog, hogy tiszták legyenek belülről az üvegek.
Clin kiváló erre a célra. Kezdd ezzel....
birka007 írta:Van valakinek arra tapasztalata, hogy lehetne megszüntetni az ilyen gané időkben oly népszerű párásodást?
Várom a javaslatokat!
Köszi!
Első, és legfontosabb dolog, hogy tiszták legyenek belülről az üvegek.
Clin kiváló erre a célra. Kezdd ezzel....
A másik megoldás: pici levegőket vegyél és fújjál ki.
Egyébként a tiszta üveg, száraz szőnyegek, és falevél-por-koszmentes szellőzőrendszer, valamint a ventilátorházból kivezető gumicső (ami a befolt vizet ereszti ki) tisztasága a kezdet. Ha van pollenszűrőd, akkor annak a cseréje is sokat számít.