-Világítás alap.
-Fék alap
-Futómű, meg ne rohadjon az alja (se)
kb ennyi, de ha valaki tud pontosabbat írjon. Nálam ennyi voltl

Olvasd ki az ECU-tsprintike írta:Van egy kis gondom.Ha valaki otthon van lambda szonda ügyben segíthetne.Köv a story.
Valameylik nap nézegettem a a hűtőmet(folyik),hogy mit tudok tenni vele.És észre vettem,hogy a szondától jövő kábel csak úgy lóg.Kerestem a másik felét és valószínűleg meg is találtam.Vagy legalább is ez az egy kis sarus kábel volt a közelben szabadon.A lényeg,hogy ezt a két vezetéket összesodortam,hogy megnézzem történik -e valami.Hát nem történt.(mentem vele egy kört).Sőt mintha!! egy kicsit jobban ment volna amikor nem volt összekötve.Füstölni nem füstöl se így se úgy,nem dadog,és ahogy nézem nem is eszik többet.Kérdés:Most ilyenkor mivan?
Paraszt logikával kikövetkeztetve lehet,hogy abszoludt xar a l.szondám?!Már csak azért is gondolom mert az értéke se volt valami qva yo z.kártyánál.Hogy tudom meg,hogy műxik vagy nem ha árulkodó jelek nncsenek?

Az a legnagyobb baj, hogy abszolút azon múlik milyen napja volta a vizsgabiztosnak (vagy mennyit kapott, hogy becsukja a szemét).Lyani írta:Mit jelent az, hogy ne rohadjon? Mert ez a legnagyobb para.
A többi nagyjából még rendben is van. Mondjuk egy picit részletezhetnéd. Mert lámpám is van, meg fékem is van, de milyen feltételeknek kell teljesülni?
Miután megjavítottad az OX-szenzor vezetékét, nullázd ki az ECU-t, járjál vele és újra olvasd ki egy olyan 30-40 Km után.sprintike írta:25 hibakód.A lambda szonda szegény keveréket jelez.
Mi a teendőm?

Köszi az infót.Megpróbálom.Bár lehet,hogy egy újjal kéne próbálnom mert ez tuti halott:-(((Toytib írta:Miután megjavítottad az OX-szenzor vezetékét, nullázd ki az ECU-t, járjál vele és újra olvasd ki egy olyan 30-40 Km után.sprintike írta:25 hibakód.A lambda szonda szegény keveréket jelez.
Mi a teendőm?
A könyv azt írja hogy ez a hibakód, kábalszakadás vagy zárlat miatt is lehetséges.

Hát persze.30-40 Km után azért álltalában elszokta.Hazajövök olaszból összehekkelem a vezetékeket és utánna kiderül,hogy mi újság.......Egyébként ha szegény a keverék akkor annak milyen okai lehetnek??Toytib írta:Csak üzemi hőmérsékleten figyeli a lambdát.
Tehát ha nem melegedik fel a motorod akkor nem látja.
A hőmérő eléri a középállást?
Alacsony benzinnyomás, eldugult üzemanyagszűrő, elkoszosodott befecskendezők, nyomásszabályzóhiba, megtört vagy behorpadt üzemanyagcső, szivattyúhiba(túl keveset szállít), esetleg szivattyú előszűrő.sprintike írta:Hát persze.30-40 Km után azért álltalában elszokta.Hazajövök olaszból összehekkelem a vezetékeket és utánna kiderül,hogy mi újság.......Egyébként ha szegény a keverék akkor annak milyen okai lehetnek??Toytib írta:Csak üzemi hőmérsékleten figyeli a lambdát.
Tehát ha nem melegedik fel a motorod akkor nem látja.
A hőmérő eléri a középállást?

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)