A zöld ennél egyel régebbi széria.Pacsker írta:Király!!
Megnézhetnénk már végre a 17kerületi restaurált coupe ilyet is!!
Holnap kora du?
Egyéb látvány
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Azt hittem reggel kaprázik a szemem!
A gyorsforgalmin befele jövet már majdnem Kőbánya-Kispestnél van a sáv túloldalán egy kagylós kút végig zárójel azaz balra nem lehet rákanyarodni.
Kettővel elöttem ment egy golf III aki megoldotta a hirtelen jött problémát. Szemből nem jöttek így satufék alászedve a kormány
, szemközti szallag korlát telibe. Nem izgatta nagyon, hogy neki durrantott,
rüki és start be a kúthoz!
És ezt mind egy 70-80-as tempónál.
Azt hittem rosszul látom, de sajnos nem!
A gyorsforgalmin befele jövet már majdnem Kőbánya-Kispestnél van a sáv túloldalán egy kagylós kút végig zárójel azaz balra nem lehet rákanyarodni.
Kettővel elöttem ment egy golf III aki megoldotta a hirtelen jött problémát. Szemből nem jöttek így satufék alászedve a kormány
És ezt mind egy 70-80-as tempónál.
Azt hittem rosszul látom, de sajnos nem!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Zavarba jött biztos 
A kútról már sanszos, hogy nem indult el
A kútról már sanszos, hogy nem indult el
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Komolyan elgondolkodtatóak ezek!Lyani írta:Sajnos tele vannak az utak hülyékkel...
Én is láttam már az üllőin satuzni kretént, mert balra akart befordulni.
Csak a kedves illetékesek nem olvasnak ilyen híreket vagy szarnak rá,hisz kasszírozhatnak a kisembertől!
Én is nap mint nap közlekedem,s találkozom marhákkal,ami rendesen elgondolkodtatott,hogy hogyan lehetne az autómat megvédeni tőlük!?
Valami kemény vas kéne kívülre vagy gumi,mint a dodzsemeken!
Rohadtul unom már a sok tirpák miatt javíttatni a vasat,hisz a kedves yard még segít is nekik( kb.5 balesetből mindben hibásnak lenni még középső autóként is,az szerintem nem véletlen) Hisz szabálytalankodik valaki,s ott a yard mellette,akkor egyszerűen vállat vonnak (tapasztaltam többször),de lehúzni azt tudnak!
Én pl köteleznék minden jogosítványost,egy reflex,figyelem megosztás vizsgára!
Aztán aki nem megy át,az mehet gyalog!
A motorosokat is kötelezném erre,sőt (félreértés ne essék nem mindet utálom)kíváncsi lennék,ha nem húzom félre a kormányt a saját sávomban,akkor hogy esne nekik egy vas a motorjukba vagy gumi esetén gumimacit játszhatnának nyugodtan,s a kárt fizessék csak ki!
Szerintem!
Ja igen!
Nálam az viszi a prímet amit most szombaton az M3ason láttam!
Paraszt a kijáratnál tolat vissza a pályára!
Majdnem telibe verte az elöttünk haladót!
Az ilyet ott helyben kifilézném!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Átadták az M0 egy részét! Nap mint nap korzóztam a kereszteződéseknél és láttam, hogy már nagyon nagyon az utsó igazításoknál jártak, fel is mentem a honlapra, de Október közepe volt megjelölve.
Jöttünk haza ma suliból Lyani és Én egy harmadik személlyel és az ő autójával (d ez titok, remélem ma a lepel le is hullik) aztán nem is hittünk a szemünknek. Tilos táblák eltűntetve, irány fel! A péceli leágazótól A 31-es leágazóig mentünk is rajta! Tuti király űber f...
Az M31-re várok, de arra úgy néz ki sokat kéne (2010
Viszont!
Úgy hallottam hó végén a Duna hidat is átadják, így a tervezett M0 szaksz teljesen közönség elé lesz tárva. Úgyh, mivel Okt. 5-én lesz a tali és ha jól tudom pont az Omszky tavi Corához visz az M0 ezért Pestieket, akiknek útba esik felkérném, mennyünk arra. Belvárosi dugó kikerülve, szépen 110-el 0 fogyasztással el tudunk jutni a város másik részébe. Ráadásul gyönyörű a táj. Meg szép hidag vannak az új szakaszon.
Este meg is nézzük a mostani szakaszt! Lesz ám fászt end fúriusz
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Klubelnök

- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Most mondták a hírekben, hogy ma adták át azt a szakaszt. Meg ohgy a Gödöllőre menő, csak 2010re lesz kész. 
Cikk is van hozzá: http://index.hu/gazdasag/magyar/moav080916/
Cikk is van hozzá: http://index.hu/gazdasag/magyar/moav080916/
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Ha jól emlékszem, talán múlt héten úgy alakult, hogy Pampiék előtt álltunk páran már jó éjszakába nyúlóan. Lényeg, hogy 3 corolla és egy 4es golf a földút egyik szélén, a másikon Dada Ladája, meg talán még1 autó. Eygszerre csak arra leszünk figyelmesek, az utca végén nagy por, villogás, fényhíd, gáz. Üldöztek egy astra kombit. Ugráltunk a kerítéshez gyorsan, mert ha megcsúszik vagy a rendőr vagy az astra a földúton, nekünk annyi ott a kocsi közt. Szépen elsuhantak 110-20al az autóink között 20-20 centire. Kopogtak is a kavicsok rendesen
Utca végén kivágódik az astra az aszfaltútra, mögötte mégbrutálisabban a rendőr (az Isten segített nekik, hogy nem jött autó, biztos komoly baleset lett volna) aztán eltűntek. Az úton ha mennek tovább van egy kis S "sikán" Rögtön pattantunk a kocsiba, hogy megnézzük átjutottak-e. Nem kellet, csak 20 métert menni a kereszteződéstől, máris láttuk ezt:

Megpattant egy padkán és fel is borult hipp hopp. A rendőr is épp hogy satuval meg tudott állni, hogy ne tologassa tovább tetőn az astrát.
"Golyó" Péceli többiek által ismert 18 év körüli köbcös fiatalember kimászot a kocsiból. Keze vérzett, semmi különös. Rögtön bilincs. (később kiderült csak nincs jogsija ezért menekült)
Szöveg:
"Biztos urak! Hagyjuk már! félretoljuk a tetején, azt mennek a dolgukra meg én is. Már úgyse tudok elmenekülni"
- rendőrök iszonyat hidegvér. Beszéltem mindkettővel. tényleg halál normálisak, nem csapkodták meg, még talán mosolyogtak is. Aki vezetett, az remegett mint a nyárfalevél. El is hiszem, pörgette az adrenalin, épp hogymegálltak.
"Hagyjuk már. Látják, hogy így is megszívtam, elég büntetés ez nekem... Vegyük már le a bilincset, azt menjünk haza"
....
- halál nyugodt rendőrök
" Vegye már le a bilincset, csak amíg elszívok egy cigit! Intézzük már el valahogy"
- közben már úton a gödöllői rendőrség, a 17-ker tűzöltő és egy mentő
" Tudják. az volt a baj, hogy a jobb hátsó lapos volt és megúszott. Ha nem puha még most is üldöznek"...
Itt már végem volt. Biztos volt még pár szöveg, de nem emlékszem.
Szó mi szó, tűzoltók visszaborították, mentők elvitték a srácot. Elvileg már másnap este látták valami helyi korcsmában
Pedig nincs sok zseton. Lehet kidumálta
Golyó a király.
Elvileg van még valakinek képe. Nyomjátok fel skacok!
Utca végén kivágódik az astra az aszfaltútra, mögötte mégbrutálisabban a rendőr (az Isten segített nekik, hogy nem jött autó, biztos komoly baleset lett volna) aztán eltűntek. Az úton ha mennek tovább van egy kis S "sikán" Rögtön pattantunk a kocsiba, hogy megnézzük átjutottak-e. Nem kellet, csak 20 métert menni a kereszteződéstől, máris láttuk ezt:
Megpattant egy padkán és fel is borult hipp hopp. A rendőr is épp hogy satuval meg tudott állni, hogy ne tologassa tovább tetőn az astrát.
"Golyó" Péceli többiek által ismert 18 év körüli köbcös fiatalember kimászot a kocsiból. Keze vérzett, semmi különös. Rögtön bilincs. (később kiderült csak nincs jogsija ezért menekült)
Szöveg:
"Biztos urak! Hagyjuk már! félretoljuk a tetején, azt mennek a dolgukra meg én is. Már úgyse tudok elmenekülni"
- rendőrök iszonyat hidegvér. Beszéltem mindkettővel. tényleg halál normálisak, nem csapkodták meg, még talán mosolyogtak is. Aki vezetett, az remegett mint a nyárfalevél. El is hiszem, pörgette az adrenalin, épp hogymegálltak.
"Hagyjuk már. Látják, hogy így is megszívtam, elég büntetés ez nekem... Vegyük már le a bilincset, azt menjünk haza"
- halál nyugodt rendőrök
" Vegye már le a bilincset, csak amíg elszívok egy cigit! Intézzük már el valahogy"
- közben már úton a gödöllői rendőrség, a 17-ker tűzöltő és egy mentő
" Tudják. az volt a baj, hogy a jobb hátsó lapos volt és megúszott. Ha nem puha még most is üldöznek"...
Itt már végem volt. Biztos volt még pár szöveg, de nem emlékszem.
Szó mi szó, tűzoltók visszaborították, mentők elvitték a srácot. Elvileg már másnap este látták valami helyi korcsmában
Golyó a király.
Elvileg van még valakinek képe. Nyomjátok fel skacok!
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Biztos vagyok benne. Egyébként nem lett baja. Ahogy néztem egybe maradtak a hézagok. Az eleje szakadt szét, ahogy elkapta a magas patkát.
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Rakd föl te, mert most rohanok alkatrészt csekkolni neked 
Klubelnök