Nem csinálunk meg közösen egy E9/E10 Corollát az LKK-nak?
Most indul az autós csatornájuk. Aki nem ismeri az alább linkelt repcsiset, annak kötelezően ajánlom. Magyarország egyik legnívósabb csatornája a magunkfajtáknak. Számos szempontból... https://www.youtube.com/watch?v=nEgS2ho ... ploademail
Ugyan kopnak, de a reptér szerves részei még ma is. Rendszámos és forgalomba sosem helyezett E9 és E10-ek.
A lakatoláson és fényezésen túl fillérekért össze tudnánk dobni egy replikát vagy akár felújítani egy eredetit.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
És amúgy hogyan lenne? Hol lenne építve? Meg lenne beszélve egy nap és akkor többen egyszerre nekiesünk, közben valaki esetleg csinál egy bográcsost, ameddig a többiek szerelnek?
Én simán el tudnék képzelni egy ilyet!
Hasonló napokra gondoltam én is.
Persze, ha nincs rá elég ember, nem is megyek bele a részletekbe.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)