kleingy írta:A Toyota Klubosok örömmel fogadják a Corolla Klubosokat változatlanul...
Nos akkor kinek jön be a McDönci, avagy kinek az "elnökházi" tali?
Pacsker írta:Rákoskeresztúri hambis (keresztúr központ)mondjuk 7 óra? Vagy az korai?
Aki nem tudja hol van hívjon!
Örülök Misel
Ennye! Nagyon pörög a topik! Nekem végülis mint mondtam, tök 8 hogy hova és mikor, de egyszerre 2 helyen ne legyünk azért, mert az lüke dolog lenne. Szavazzunk főni?
Nos úgy látom, hogy egyenlőre a McDönci a nyerő! Szerintem 7 óra körül űljön össze a két klub egy kis eszmecserére, aztán ha túl unalmasak leszünk egymásnak, akkor jöhet a Matyi által elképzelt program, és talán 1-2 Toyotást is sikerül magunkkal rángatni!
Mivel holnap nem nagyon leszek netközelben, ezért részemről viszlát holnap este 7-kor a McDöncinél!
kleingy írta:A Toyota Klubosok örömmel fogadják a Corolla Klubosokat változatlanul...
Nos akkor kinek jön be a McDönci, avagy kinek az "elnökházi" tali?
Pacsker írta:Rákoskeresztúri hambis (keresztúr központ)mondjuk 7 óra? Vagy az korai?
Aki nem tudja hol van hívjon!
Örülök Misel
Ennye! Nagyon pörög a topik! Nekem végülis mint mondtam, tök 8 hogy hova és mikor, de egyszerre 2 helyen ne legyünk azért, mert az lüke dolog lenne. Szavazzunk főni?
Nekem a mekdönci bejön elvileg!
Lehet nem lesz addigra autóm,mert ma lehet elviszik javítani,így Vikimmel beférünk valakihez esetleg?
Én is szólok, hogy amit Matyi veled beszéltem a Bökényfoldi sokan oda mennek. A Trabis szomszédom mondta... Ennyit tok. Amit meg MSN en mondtam az egy bekötőút, elvileg még most is lehet oda menni. De a Bökényfoldit mondják... szal x... Akkor 7 kor legyen a mekinél?
A hétfői CCH-s bringázás miatt. Jó hír, hogy eső nem lesz, viszont hideg az rendesen. 3 pulcsi, 4 harisnya, 3 gatya
Ki jön?
Este 6 hősök tere? Jól mondom Szabi?
Szabi, Lyani, és Jómagam eddig bizti.
Többiek?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
A "Felmenés a hegyre (2008. október 5.)" topikban beszéltük, hogy össze kellene hozni egy minitalit, ahol összeszedem a képeket a kirándulós találkozóról. Aztán felrakom őket a netre, hogy le lehessen tölteni.
Nah szóval, mikor is legyen ez a minitali?
CCH vezetőségi tag
'97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)