Srácok!!! Belebuzultam ebbe a sorozatba! Annyi Toyota van, mint az állat
Jó a sorozat! Vagy nem ezért csinálták?

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Már megvan, láttam már ilyet hirdetésben egy angol magazinban, ott sem tudtam hova tenni a dolgot.Pacsker írta: Birka, Lyani? Új szerelem?![]()

Gyönyörű, álomszép!Pacsker írta: Ugye bátran mondhatom mindenki nevében, hogy a valaha gyártott egyik legszebb Corollákról beszélünk!Ha újabb Corolla-ban gondolkoznék, mint az E9, akkor egyértelmű, hogy E111 levin lenne.
Egy kis Sylvia beütés, tökéletes coupe forma, szép lámpák elől hátul. Ízléses, finom, pont ezért ennyire mesteri!
Ja és nem utolsó sorban A híres Silvertop (E101) és a Blacktop (E111) kizárólagos hordozói gyárilag.

Mutattam az Asszonynak a képeket és megvillant a megoldás:szullosz írta:Gyönyörű, álomszép!Pacsker írta: Ugye bátran mondhatom mindenki nevében, hogy a valaha gyártott egyik legszebb Corollákról beszélünk!Ha újabb Corolla-ban gondolkoznék, mint az E9, akkor egyértelmű, hogy E111 levin lenne.
Egy kis Sylvia beütés, tökéletes coupe forma, szép lámpák elől hátul. Ízléses, finom, pont ezért ennyire mesteri!
Ja és nem utolsó sorban A híres Silvertop (E101) és a Blacktop (E111) kizárólagos hordozói gyárilag.
Mi meg itt ci*ányoskodunk a *****L-*****W sz*rokkal...![]()
![]()
Szabber