Szilveszter 2008-2009
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
+ Shui tuti
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
A hatezer forint ne tévesszen meg senkit. A benzin drasztikusan lecsökkenne, ha ide mennénk. Az kompenzálja
Klubelnök

- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
Tisztelet a kivételnek....Pacsker írta:A hatezer forint ne tévesszen meg senkit. A benzin drasztikusan lecsökkenne, ha ide mennénk. Az kompenzálja
De egyszer egy évben talán nem halok bele.
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
-
neragi
- Visszajáró

Megjött a visszajelzés az Akác-tanyás levelemre. Ez Újlengyelben van (Kakucs mellett). Amikor ajánlatot kértem még nem volt tisztázott fórumon 1-2 dolog. A következőt válaszolták:
"...Mellékletben küldöm az ajánlatot, amely már tartalmazza a csoportkedvezményt, és egy lehetséges programajánlatot, ami természetesen igény szerint változtatható. Az ebéd azért van zárójelbe téve, mert mert nem tudom, mikor érkeznek illetve mikor távoznak, így attól fógg melyik napon van ebéd is.
A nagy faház már fogalt, viszont a rönkházra és a kis faházakra még egyelőre csak előzetes érdeklődések vannak.
A faházak befogaróképességét és belső elrendezését is megtalálják az az árajánlatban illetve a www.akactanya.hu honlapon. Mivel több érdeklődő is van a faházakra, a foglalás csak a 30% előleg befizetésével válik véglegessé. Természetesen az udvarban lehet parkolni.
Árajánlat
2008. szilveszter
Akác-tanya
Az előzetesen egyeztetettek alapján a következőképp állítottam össze az árajánlatot.
Csoportlétszám: 20-25 fő
érkezés időpontja: december 31.
távozás időpontja: január 1.
szállás: 1 éjszaka, a rönkházban és a kis faházakban
Rönkház: alsó szinten nappali, fürdőszoba, egy hálószoba franciaággyal, 1 szoba egy emeletes ággyal, a galérián egy franciaágy, és több egyszemélyes ágy, tehát elvileg 8-10 fő is elfér, de az emeletes ágy ill. A franciaágyak miatt 4-6 fővel érdemes csak számolni.
Kis faház: alsó szinten kis nappali kihúzható kanapéval, fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel,
felső szinten 3 illetve 4 ágy
program/szolgáltatások:
Az érkezés napján: szállás, (délben ebéd (lazacleves)), este szauna és füstös szauna, vacsora (a füstös szaunában napközben megfüstölődött húsokból -pulykacomb, sertéscomb -parasztsonka- és füstölt lazac márványsajttal tűzdelve), másnap reggeli -büfé jellegű- (és ebéd), a ház italai.
Éjfélkor virsli és pezsgő.
Ezen kívül a főépületben biliárdlehetőség, a szaunaépületben karaoke/zenehallgatás-lehetőség, a teraszon pinpong.
Ára/fő a fenti szolgáltatásokkal: 13.000 Ft + áfa/fő,melyből 30% előleg fizetendő a foglaláskor (banki adatok a www.akactanya.hu oldalon)
Egyéb programlehetőségek 31-én:
Lovaglás karámban: 2500 ft/h
Lovaglás(terep), csak gyakorlottaknak: 1x3 vagy 2x1,5-2h/ nap: 7500 Ft/fő
Lovaskocsikázás: 5000 ft/óra
Mivel egy túravezetőnk van, a programok csak egymás után történhetnek.
Amit előzetesen kérek:
Van-e allergiás a csapatban, illetve olyan aki halat/ húst, stb. nem eszik?
A szálláshelyről és az egyéb programokról bővebb információ: www.akactanya.hu"
Én sokallom, és szerintem nem is pont a mi igényeinknek megfelelő, de a többség dönt.
"...Mellékletben küldöm az ajánlatot, amely már tartalmazza a csoportkedvezményt, és egy lehetséges programajánlatot, ami természetesen igény szerint változtatható. Az ebéd azért van zárójelbe téve, mert mert nem tudom, mikor érkeznek illetve mikor távoznak, így attól fógg melyik napon van ebéd is.
A nagy faház már fogalt, viszont a rönkházra és a kis faházakra még egyelőre csak előzetes érdeklődések vannak.
A faházak befogaróképességét és belső elrendezését is megtalálják az az árajánlatban illetve a www.akactanya.hu honlapon. Mivel több érdeklődő is van a faházakra, a foglalás csak a 30% előleg befizetésével válik véglegessé. Természetesen az udvarban lehet parkolni.
Árajánlat
2008. szilveszter
Akác-tanya
Az előzetesen egyeztetettek alapján a következőképp állítottam össze az árajánlatot.
Csoportlétszám: 20-25 fő
érkezés időpontja: december 31.
távozás időpontja: január 1.
szállás: 1 éjszaka, a rönkházban és a kis faházakban
Rönkház: alsó szinten nappali, fürdőszoba, egy hálószoba franciaággyal, 1 szoba egy emeletes ággyal, a galérián egy franciaágy, és több egyszemélyes ágy, tehát elvileg 8-10 fő is elfér, de az emeletes ágy ill. A franciaágyak miatt 4-6 fővel érdemes csak számolni.
Kis faház: alsó szinten kis nappali kihúzható kanapéval, fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel,
felső szinten 3 illetve 4 ágy
program/szolgáltatások:
Az érkezés napján: szállás, (délben ebéd (lazacleves)), este szauna és füstös szauna, vacsora (a füstös szaunában napközben megfüstölődött húsokból -pulykacomb, sertéscomb -parasztsonka- és füstölt lazac márványsajttal tűzdelve), másnap reggeli -büfé jellegű- (és ebéd), a ház italai.
Éjfélkor virsli és pezsgő.
Ezen kívül a főépületben biliárdlehetőség, a szaunaépületben karaoke/zenehallgatás-lehetőség, a teraszon pinpong.
Ára/fő a fenti szolgáltatásokkal: 13.000 Ft + áfa/fő,melyből 30% előleg fizetendő a foglaláskor (banki adatok a www.akactanya.hu oldalon)
Egyéb programlehetőségek 31-én:
Lovaglás karámban: 2500 ft/h
Lovaglás(terep), csak gyakorlottaknak: 1x3 vagy 2x1,5-2h/ nap: 7500 Ft/fő
Lovaskocsikázás: 5000 ft/óra
Mivel egy túravezetőnk van, a programok csak egymás után történhetnek.
Amit előzetesen kérek:
Van-e allergiás a csapatban, illetve olyan aki halat/ húst, stb. nem eszik?
A szálláshelyről és az egyéb programokról bővebb információ: www.akactanya.hu"
Én sokallom, és szerintem nem is pont a mi igényeinknek megfelelő, de a többség dönt.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Köszi Ági az utánajárást!
Áttanulmányoztam. Szép és igényes. Vonzó a sok földi jó (lazac márványsajt, meg szauna) de mégis úgy érzem, hogy ez pihenni jó program. Ha mi lemegyünk szilveszterezni valahova, akkor bőven elég a melegszenya, az általunk főzött spagetti/virsli, aztán karaoke buli tánc. A lényeg a társaság úgyis.
Ha mindez 5-6 ezer forintért lenne, már foglalhatnánk is a részemről, de kicsit soknak tartom ezt a tizen több ezer forintot.
Zsoltee is kapott egy 12 ezres ajánlatot, de közösen elvetettük. Húzós...
Ez az én véleményem. Kérem a többiekét is.
Keresgélek...
Áttanulmányoztam. Szép és igényes. Vonzó a sok földi jó (lazac márványsajt, meg szauna) de mégis úgy érzem, hogy ez pihenni jó program. Ha mi lemegyünk szilveszterezni valahova, akkor bőven elég a melegszenya, az általunk főzött spagetti/virsli, aztán karaoke buli tánc. A lényeg a társaság úgyis.
Ha mindez 5-6 ezer forintért lenne, már foglalhatnánk is a részemről, de kicsit soknak tartom ezt a tizen több ezer forintot.
Keresgélek...
Klubelnök

- B26
- Aktív fóruméletet élõ

http://www.quaestor.hu/index.php?ow_page_number=2732Pacsker írta:Köszi Ági az utánajárást!
Ha mindez 5-6 ezer forintért lenne, már foglalhatnánk is a részemről, de kicsit soknak tartom ezt a tizen több ezer forintot.Zsoltee is kapott egy 12 ezres ajánlatot, de közösen elvetettük. Húzós...
Keresgélek...
Halkan ha valakit érdekel!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Áky nagyon sok energiát fektet a keresgélésbe és ha jól tudom egyre többen vagyunk így ezzel!
Kérnék mindnekit szedje össze minden kapcsolatát/emlékét, hova tudnánk menni! Keresgéljetek! Közösen szilveszterezünk, közösen is keressük a szállást!!!
Kérnék mindnekit szedje össze minden kapcsolatát/emlékét, hova tudnánk menni! Keresgéljetek! Közösen szilveszterezünk, közösen is keressük a szállást!!!
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Nem adtam fel!
Megvan a kecó!!!
Természetesen, mint ahogy tavaly, rohadt nehéz volt, mert 1 éjszakára senki se akarta kiadni a felfűtés miatt, és éjszakánként kértek a házakért általában 140 ezret. Nagyon sok, de ugye a Mogyoródi is ennyi lett volna.
Részletek:
Helyszín: Abádszalók (nem az amiről eddig beszéltem) Kocsival másfél, 1 és 3/4-ed óra
Biagio remélem jó lesz?! Pályán hipp-hopp hazaértek!
Ház: 2 szintes. Közös helységként amerikai konyha és étkező/nappali egybe nyitva, elvileg jó nagy és elférünk. 2 fürdő, 2 wc, 5 szoba.
Férőhely: 14 ágyon. +2 matracuk van. Ha netán mégtöbben jönnénk, akkor is lehet bővíteni, csak hozzunk matracot vagy polifómot.
Ár: 1 éjszakára!!! + benne van a 3-4 napnyi fűtés 80 ezer. Áfa, Ifa mindennel együtt
Én nagyon örülök, hogy házra fizetünk és nem főre, mert így ha netán 17-8-an lennénk, akkor még csökkenhet is az ár.
Nemtom pontosan hányan leszünk, de olyan 4-6ezer forintra jön ki fejenként.
Jövő hét elejéig vissza kell szólnom, hogy mi a pontos létszám és akkorra mondják meg, hogy juttassam el hozzájuk a pénzt. Úgyhogy mindenkit kérnék, álljon rá erre a topicra a következőkben, figyelje nap, mint nap!
Mindenkitől megerősítést kérnék nevekkel és ha lehet tudni ki melyik autóval. Amint megvan a fix létszám, kérném mindenkitől a pénzt! Ha netán pluszba becsöppen még valaki, akkor visszakaptok az indulás napján, vagy belerakjuk a kajába!
NEVEKET KÉREK!
Végül még annyi, hogy amiatt adják ki a házat szilveszterre, mert ismernek Kikit és engem és tudják, hogy nem hányjuk össze a falakat. Ne okozzunk csalódást!....
Megvan a kecó!!!
Természetesen, mint ahogy tavaly, rohadt nehéz volt, mert 1 éjszakára senki se akarta kiadni a felfűtés miatt, és éjszakánként kértek a házakért általában 140 ezret. Nagyon sok, de ugye a Mogyoródi is ennyi lett volna.
Részletek:
Helyszín: Abádszalók (nem az amiről eddig beszéltem) Kocsival másfél, 1 és 3/4-ed óra
Ház: 2 szintes. Közös helységként amerikai konyha és étkező/nappali egybe nyitva, elvileg jó nagy és elférünk. 2 fürdő, 2 wc, 5 szoba.
Férőhely: 14 ágyon. +2 matracuk van. Ha netán mégtöbben jönnénk, akkor is lehet bővíteni, csak hozzunk matracot vagy polifómot.
Ár: 1 éjszakára!!! + benne van a 3-4 napnyi fűtés 80 ezer. Áfa, Ifa mindennel együtt
Nemtom pontosan hányan leszünk, de olyan 4-6ezer forintra jön ki fejenként.
Jövő hét elejéig vissza kell szólnom, hogy mi a pontos létszám és akkorra mondják meg, hogy juttassam el hozzájuk a pénzt. Úgyhogy mindenkit kérnék, álljon rá erre a topicra a következőkben, figyelje nap, mint nap!
Mindenkitől megerősítést kérnék nevekkel és ha lehet tudni ki melyik autóval. Amint megvan a fix létszám, kérném mindenkitől a pénzt! Ha netán pluszba becsöppen még valaki, akkor visszakaptok az indulás napján, vagy belerakjuk a kajába!
NEVEKET KÉREK!
Végül még annyi, hogy amiatt adják ki a házat szilveszterre, mert ismernek Kikit és engem és tudják, hogy nem hányjuk össze a falakat. Ne okozzunk csalódást!....
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Eddig tuti:
Mono
Biagio
Kiki
Adri
Pacsker
Folytassátok, másoljatok!
Mono
Biagio
Kiki
Adri
Pacsker
Klubelnök

- Zsoltee
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2006
- Autód típusa (és generációja): Avensis
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Ági + Zsoltee is biztos!
Nagyon köszönöjük az utánajárást!
Ismételten háromszoros hurrá:
Hipp-hipp hurrá!
Hipp-hipp hurrá!
Hipp-hipp hurrá!
Nagyon köszönöjük az utánajárást!
Ismételten háromszoros hurrá:
Hipp-hipp hurrá!
Hipp-hipp hurrá!
Hipp-hipp hurrá!
Pacsker írta:Eddig tuti:
Mono
Biagio
Kiki
Adri
Pacsker
Ági
Zsoltee
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
- Bardos6
- Aktív fóruméletet élõ

Sziasztok én is mennék, de még nem biztos hogy ráérek ezért csak 99% hogy tudok menni.
Van még egy apró probléma a corollám éppen felujjítás alatt áll és nem valószinű hogy kész lessz addigra ezért ha valakinél akad egy hely azt megköszönném. (köszönjük a szervezést!!!)
Üdv:FERI
Van még egy apró probléma a corollám éppen felujjítás alatt áll és nem valószinű hogy kész lessz addigra ezért ha valakinél akad egy hely azt megköszönném. (köszönjük a szervezést!!!)
Üdv:FERI
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Pacsker írta:Eddig tuti:
Mono
Biagio
Kiki
Adri
Pacsker
Ági
Zsoltee
Bohi
(Bardos6)
Klubelnök