Sziasztok új tag vagyok a napokban vettem egy 2000-es évjáratú 1,4 sedant és egyből egy kérdéssel fordulok hozzátok .
Hiányosságot vettem észre a motortérben a motorról hiányzik a felső fekete vvti-s feliratú műanyag burkolat honnan tudnám ezt beszerezni és
postaköltséggel eggyütt mennyibe kerülhet (jó a bontott is )
Szervusz! Mankókerekem van hozzá. Legtöbbjüket azzal értékesítették.
Írj privát üzit a találkozó után és megbeszéljük.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta: ↑2019 máj. 30, 09:12 pm
Szervusz! Mankókerekem van hozzá. Legtöbbjüket azzal értékesítették.
Írj privát üzit a találkozó után és megbeszéljük.
Szia nagyon köszönöm, majd jelentkezem. Sajnálattal olvasom, hogy pont valaminek a végére érkeztem ide. Még nem volt időm belemélyedni a témába, kiváncsian fogom olvasni. Köszi újra és sok kellemes élményt a találkozóra! Nekem sajnos nem fért már bele a tervekbe, mert túl későn lett Corollám Szép hétvégét!
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ma reggel megtörték a kocsi elejét, keresek bontott bal első sárvédőt, lökhárítót, bajuszlécet, bal első lámpát és indexet. Ha a karosszériaelemek színe bíbor/lila, az külön öröm. Fészlift előtti.
Sziasztok!
Egy bontott, de jól működő kopogásérzékelőt keresnék 4A-FE motorhoz, teszt célokra. A kiolvasás megint ezt dobta, pedig 3 hónapja volt cserélve. Budapest, környéke, Budapest-Siófok vonalon bárhol, Fejér-megye, vagy ha távolabb, posta, vagy futár is lehet.
Köszi
Üdv
Miki
Üdv Fórumozók! Sziasztok!
Talán tud valaki segíteni. 2000.04 havi 1,4 (1398 ccm) VVti 4ZZFE motorhoz keresnék bontott teli, működő, jó állapotú hengerfejet.
Van-e esetleg valakinek, vagy hol érdeme ilyent keresni??
Előre is köszönöm.