E9 alkatrészek (1987-1992)
Ha jól látom, itt kapható az újabb GTi ajtókárpitja.

http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_r ... 814&s=4002

http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_r ... 814&s=4002
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Köszi a figyelmességet!
Fenem ilyenre a fogam feltétlen (bár ez csak Gli-jé és valami hiányzik róla, vagy nem is tudom
) de sajnos vannak egyelőre fontosabb dolgok.
Valaki?
Plüss ülések? Elektromos ablakok? fszámmérős óra? 3 küllős kormány???...
Fenem ilyenre a fogam feltétlen (bár ez csak Gli-jé és valami hiányzik róla, vagy nem is tudom
Valaki?
Plüss ülések? Elektromos ablakok? fszámmérős óra? 3 küllős kormány???...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
adagoló
sziasztok!
tudna vki segíteni hogy 91es e9 corolla liftback 1.8 dieselekben pontosan milyen fajta adagolók vannak? ( márkán belül pontosabb tipus érdekelne)
tudna vki segíteni hogy 91es e9 corolla liftback 1.8 dieselekben pontosan milyen fajta adagolók vannak? ( márkán belül pontosabb tipus érdekelne)
- B Jani
- Visszajáró

Re: adagoló
Holnapra megmondom neked.mixivik írta:sziasztok!
Gondod van az adagolóval?
okés,köszike,bár ráér,csak 7végén leszek netközelben.
igazából nemtudom,mert az utóbbi időben lomhább lett a kicsike,már nem megy úgy és annyit mint régebben. olajat nem eszi,nem is füstöl,én adagolóra/por.csúcsokra gyanaxom.
igazából nemtudom,mert az utóbbi időben lomhább lett a kicsike,már nem megy úgy és annyit mint régebben. olajat nem eszi,nem is füstöl,én adagolóra/por.csúcsokra gyanaxom.
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Valószínűleg szükségem lenne egy önindítóra.!!!!!
Ma nekiestem és összeokosítottam a lambdaszonda vezetékét.Gondoltam kicserélem az aksi sarut is ha már van egy kis időm.Sikerült is szépen.Kocsi indul semmi gáz.
Majd bementem pestre.Onnan indultam volna haza.
Gyújtás-továbbteker semmi.megint->semmi.Körbenéztem hátha valami feltünik de semmi extra.
Saru rendben rajta->energi van.(voltmár,hogy nem indult de akkor semmi nem ment annyira le kellett merülnie.)Még szerencse,hogy baromi keveset kell tolni és elindul.Hazajöttem.
Gondoltam leszedem a sarut hátha az a gáz.Odacsíptettem a vezetéket de úgysem.
Aztán szétvágtam a l.szonda vezetékét->hátha mégsem az volt a vezetéke ami ott lógot egymagában.Indít->semmi.Aksi tuti jo mert minden megy minden szól!!
Egyszerűen nem forgatja meg az önindítót.Szóval ha bárkinek van ilyenje elfekvőben otthon az bátran írjon egy privit.Keddtől valszeg nem leszek itthon 1 hétig.de azért majd igyexem netközelbe jutni.
Tip.E-90 2EE 1.3i 12v 92'Hb
Köszi.....
Ma nekiestem és összeokosítottam a lambdaszonda vezetékét.Gondoltam kicserélem az aksi sarut is ha már van egy kis időm.Sikerült is szépen.Kocsi indul semmi gáz.
Majd bementem pestre.Onnan indultam volna haza.
Gyújtás-továbbteker semmi.megint->semmi.Körbenéztem hátha valami feltünik de semmi extra.
Saru rendben rajta->energi van.(voltmár,hogy nem indult de akkor semmi nem ment annyira le kellett merülnie.)Még szerencse,hogy baromi keveset kell tolni és elindul.Hazajöttem.
Gondoltam leszedem a sarut hátha az a gáz.Odacsíptettem a vezetéket de úgysem.
Aztán szétvágtam a l.szonda vezetékét->hátha mégsem az volt a vezetéke ami ott lógot egymagában.Indít->semmi.Aksi tuti jo mert minden megy minden szól!!
Egyszerűen nem forgatja meg az önindítót.Szóval ha bárkinek van ilyenje elfekvőben otthon az bátran írjon egy privit.Keddtől valszeg nem leszek itthon 1 hétig.de azért majd igyexem netközelbe jutni.
Tip.E-90 2EE 1.3i 12v 92'Hb
Köszi.....
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Fel lehet újítani!
Valószínűleg szénkefe probléma, bár így látatlanban nehéz. Biztiket nézted?
nekem is volt ilyen bajom. pár ezer forintból megoldottam.
Új önindító nem kis pénz.
Valószínűleg szénkefe probléma, bár így látatlanban nehéz. Biztiket nézted?
nekem is volt ilyen bajom. pár ezer forintból megoldottam.
Új önindító nem kis pénz.
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

-
GTomp
- Visszajáró

önindító
Szia! Kattan az önindító? Sok ilyennel találkozom a környzetemben, ha kattan az önindító és utána semmi, akkor az majdnem tuti hogy szénkefe, ha jól tudom a ladák önindítójban lévő szén kissebb farikcsálásokkal belerakható.És még azt is megpróbálhatod hogy indítás előtt megcsapkodod az önindítót, nem kell finomkodni, de annyira ne is légy durva. Az szokott segíteni, de az viszont tuti hogy szénkefe csere!
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Köszi a hozzászólásokat.A helyzet az,hogy még aznap este szétszedtem azt a kábelt amit korábban összehekkeltem.Megigazgattam az aksisarukat hátha.Semmi.Probléma fennállt.Majd reggel beültem és megint pöcc-röff.És azóta semmi baja.Ki érti ezt?Én nem.
Most nem is merem összekötni azt a l.szonda kábelt mert lehet,hogy az a zűrös.Bár akkor még aznap este elindult volna?!Vagy nem?!
Most nem is merem összekötni azt a l.szonda kábelt mert lehet,hogy az a zűrös.Bár akkor még aznap este elindult volna?!Vagy nem?!