Mit szólnátok egy
CCH Szinkronpályás Gokart bajnokság 2.0-hoz?
Nekem életem legjobb Gokartos emlékei közt szerepel!
Örülnék, ha újra eltöltetnénk közösen így egy fél napot. Egymásért izgulva, és egyben egymás ellen küzdve!
Előző ilyen eseményünkről a beszámolók
ITT olvashatók.
Örülnék, ha közösen pontosítanánk a helyszínt, az esemény ütemtervét, dátumot...
Az előző eseményből kiindulva, ami szerintem szükséges lenne:
- Szabadedzés (1x 8 perc = tizenX kör/fő)
- Súlyozás
- Időmérő I. (1x8 perc)
- Időmérő II. (1x8 perc)
- Szinkronpályás futamok (résztvevők számának függvényében kitalálva a kiesési rendszer)
Az előző menetek alapján a 2 legjobbnak bizonyuló Gokarttal (2x2 kör, plusz fordított Gokarttal 2x2 kör)
- Végső összecsapás. 20 perces nagy, közös verseny. Az abszolut legjobb idők alapján rajtrácsról indul "mindenki" egyszerre. Lehet az utolsóból első, a többi versenyszámtól független
- Eredményhirdetés - Kiesés, legjobb idő és össznépi verseny helyezése alapján
Nekem a Kistarcsai szabadtéri tetszett nagyon. Rugalmasak is voltak velünk, de azóta annyi új pálya nyílt, hogy nyitott vagyok mindenre. Elektromos, benzines, fedett, vagy szabadtéri? Ötletek?
Biztosan zsebbe nyúlós! Jó lenne kibérelnünk a helyet, hogy ne kelljen mást beengednünk, de a kizárólagos bérlés elég húzós. Ha sikerülne nem kizárólagos, de kizárólagos

... foglalást ejteni az szuper lenne.
Ötletek?
Esetleg maximalizálhatnánk a résztvevőket 7 vagy 8 főben (az lebonyolítási idő miatt), de biztosan kitalálunk valamit, ha többen leszünk. Ettől függetlenül siessetek a nevezésekkel, hogyha mégis ez a sorrend lenne mérvadó.
Időpont mondjuk:
Júli 28. Szombat?
Ott leszek!!
- Pacsker / TE71 GT Coupe